Dziś robilam pierwszy raz,(chlodzilam ok 4 h) polecam, szybko się robi i rozpływa się w ustach.

Dziś robilam pierwszy raz,(chlodzilam ok 4 h) polecam, szybko się robi i rozpływa się w ustach.
No , no ! chwalcie , wychwalajcie a potem spróbujcie " tą zarazę jedną " na szteli zastąpić :-).....zanim przekroczycie próg to już będziecie na przegranej pozycji :-):-):-)
Ja to lece od razu :-),bo tylko sernik pieke ,ktory opada :-(,albo jakiegos szarpanca .
Ale w domu ?? W domu to ja pieke makowiec zawijany! ,lub sero - makowiec u mnie tym sie zajadaja .Jakos nie mam zapalu do pieczenia ,wole pierogi klepac:-) :-)
cyt. " wolę pierogi klepać ...." kurde , ja tam wolę , żeby mnie klepano " co nieco " a tu bzik ! żadna cholera mnie nie poklepie , pogłaszcze , tylko łapsko podają ....Zimna rodzina , lodowata jak nie wiem co :-):-):-)
Cos z tym klepaniem jest.U Pusi Cie oklepali,poglaskali? To i zdrowa bylas :-) A tu ? Co chwile Cie cos dopada.:-(
No ! klepali , głaskali a i ładnie podziękować kopertowo umieli :-) A tutaj dupa blada , podziękują , pochwalą , ale w plery nie pierdykną , że o kopertówce to juz nawet nie wspomnę :-) .....tutaj służba musi wiedzieć gdzie jej miejsce w szeregu :-):-):-)
I tak trzymac.
Jakos nie mam serca tu sie wykazywac,wiec tez ze mnie zolza:-)
Pożarłabym natychmiast 2 porcje!!!!
Basiu podpowiedz jaki ser w D. bylby dobry do tego ciacha.
No , no ! chwalcie , wychwalajcie a potem spróbujcie " tą zarazę jedną " na szteli zastąpić :-).....zanim przekroczycie próg to już będziecie na przegranej pozycji :-):-):-)
Ja to lece od razu :-),bo tylko sernik pieke ,ktory opada :-(,albo jakiegos szarpanca .
Ale w domu ?? W domu to ja pieke makowiec zawijany! ,lub sero - makowiec u mnie tym sie zajadaja .Jakos nie mam zapalu do pieczenia ,wole pierogi klepac:-) :-)