Nie bądź chytra - oddaj troszkę słoneczka!
Ja też lubię jak zagląda do okien, bez niego tak szaro i smutno :-(
Nie bądź chytra - oddaj troszkę słoneczka!
Ja też lubię jak zagląda do okien, bez niego tak szaro i smutno :-(
Malgi ;) wysłałam Ci wczoraj za dużo promyków oddaj parę plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Czytam sobie, buzia sie smieje i ani sie obejrzę a dotrwam do końca tego festiwalu Eurowizji;))))nasi w finale, kciuki 3mac;))
42????Kudy Waćpani do powozu???Kajakiem Waszmość ,kajakiem albo inną jaką krypą:):):):)
Kasia Ty chyba źle zrozumiałaś. Mleczko pisze, że 42 to ma jak złączy !!!! dwie stópki. Ona chyba kurdupel jest ;))
A Sówka mnie ubawiła z samego rana, nie martw sie Sówko. Jesteś śłiczna i masz piękne nóżki ( stopki ). Oj dziewczyny, dziewczyny ;-)))
Znaczy się 21 rozmiar jednej stópki??????Matuś moja ,biedna Mleczko!!!!-gejsze maja większe nóżęta........
Kasia a gdzieś Ty na zdjęciu zobaczyła włochate nóżki !!! Takie cudne babki a tu zaraz .... aaaa to z zazdrości, że jeszcze tak wysoko mogą nogi podnosić - hahaha
witam was jestem juz z wami od piatku powoli ogarniam rejony ktore sa niec iekawe ale co tam szczescie mi nie dopisuje wazne ze bede walczyla,dzis muttertag iz pdp jestesmy zaproszone na obiad coiekawe cozaserwuje hehee pogoda do duszy u mnie zycze wszystkim milej niedzieli powoli nadrabiam korospondencje proszre o cierpliwosc:-)))))
Wygrała Austria-Conchita Wurst czyli Thomas jakis tam -kobieta z broda jak nazywają ja/jego/ media.Nasi na 14 miejscu.Tyż piknie,choc osobiscie nasza piosenka i choreografia nie podobała mi się ,może jestem jakas w tym temacie zbyt konserwatywna .....jak dla mnie zbyt wyuzdane.Czytałam niedawno wywiad z Cleo i zaskoczył mnie pozytywnie.Bardzo ciekawa postać.
Wygrała Austria-Conchita Wurst czyli Thomas jakis tam -kobieta z broda jak nazywają ja/jego/ media.Nasi na 14 miejscu.Tyż piknie,choc osobiscie nasza piosenka i choreografia nie podobała mi się ,może jestem jakas w tym temacie zbyt konserwatywna .....jak dla mnie zbyt wyuzdane.Czytałam niedawno wywiad z Cleo i zaskoczył mnie pozytywnie.Bardzo ciekawa postać.