Na wyjeździe #8

29 kwietnia 2014 10:54 / 4 osobom podoba się ten post
Zabawna sytuacje obserwuje własnie przez okno.Zaczęlo padac dośc intensywnie.Za płotem pastwisko a na nim stado krówek.W rogu przy naszym płocie kilka juz oliścionych drzew-i te wszystkie krasule biegiem pod drzewa,żeby nie zmoknąc jeszcze bardziej i teraz sie przepychaja jedna przez drugą:)Normalna krowia awantura!:):):)
29 kwietnia 2014 11:04 / 10 osobom podoba się ten post
Witajcie! melduje się z nowego miejsca pracy! dużo by pisać ale ogólnie kiepsko dobrze że tylko niecałe 4tyg.
Trafiłam do takie wioski na bajerach że nie działa nic nawet komórka nie ma zasięgu to co tu mówić o sztiku z netem.Ale opiekunki to zaradne babki,wykryłam sieć sąsiadów poszłam grzecznie zapytać czy mi udostępnią hasło i dali:))))
Jestem szcześliwa mam neta,kontakt z wami i ze światem.
29 kwietnia 2014 11:06
kasiachodziez

Witajcie! melduje się z nowego miejsca pracy! dużo by pisać ale ogólnie kiepsko dobrze że tylko niecałe 4tyg.
Trafiłam do takie wioski na bajerach że nie działa nic nawet komórka nie ma zasięgu to co tu mówić o sztiku z netem.Ale opiekunki to zaradne babki,wykryłam sieć sąsiadów poszłam grzecznie zapytać czy mi udostępnią hasło i dali:))))

To super Kasiu:)
29 kwietnia 2014 11:10 / 2 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Wszystkie Katarzyny to przebojowe dziewczyny:)No bo jakże to neta nie mieć?!Komórki,TV ,ostatecznie można ,ale bez neta??????Oooooo,nie!!!!!!
29 kwietnia 2014 11:17 / 1 osobie podoba się ten post
Tak czytam, i czytam to nasze frum i dochodze do wniosku, że ciężko tak się tutaj "wbić" po 2 miesiącach przerwy.
29 kwietnia 2014 11:18 / 2 osobom podoba się ten post
Sówka

Tak czytam, i czytam to nasze frum i dochodze do wniosku, że ciężko tak się tutaj "wbić" po 2 miesiącach przerwy.

Wbijaj się Sowo,wbijaj:):):)Ciężko bo się dzieje,a poczytać wszystkie zaległości niemożliwością jest:)Zeszłoby kolejne 2 miechy:):):)
29 kwietnia 2014 11:27
kasia63

Zabawna sytuacje obserwuje własnie przez okno.Zaczęlo padac dośc intensywnie.Za płotem pastwisko a na nim stado krówek.W rogu przy naszym płocie kilka juz oliścionych drzew-i te wszystkie krasule biegiem pod drzewa,żeby nie zmoknąc jeszcze bardziej i teraz sie przepychaja jedna przez drugą:)Normalna krowia awantura!:):):)

A wszystko przez to, że tych zwierząt nie poddano tresurze. Kto to widział takie niedbalstwo w Krainie Wiecznego Porządku?
Oj, Germanio, schodzisz na psy, przepraszam, na krowy!
29 kwietnia 2014 11:29 / 1 osobie podoba się ten post
romana

A wszystko przez to, że tych zwierząt nie poddano tresurze. Kto to widział takie niedbalstwo w Krainie Wiecznego Porządku?
Oj, Germanio, schodzisz na psy, przepraszam, na krowy!

One inteligentne stworzenia!Z całej łąki sie pod te drzewa kurs galopkiem zleciały:)A wieczorem jak słyszą gospodarza,jak je nawołuje to same do obory zasuwają:)Więc troche sa wyszkolone:)
29 kwietnia 2014 11:48 / 1 osobie podoba się ten post
Niedaleko mnie miszkają dwie chińskie świnki. Są tak niesamowicie urocze ,że trudno przejść obok nich obojętnie. Zawsze na nasz widok biegną do płotu i łaszą się jak koty hi,hi. Ludzie też tu hodują takie malutkie koniki,wiekości dużego psa ( Doga),i często wyprowadzają je za uzdę na spacer.
Wygląda to bardzo śmiesznie :)
29 kwietnia 2014 11:57
Wiecie co ,zaczynam podejrzewac ,ze moja PDP jednak ma juz objawy demecji lub czegoś gorszego.Zaliczylysmy własnie wizytę na klo i mówi ,zobacz czy tam tabletki nie ma!!!!Tabletki o 9ej brała.Mówie nie ma!!!!Nie może być!!!Nie znasz sie mowi daj widelec!!!!I dawaj gmerać w poszukiwaniach.....Ręce opadają......Widelec dałam najgorszyjaki był i wywaliłam....
29 kwietnia 2014 12:01 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Wiecie co ,zaczynam podejrzewac ,ze moja PDP jednak ma juz objawy demecji lub czegoś gorszego.Zaliczylysmy własnie wizytę na klo i mówi ,zobacz czy tam tabletki nie ma!!!!Tabletki o 9ej brała.Mówie nie ma!!!!Nie może być!!!Nie znasz sie mowi daj widelec!!!!I dawaj gmerać w poszukiwaniach.....Ręce opadają......Widelec dałam najgorszyjaki był i wywaliłam....

Oj, Ty rozrzutna jestes !!! A trzeba bylo na honorowym miejscu w kibelku powiesic, bylby na "zas"...
29 kwietnia 2014 12:08 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Oj, Ty rozrzutna jestes !!! A trzeba bylo na honorowym miejscu w kibelku powiesic, bylby na "zas"...

Bede wredna i powiem-niech się zmienniczka martwi ,żeby widelców nie zabrakło ja juz zjeżdzam pojutrze:):):)Ale na powaznie, to chyba kupie patyki takie do grilla albo plastikowe,bo PDP juz miała wczesniej zakusy na poszukiwania tabsów:)Jak to sie nasili to za chwile nie bedzie czym jeść:):):)
29 kwietnia 2014 12:09
kasia63

Bede wredna i powiem-niech się zmienniczka martwi ,żeby widelców nie zabrakło ja juz zjeżdzam pojutrze:):):)Ale na powaznie, to chyba kupie patyki takie do grilla albo plastikowe,bo PDP juz miała wczesniej zakusy na poszukiwania tabsów:)Jak to sie nasili to za chwile nie bedzie czym jeść:):):)

Lepiej nie posuwaj jej pomysłu z patykami,bo póżniej zaczna się malowidła i pejzarze na ścianach. Może zapomni,ale faktycznie niepokojący objaw.
29 kwietnia 2014 12:11 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

czasm naprawdę " kocham" tą pracę.Swego czasu moja poprzednia babcia uwielbiała podkradać mi ścierki do naczyń i wkładać sobie w majtki.Ile ja się ich napaliłam w piecu.
29 kwietnia 2014 12:14 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Lepiej nie posuwaj jej pomysłu z patykami,bo póżniej zaczna się malowidła i pejzarze na ścianach. Może zapomni,ale faktycznie niepokojący objaw.

Pejzaże przerabiałam już kiedyś- ja się zacznie jakiś hadkorr będe szukac innego miejsca:)