celina.hara1. Kultura!
2. Przeczytaj cały regulamin portalu!
3. Nie dubluj postów!
4. Nie prowadź swojego osobistego bloga w tematach merytorycznych!
Moderator
moderator dosadnie mnie upomniał! Nie jestem pewna czy słusznie! Nie będzie mi pasować to przeniosę się na inny portal, bez moderatora. Trudno o zachowanie kultury, gdy firma nawali i nie mam EKUZ a moje dziecko w Polsce zostało bez ubezpieczenia!! !! Fakt, wybrałam firmę taką, która dała mi umowę o pracę, bo na razie mi to pasuje. Jestem po raz drugi z tej firmy i tym razem firma z moim EKUZ totalnie nawaliła. Normalnie to firmy żadnej łaski nie robią załatwiając EUZ W NALEŻNYM CZASIE! a nawt POWINNO SIĘ WYJEŻDŻAĆ Z EKUZ W RĘKU!!!!. tAKIE POWINNY BYC ZASADY! Poza tym, nie rozumiem dziewczyny, czemu tak kurczowo trzymacie jednej firmy? Firm, jak na razie jest fuul, i to one nas potrzebują bardziej niż my ich. Ja jestem już w 3 firmie z kolei i po prostu jadę tam gdzie mi warunki pasują, jakie są warunki płacy i pracy. A wy róbcie jak chcecie i jak uważacie za słuszne. Jak mnie moderator znów upomnienie przyśle, to sie przeniosę, będziecie wiedziały dlaczego mnie nie ma!
Nie będę Cię już upominał. Po prostu Cię stąd usunę. Jak masz problem ze zrozumieniem do czego służy dział "opinie na temat agencji i pośredników" i tematem dotyczącym firmy "Aterima", to rzeczywiście powinnaś się przenieść na forum bez moderatora. Powodzenia.