Kobieta z brodą na Eurowizji

12 maja 2014 22:14 / 3 osobom podoba się ten post
nikt nikomu nie kaze niczego akceptowac.ale nie wyprowadzilabym sie jesli mialabym za sasiada, kogos o odmiennej orientacji, a pedofilia to całkiem inny temat..i tyle...i jesli juz, mialabym wybierac miedzy sasiadem gejem, tranwestyta..a panem regularnie pijacym i nap... swoja zone i dzieci to wybieram to pierwsze
12 maja 2014 22:18 / 2 osobom podoba się ten post
emi

Kaśka przyznam szczerze, że trochę pojechałam- ale trochę wkurzył mnie Twój post.
Tam oprócz wyrażenia Twojego zdania było coś więcej: obrażanie osób innych orientacji. 
Tak jakbyś Ty próbowała powiedzieć, że kto jest hetro jest lepszy.
A mnie takie coś od razu z traktowaniem Żydów i Polaków w czasie drugiej wojny kojarzy.
Gdybyś tylko napisała: Mdli mnie na jego widok, byłoby dla mnie jak najbardziej w porządku.
I masz rację: "Niech Ci ludzie żyją", a Tobie ich orientacja nie musi się podobać, 
ale i nie ma potrzeby ich obrażać i głupkami nazywać.
Osobiście nic do Ciebie nie mam, a zdania Twojego zmieniać nie zamierzam i szanuję je.

teraz piszesz, ze pojechalas??oj kochana,bo nie tak myslalas,ze odpisze:)spojrz co napisalas-gdybys napisala mdli mnie na jego widok byloby jak najbardziej w porzadku?oj emi,jak moze byc w porzadku jezeli kogos mdli na czyjs widok??z glupkami wyskoczylam,wybaczcie,ale juz nie wiem, chory nie, zdrowy nie to jaki do chusteczki?doceniam,ze szanuje moje zdanie i znow bede ta zla ale ja Twojego myslenia nie podzielam.Inna orientacja seksualna mi sie nie podoba i wolalabym by nikomu sie nie podobala,ale jest inaczej.
12 maja 2014 22:21 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

nooooo  teraz to już walnęłaś jak łysy grzywą o beton

albo lysy albo grzywa,zdecyduj sie.
12 maja 2014 22:21 / 5 osobom podoba się ten post
kaska_45

i cos jeszcze-są i tacy co seks uprawiaja ze zwierzetami, to tez ma mi sie podobac?, tez mam to tolerowac?no im wiecej takich tolerancyjnych to czas i zaakceptowac pedofilie!!od takich dziwadel sie zaczyna,jak nie kobieta z brodą, to facet z cyckami, a pozniej sie dziwic ze ojcowie molestuja corki.Wszystko ma granice,akceptacja ze strony ludzi co do takich wydziwien prowokuje tylko do wiecej i wiecej.Ja tego nie łapie::(

Nikt nie będzie akceptował seksu ze zwierzętami, dziećmi oraz gwałtów dlatego , że w tym przypadku tylko jedna strona wyraża zgode a to już jest coś zupełnie innego. Kobieta->Mężczyzna, Mężczyzna->Mężczyzna, Kobieta->Kobieta tutaj zgoda i przyjemność jest obopólna, jest też w tych przypadkach szansa na uczucie więc dlaczego nie? Przecież taki gej czy less nie przyjdzie do Ciebie czy innej przeciwniczki homo i nie będzie nawiawiać na sex, dezorganizować Twojego życia itd. Więc dlaczego nie?
12 maja 2014 22:22 / 1 osobie podoba się ten post
.Oni chociaż szanują kobiety a kobiety kobiety niezabardzo....
12 maja 2014 22:23
kaska_45

albo lysy albo grzywa,zdecyduj sie.

no właśnie ....Kaśka
12 maja 2014 22:25 / 1 osobie podoba się ten post
Oglądam na youtube kanał dwóch gejów - są bardzo sympatyczni i zabawni.
Najbardziej lubię, jak opowiadają o kosmetykach:) Czasami boki idzie zrywać:)
12 maja 2014 22:30
Sówka

Nikt nie będzie akceptował seksu ze zwierzętami, dziećmi oraz gwałtów dlatego , że w tym przypadku tylko jedna strona wyraża zgode a to już jest coś zupełnie innego. Kobieta->Mężczyzna, Mężczyzna->Mężczyzna, Kobieta->Kobieta tutaj zgoda i przyjemność jest obopólna, jest też w tych przypadkach szansa na uczucie więc dlaczego nie? Przecież taki gej czy less nie przyjdzie do Ciebie czy innej przeciwniczki homo i nie będzie nawiawiać na sex, dezorganizować Twojego życia itd. Więc dlaczego nie?

jezeli czlowiek sam sprowokuje zwierze do seksu,to mysle ze przyjemnośc bedzie obopulna,nie sadze,by zwierze bylo nie zadowolone:):)wtedy z tego co napisalas,jest to tez ok.
12 maja 2014 22:38
kaska_45

jezeli czlowiek sam sprowokuje zwierze do seksu,to mysle ze przyjemnośc bedzie obopulna,nie sadze,by zwierze bylo nie zadowolone:):)wtedy z tego co napisalas,jest to tez ok.

To nie jest dobre porównanie bo zwierze w tej danej sytuacji nie potrafi ocenić co jest dla niego dobre, działałoby na zasadzie impulsu.
12 maja 2014 22:47 / 3 osobom podoba się ten post
iza38bp

... a czym rozni sie seks analny miedzy pania i panem ? chyba ;docelowosc;ta sama jesli chodzi o dziurki, nooo !!! bo dla mnie roznicy nie ma...jesli ktos chce kochac sie z kura i ani kurze ani temu komus nie przeszkadza , to ich broszka, i jesli nie przekonuja wszytkich ,ze jest to jedyny sluszny sposob,etc.

Czy nie przeszkadza kurze ? Myślę, że sex ze zwierzętami też jest przemocą i dla tego sposobu zaspakajania swoich żądz też mówię stanowcze nie.
12 maja 2014 22:47
Sówka

To nie jest dobre porównanie bo zwierze w tej danej sytuacji nie potrafi ocenić co jest dla niego dobre, działałoby na zasadzie impulsu.

w tej danej sytuacji?a chcesz mi powiedziec ze zwierze oceniloby po?hehe,wazne ze obopulna przyjemnośc przeciez:)ok, kazda ma swoj poglad na to wszystko,kazda z nas widzi to inaczej,nie ma sensu polemizowac bo i tak to niczego nie zmieni,.Tacy ludzie sa i bedą, ale czy byli?chyba malo wazne
12 maja 2014 22:50
ooooo właśnie a ja kilka mieisęcy temu widziałam jak mój kot na piesku trenował... no masz Ci piesofila.:0
12 maja 2014 23:27 / 7 osobom podoba się ten post
kaska_45

teraz piszesz, ze pojechalas??oj kochana,bo nie tak myslalas,ze odpisze:)spojrz co napisalas-gdybys napisala mdli mnie na jego widok byloby jak najbardziej w porzadku?oj emi,jak moze byc w porzadku jezeli kogos mdli na czyjs widok??z glupkami wyskoczylam,wybaczcie,ale juz nie wiem, chory nie, zdrowy nie to jaki do chusteczki?doceniam,ze szanuje moje zdanie i znow bede ta zla ale ja Twojego myslenia nie podzielam.Inna orientacja seksualna mi sie nie podoba i wolalabym by nikomu sie nie podobala,ale jest inaczej.

Tak wówczas napisałam, że pojechałam. Ale Ty Kasia jedziesz jeszcze bardziej.
Jaki? pytasz. Po prostu inny niż Twoja percepcja jest w stanie zaakceptować.
Nie musisz podzielać mojego zdania i możesz obrażać sobie ile chcesz moje przekonania, 
ale ja i tak nic nie zmienię. I na szczęście jest wielu innych, którzy myślą podobnie jak ja.
Mdli mnie jak czytam te wszystkie posty pełne nienawiści i pozbawione tolerancji.
Mdli mnie, ale akceptuję, że żyję wśród takich ludzi, bo wyjścia niestety wielkiego nie mam.
Smutna i bolesna prawda :(((
12 maja 2014 23:30 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Tak mi jakoś Sowa po drodze z Tobą, lecimy chyba w tym samym kierunku :)))
12 maja 2014 23:34 / 4 osobom podoba się ten post
Sówka

O to chodzi, nikomu nie dzieje się krzywda. I do takiego momentu powinna sięgać tolerancja. O pedofilii i gwałtach tego powiedzieć już nie można, to zupełnie co innego.