Na wyjeździe #8

01 maja 2014 14:22 / 2 osobom podoba się ten post
emi

Jeszcze 35 km i moje dzieci będą u mnie :))))))))))))))))))))
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))))))))

Super, naciesz się ich towarzystwem, dotykiem ile tylko będziesz mogła :))))
Zazdroszczę, ale już za 10 dni będę tak samo szczęśliwa po powrocie do PL :)
Miłego popołudnia.
01 maja 2014 14:52 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Jeszcze 35 km i moje dzieci będą u mnie :))))))))))))))))))))
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))))))))

Zazdroszcze Tobie,moja Mania jak zda mature zaraz do mnie przylatuje,na cały miesiąc,będzie pracować tu w hoteliku,ale wieczory będą nasze.Jeszcze miesiąc i też będę skakać z radości.Bawcie się dobrze i nie uduś skarbów.
01 maja 2014 15:49
Evvex

Zazdroszcze Tobie,moja Mania jak zda mature zaraz do mnie przylatuje,na cały miesiąc,będzie pracować tu w hoteliku,ale wieczory będą nasze.Jeszcze miesiąc i też będę skakać z radości.Bawcie się dobrze i nie uduś skarbów.

ale masz przefajnie, tez bym tak chciala, ile lat maja dzieci?
01 maja 2014 15:51
aha, to oczywiście bylo pytanie do Magdzi,:):)
01 maja 2014 17:21 / 10 osobom podoba się ten post
Evvex

Skarby nie uduszone, ale mama za to prawie tak. Tego 16-miesięcznego przez dwie godziny nosiłam na rękach, raz bo nie mieliśmy wózka, a dwa, bo nie chciał zejść z rąk. 4-latek cały czas mówił: Mamo, a.... 12-latka też ciągle opowiadała i pokazywała swoje nowe rzeczy i zdjęcia. Ale w międzyczasie udało sie też z mężem parę słów zamienić. To najkrótsze dwie godziny w moim życiu, ale i najszczęśliwsze zarazem :))))))))))))))))))))
01 maja 2014 17:25 / 3 osobom podoba się ten post
emi

Skarby nie uduszone, ale mama za to prawie tak. Tego 16-miesięcznego przez dwie godziny nosiłam na rękach, raz bo nie mieliśmy wózka, a dwa, bo nie chciał zejść z rąk. 4-latek cały czas mówił: Mamo, a.... 12-latka też ciągle opowiadała i pokazywała swoje nowe rzeczy i zdjęcia. Ale w międzyczasie udało sie też z mężem parę słów zamienić. To najkrótsze dwie godziny w moim życiu, ale i najszczęśliwsze zarazem :))))))))))))))))))))

ile szczescia moze zmiscic sie w tak krotkim czasie...
01 maja 2014 17:32 / 2 osobom podoba się ten post
emi

Nie mam słów,masz jeszcze maleństwa,jesteś bardzo dzielna,nie wyobrażam sobie Twojej tęsknoty,moje dziewczyny to już kobiety,a ja nie raz zawyje.Ale dość biadolenia,obyś takich radosnych chwil miała jak najwięcej.
01 maja 2014 17:37 / 1 osobie podoba się ten post
emi, a czemu ja myslalam, ze Ty to babcią jesteś?:)ja to dziś jakaś niekumata jestem,:):)no ale obojetnie,fajnie, ze widzialas dzieciaczki, zaraz lzej co?:)
01 maja 2014 17:40 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

emi, a czemu ja myslalam, ze Ty to babcią jesteś?:)ja to dziś jakaś niekumata jestem,:):)no ale obojetnie,fajnie, ze widzialas dzieciaczki, zaraz lzej co?:)

Właśnie Kaśka- a czemu Ty myślałaś, że ja babcią jestem??? Widzisz, bo ja taka poważna baba jestem :D :D :D.
Całe życie ponad swój wiek, ale mam niewiele starsze koleżanki i one szybko dzieci miały to i wnuków też już się doczekały :))))))
01 maja 2014 18:47 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Właśnie Kaśka- a czemu Ty myślałaś, że ja babcią jestem??? Widzisz, bo ja taka poważna baba jestem :D :D :D.
Całe życie ponad swój wiek, ale mam niewiele starsze koleżanki i one szybko dzieci miały to i wnuków też już się doczekały :))))))

nie wiem czemu tak myslalam:):)wcale powazna nie jesteś, e tam, nie zwracaj uwagi na mnie, ja dzis zakrecona jak kurek jestem,tez chce do dzieci moich!!!!!!!!!:)
01 maja 2014 19:03
kaska_45

aha, to oczywiście bylo pytanie do Magdzi,:):)

Mam (narazie) jedną jedyną córunię - lat 12 :)
Pieszczoch z niej niesamowity i jeszcze jest na tym etapie, że "uwielbia" rodziców.
01 maja 2014 19:29
Miałam dziś pół dnia wolnego więc polatałam po targu. Chciałam kupić sobie jakieś buty na lato. Ponieważ kramów było mnóstwo,poszłam na pewniaka. No były buty,ale dla babć ,same wygodne...Podobnie z ubraniami. Pomyślałam sobie- to nic,kupię coś regionalnego do jedzenia. Oprócz kiełbasy z grila,można było kupić karmelki,watę cukrową ,sery takie same jak w sklepie tylko droższe,wędliny czerwone i pieczywo.
No i jak tu nie być zestresowanym?
01 maja 2014 19:49 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Miałam dziś pół dnia wolnego więc polatałam po targu. Chciałam kupić sobie jakieś buty na lato. Ponieważ kramów było mnóstwo,poszłam na pewniaka. No były buty,ale dla babć ,same wygodne...Podobnie z ubraniami. Pomyślałam sobie- to nic,kupię coś regionalnego do jedzenia. Oprócz kiełbasy z grila,można było kupić karmelki,watę cukrową ,sery takie same jak w sklepie tylko droższe,wędliny czerwone i pieczywo.
No i jak tu nie być zestresowanym?

To chociaz na ludzi popatrzyłaś,u nas dzisiaj ciąg dalszy Haxefestu,cała familia chodzi z piwem w rękach,beka,pierdzi i śmierdzi.Od rana jeżdżą traktory z muzyką ,która ryczy na cały głos,mnie tam rybka,Buńce też lata jak zaśnie to byle po Niej nie skakali to nie wstanie,poszłam w czasie pauzy do lasu,a tam się młodzież obściskuje,a mnie tylko żal ściska,nawet mój niestrudzony adorator zawiódł,zaczarował się i zapomniał że mi się rafaelki skończyły. Przed chwilą kolejny raz wysłuchałam Elvisa po niemiecku,a to naprawde ponad moje siły,królestwo za wate z cukru oddam,bo tak mi glukoza spadła..
01 maja 2014 22:32 / 5 osobom podoba się ten post
Witam Panie i Panow na wyjezdzie,

Dzis dotarlam do rodziny w Nurnberg( jest tu ktos ??),mialyscie racje, ze przyjdzie pora i trafi sie na dobra rodzine.
Wczoraj wyjechalam, kolo poludnia otrzymalam sms od corki ,,milej drogi i do zobaczenia jutro,, bardzo to bylo mile.
Rodzina naprawde fajna jestem pierwsza opiekunka w pokoju jest wszystko nowe, kanapa, posciel, koldra, telewizor, szafka
Jestem w szoku ze tak mozna, mam sie opiekowac dziadkiem i babcia nie sa zbyt wymagajacy z tego co zauwazylam, maja swoj swiat siedza tylko w mieszkaniu, sa sprawni.Wiecej mozna bedzie mozna napisac po paru dniach
01 maja 2014 22:47 / 1 osobie podoba się ten post
85marzena

Witam Panie i Panow na wyjezdzie,

Dzis dotarlam do rodziny w Nurnberg( jest tu ktos ??),mialyscie racje, ze przyjdzie pora i trafi sie na dobra rodzine.
Wczoraj wyjechalam, kolo poludnia otrzymalam sms od corki ,,milej drogi i do zobaczenia jutro,, bardzo to bylo mile.
Rodzina naprawde fajna jestem pierwsza opiekunka w pokoju jest wszystko nowe, kanapa, posciel, koldra, telewizor, szafka:-)
Jestem w szoku ze tak mozna, mam sie opiekowac dziadkiem i babcia nie sa zbyt wymagajacy z tego co zauwazylam, maja swoj swiat siedza tylko w mieszkaniu, sa sprawni.Wiecej mozna bedzie mozna napisac po paru dniach :-)

Nareszcie dobrze trafiłas,oby tak było do końca. Rodzina faktycznie miła bo masz internet :):)