Kobieta z brodą na Eurowizji

12 maja 2014 19:38 / 1 osobie podoba się ten post
bystra dziewczynka:)
12 maja 2014 20:25 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Oczywiście zaakceptowałabym bo najważniejsze byłoby dla mnie ,żeby moje dziecko było szczęsliwe i żyło w zgodzie ze sobą..

28 .09 2011 roku Parlament Europejski przyjął rezolucję, w której "wzywa Komisję i Światową Organizację Zdrowia do usunięcia zaburzeń tożsamości płciowej z listy zaburzeń psychicznych i zaburzeń zachowania .W 2012 ta rezolucja została przyjeta  

Ponieważ prawo nie działa wstecz, a ja urodziłam się, dojrzałam i wychowałam w świecie gdzie zaburzenia tożsamości płciowej były na liście zaburzeń psychicznych i zaburzeń zachowania to sobie z tym umrę...., a świat niech z tym żyje  i niech ma to za zdrowie ...  Jeżeli to Swiatowa Organizacja Zdrowia decyduje o tym czym jest zdrowie , a czym jest choroba to ja dobrowolnie rezygnuję z życzeń   "zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia"  żeby mnie  to zdrowie nie dopadło...))))
12 maja 2014 20:40 / 3 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Ponieważ prawo nie działa wstecz, a ja urodziłam się, dojrzałam i wychowałam w świecie gdzie zaburzenia tożsamości płciowej były na liście zaburzeń psychicznych i zaburzeń zachowania to sobie z tym umrę...., a świat niech z tym żyje  i niech ma to za zdrowie ...  Jeżeli to Swiatowa Organizacja Zdrowia decyduje o tym czym jest zdrowie , a czym jest choroba to ja dobrowolnie rezygnuję z życzeń   "zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia"  żeby mnie  to zdrowie nie dopadło...))))

hehe,zdrowi inaczej?:)
12 maja 2014 20:43 / 3 osobom podoba się ten post
Berdi - ja to oglądałam z moja mamą ... ona nie mogła zrozumieć co widzi i przestała wierzyć, że dobrze widzi....))))
12 maja 2014 21:04 / 4 osobom podoba się ten post
kaska_45

Kasiu strony nie dam rady otworzyc z tym szybkim netem.To juz nie wiem,zbilas mnie z tropu,skoro nie chorzy to co?glupki jakieś?:)ale glupi to tez chory:)i tak na zakonczenie tego jakze ciekawego tematu z mojej strony ci ludzie sa mi obojętni,a obojetnosc rzekomo jest gorsza od jakiegokolwiek ustosunkowania sie.Dopoki mi w droge nie wchodzą to pal ich sześc,udam ze takich nie ma.Nie chce takich ludzi ogladac w tv bo pozniej mnie mdli,nawet gdyby mieli glos jak trzy skowronki.Tak sobie mysle, że normalny czlowiek jak ma np uszy duze i odstające to jakos tuszuje, jak ma dziewczyna krzywe nogi to nosi spodnie albo dlugie spodnice, a dlaczego Oni sie z tym nie kryją??no glupie glupki:):)zaraz mi moderator pokaze moje miejsce!!:)

Gdyby Ci byli byli obojętni, nie mdliło by Cię :((((((
Oni Cię obrzydzają:(((((( A może tak do gazu ich za to jacy są?????
A tak uważamy, że Hitler był zły w swoich przekonaniach, a wielu ma podobne :((((
12 maja 2014 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
Mnie się wydaje , że tu chodzi o to żeby szybko znależć się w centrum uwagi, a jak już się to stanie to ciągnąć korzyści jakie się da i ile się da. Czy słyszeliście o nim gdy wyglądał normalnie i miał swój zespół, z którym występował? Oczywiście, że nikt o nim nie słyszał . Więc trzeba było zrobić coś aby zaistnieć w swiecie show biznesu(nie wiem czy dobrze napisałam) no i się udało.Obecnie "kobieta z brodą" jest na ustach wszystkich.Nieważne czy mówi się o nim/o niej dobrze czy żle ale ważne, że się mówi i to bardzo dużo.
12 maja 2014 21:38 / 3 osobom podoba się ten post
No i dobrze - to też sztuka wymyślić coś, czego jeszcze nie było i dobrze się sprzedać. Na tym biznes i show-biznes polega.
12 maja 2014 21:50 / 3 osobom podoba się ten post
A ja się staram żyć wg zasady " żyj i pozwól żyć innym ". Nie umiem przejść do porządku dziennego nad pedofilią i przemocą ale jeśli dorosła osoba decyduje się na takie a nie inne zachowanie nie krzywdząc przy tym innych to niech robi co chce. A wrażenia estetyczne. Zawsze mogę tv na inny kanał przełączyć.
12 maja 2014 21:50 / 4 osobom podoba się ten post
emi

Gdyby Ci byli byli obojętni, nie mdliło by Cię :((((((
Oni Cię obrzydzają:(((((( A może tak do gazu ich za to jacy są?????
A tak uważamy, że Hitler był zły w swoich przekonaniach, a wielu ma podobne :((((

zapamietaj emi jedno, obojetnośc jest najgorsza,bo wtedy czy zywi czy martwi dla mnie byloby bez znaczenia.Nie wiem co chcesz mi przekazac?ze ja ta zla a Ty ta dobra?musisz mi wybaczyc,ze nie zachwycam sie tego typu widokami lub tez nie napisze,ze mi to nie przeszkadza,bo mi takie dziwactwa przeszkadzaja!!ale wiesz co,? mi nawet przez mysl nie przemknelo skojarzenie z gazem ani Hitlerem,skad u ciebie taki pomysl?moze nie robmy z siebie lepszych niz jestesmy i tego typu pomyslow nie poddawajmy nikomu.Niech Ci ludzie zyją!!jak doszukam sie piekna u kobiety z brodą,albo stwierdze,ze seks w wykonaniu dwoch panow jest tez czyms pieknym i na dodatek sa to zdrowi ludzie wtedy zmienie zdanie, ale na razie niestety nie moge tak napisac.A jeżeli drazni Cie moj wyraz mdli,ok napisze jak  berdi OHYDA.W sumie na to samo wychodzi:)
12 maja 2014 22:02 / 3 osobom podoba się ten post
kaska_45

zapamietaj emi jedno, obojetnośc jest najgorsza,bo wtedy czy zywi czy martwi dla mnie byloby bez znaczenia.Nie wiem co chcesz mi przekazac?ze ja ta zla a Ty ta dobra?musisz mi wybaczyc,ze nie zachwycam sie tego typu widokami lub tez nie napisze,ze mi to nie przeszkadza,bo mi takie dziwactwa przeszkadzaja!!ale wiesz co,? mi nawet przez mysl nie przemknelo skojarzenie z gazem ani Hitlerem,skad u ciebie taki pomysl?moze nie robmy z siebie lepszych niz jestesmy i tego typu pomyslow nie poddawajmy nikomu.Niech Ci ludzie zyją!!jak doszukam sie piekna u kobiety z brodą,albo stwierdze,ze seks w wykonaniu dwoch panow jest tez czyms pieknym i na dodatek sa to zdrowi ludzie wtedy zmienie zdanie, ale na razie niestety nie moge tak napisac.A jeżeli drazni Cie moj wyraz mdli,ok napisze jak  berdi OHYDA.W sumie na to samo wychodzi:)

Kaśka przyznam szczerze, że trochę pojechałam- ale trochę wkurzył mnie Twój post.
Tam oprócz wyrażenia Twojego zdania było coś więcej: obrażanie osób innych orientacji. 
Tak jakbyś Ty próbowała powiedzieć, że kto jest hetro jest lepszy.
A mnie takie coś od razu z traktowaniem Żydów i Polaków w czasie drugiej wojny kojarzy.
Gdybyś tylko napisała: Mdli mnie na jego widok, byłoby dla mnie jak najbardziej w porządku.
I masz rację: "Niech Ci ludzie żyją", a Tobie ich orientacja nie musi się podobać, 
ale i nie ma potrzeby ich obrażać i głupkami nazywać.
Osobiście nic do Ciebie nie mam, a zdania Twojego zmieniać nie zamierzam i szanuję je.
12 maja 2014 22:04 / 1 osobie podoba się ten post

Dziś od rana w całym mieście
Ludzie podekscytowani
Bo przyjechał, chodzą wieści,
Cyrk wspaniały z Danii

Chodźcie, bo pokaz słonia
Patrzcie - męski duecik
No i kobita z brodą
Bawmy się jak dzieci

Konie biegną po arenie
Woltyżerka w rytm podskoków
Prezentuje boczny szpagat
Szmer przejęcia wokół

"Ćniach ćniach" na czynelach
"Bum bum" na bębnie wali
I już połknął brzytwę
I pomruk na sali

Sztukmistrz w białych rękawiczkach
Rozpościera łachman stary
Lecz za chwilę go przemieni
W trzy złote dolary

Oniemieli wszyscy
Rozgorzały żądze
Każdy chciałby wiedzieć
Jak zrobił pieniądze

Lecz za chwilę piramida
Wbiega zespół atletyczny
Ten na tego, a ten po nim,
Na wierzch dziewczę śliczne

Patrzcie - ten na dole
Zsiniał uuuu... jak sapie
Co będzie gdy spadną?
Kto ich potem złapie?

Nie zdążyli skończyć jeszcze
A zza kulis słychać ryki
Wywoływać będą dreszcze
Tańce zwierząt dzikich

Dwaj obdarci klauni weszli
Jeden woła: "jestem Tadek!"
Drugi też się chciał przedstawić,
Kopa dostał w zadek

Aaaaahahaha...
Aaaaaaaahaha...
Haaaa aaaa do rozpuku
Jezusie, jakie śmieszne
Połyskują złote zęby,
Krzyczą: "jeszcze, jeszcze!"

Spazmy zachwytu wokół
Wiwat na całej sali, łohoo
Brawo, brawo!
Oni są wspaniali!

Dziś od rana w całym mieście
Ludzie podekscytowani
Bo przyjechał, chodzą wieści,
Cyrk wspaniały z Danii
Kategoria
Muzyka
Licencja
Standardowa licencja YouTube
Filmy źródłowe brak
12 maja 2014 22:05 / 3 osobom podoba się ten post
... a czym rozni sie seks analny miedzy pania i panem ? chyba ;docelowosc;ta sama jesli chodzi o dziurki, nooo !!! bo dla mnie roznicy nie ma...jesli ktos chce kochac sie z kura i ani kurze ani temu komus nie przeszkadza , to ich broszka, i jesli nie przekonuja wszytkich ,ze jest to jedyny sluszny sposob,etc.
12 maja 2014 22:09 / 2 osobom podoba się ten post
iza38bp

... a czym rozni sie seks analny miedzy pania i panem ? chyba ;docelowosc;ta sama jesli chodzi o dziurki, nooo !!! bo dla mnie roznicy nie ma...jesli ktos chce kochac sie z kura i ani kurze ani temu komus nie przeszkadza , to ich broszka, i jesli nie przekonuja wszytkich ,ze jest to jedyny sluszny sposob,etc.

jasneeeeeeeee   kaczka,kura aby dziura hihihii
12 maja 2014 22:09 / 2 osobom podoba się ten post
i cos jeszcze-są i tacy co seks uprawiaja ze zwierzetami, to tez ma mi sie podobac?, tez mam to tolerowac?no im wiecej takich tolerancyjnych to czas i zaakceptowac pedofilie!!od takich dziwadel sie zaczyna,jak nie kobieta z brodą, to facet z cyckami, a pozniej sie dziwic ze ojcowie molestuja corki.Wszystko ma granice,akceptacja ze strony ludzi co do takich wydziwien prowokuje tylko do wiecej i wiecej.Ja tego nie łapie::(
12 maja 2014 22:11 / 4 osobom podoba się ten post
kaska_45

i cos jeszcze-są i tacy co seks uprawiaja ze zwierzetami, to tez ma mi sie podobac?, tez mam to tolerowac?no im wiecej takich tolerancyjnych to czas i zaakceptowac pedofilie!!od takich dziwadel sie zaczyna,jak nie kobieta z brodą, to facet z cyckami, a pozniej sie dziwic ze ojcowie molestuja corki.Wszystko ma granice,akceptacja ze strony ludzi co do takich wydziwien prowokuje tylko do wiecej i wiecej.Ja tego nie łapie::(

nooooo  teraz to już walnęłaś jak łysy grzywą o beton