A ile michasia imbiru wypijasz ?

A ile michasia imbiru wypijasz ?
Imbir odstawiłam na jakiś czas, teraz piję wodę z octem jabłowym ale co 2 dzień / ocet 1 łyżka na 1 litr wody/:dwa piwa:
i dwa piwa tez ? ale ja piwa nie lubię . he he he :-)
Jestem z tych niepijących, co nie znaczy,że nie toleruje alkoholowych biesiad - kulturalnych :przytul3:
W ramach odchudzania szarlotka z kokosowa beza i kruszonka :)
Ania o ta babke Ci chodzilo ?Babka biszkoptowo -piaskowa
1 niepelna szkl. cukru
1 kostka masla (200g)
1/3 szkl. mleka
Wszystko razem zagotowac I odstawic do wystygniecia.
2 szkl. maki
2 lyzeczki proszku
3 zoltka
3 bialka ubite na piane.
Do wystudzonego plynu dodac reszte skladnikow I wymieszac (piane na koncu )
Wlac 3/4 ciasta do keksowki a do reszty dodac 1 lyzeczke kakao I wylac na wierzch.
Piec ok. 30 min w 180'C.
Smacznego
Imbir odstawiłam na jakiś czas, teraz piję wodę z octem jabłowym ale co 2 dzień / ocet 1 łyżka na 1 litr wody/:dwa piwa:
Michasiu, masz może jakiś sprawdzony przepis na krem z mascarpone? Będę dozgonnie wdzięczna :).
Dzięki Michasiu, zrobię następnym razem :). Nie mam czekolady, a krem muszę wyprodukować jutro przed południem. Znajdę coś w necie, może goście się nie strują ;)?
Basia, własnie piekę babkę :-) Jak sie uda to fotke wstawie a jak sie nie uda tez wstawie. A co tam , napiszę że to pdp piekła. :-)
Jak masz owoce to podaj z owocami. Do mascarpone dodaj wanilie, troszkę miodu albo cukru, jogurt naturalny lub nie i dodaj owoce. Jak nie maszto jakieś powidła.pokombinuj:gotowanie::fastfood:
albo babkę skopiujesz i też wstawisz. A co tam :-)))