ATERIMA MED Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
4 / 5
12 marca 2014 19:12 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

Coś mi nie pasi z wypłatą, jak u Was? 

a ja jeszcze nie dostałam :/
12 marca 2014 19:14
ef

ja też na 2 miesiące wyjechałam, ale po miesiącu wróciłam też nie z mojej winy i potrącili mi za bilet

ja bym się kłóciła bo (przynajmniej ja mam) w umowie napisane, że trzeba przepracować co najmniej 30 dni kalendarzowych
12 marca 2014 19:23
ulencja

ja bym się kłóciła bo (przynajmniej ja mam) w umowie napisane, że trzeba przepracować co najmniej 30 dni kalendarzowych

na miejscu u podopiecznej byłam 30.01- wiemy, że nie jest płacone za pierwszy dzień (wyjaśniaja to wcześniejsze wpisy), więc przepracowałam 29 dni. i co z tym fantem?
12 marca 2014 19:25
nianta była dłużej. bo 5 tygoni, to może- może starać sie o zwrot? ;)
12 marca 2014 19:32
ulencja

a ja jeszcze nie dostałam :/

... Jeszcze maja czas do piatku teoretycznie  :)))   Niedlugo pieniazki beda na koncie :))))
12 marca 2014 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
Z tego co przeczytałam ,nasuwa mi się taki wniosek.Tą firmę trzeba omijać szerokim łukiem, bo tak płacą jak im pasuje.
12 marca 2014 19:44 / 1 osobie podoba się ten post
Ivetko, nie nie . Po prostu maja czas 10 dni roboczych. wiec jest ok. Juz nie przesadzac , ze Aterime trzeba szerokim lukiem omijac . Ma minusy , ale na pewno nie sa az tak zli .
12 marca 2014 19:50 / 1 osobie podoba się ten post
Athenka

... Jeszcze maja czas do piatku teoretycznie  :)))   Niedlugo pieniazki beda na koncie :))))

no wiem, dlatego jeszcze do nich nie dzwonię :)
12 marca 2014 19:52 / 1 osobie podoba się ten post
Ja też uważam, że to nie do końca, tak jest że trzeba ją omijać szerokim łukiem... Aczkolwiek byłam przekonana, ze będąc w pracy pełny miesiąc otrzymam pełną wypłatę, niezależnie od tego czy miesiąc ma 30 dni, czy 28... Co do terminu wypłaty, to do 14 mają czas.
12 marca 2014 19:53 / 1 osobie podoba się ten post
Athenka

Ivetko, nie nie . Po prostu maja czas 10 dni roboczych. wiec jest ok. Juz nie przesadzac , ze Aterime trzeba szerokim lukiem omijac . Ma minusy , ale na pewno nie sa az tak zli .

ogólnie to dobra firma i dlatego tak długo zastanawiam się nad zmianą. ale jak tak dalej pójdzie to do czerwca będę siedzieć w domu bo oni zleceń nie mają :/
12 marca 2014 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
ef

na miejscu u podopiecznej byłam 30.01- wiemy, że nie jest płacone za pierwszy dzień (wyjaśniaja to wcześniejsze wpisy), więc przepracowałam 29 dni. i co z tym fantem?

no niby nie byłaś te 30 dni ale jak mówisz, że nie z Twojej winy to ja bym się z nimi kłóciła ;)
12 marca 2014 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
Athenka

1 kwietnia - za 3 tygodnie dopiero .... 
no racja troche dennie nie pracowac 3 tygodnie ach ... 

Bądź tak dobra i pozostaw zwracanie uwagi użytkownikom mnie. Z góry dziękuję. Moderator

Z firmą na razie nie współpracuję, ale szukam pracy, więc rano wysłałam do nich zgłoszenie. Nawet nie zdążyłam się zastanowić:  "ciekawe kiedy się odezwą", bo w niecałą godzinę później zadzwoniła do mnie Pani, zadała kilka pytań, przedstawiła warunki w firmie. Nie są złe, najbardziej przeszkadza mi konieczność pobierania poborów tylko w PLN. Ale formularz wyślę, sprawdzę mój poziom języka i poznam stawkę, jaką mogę dostać. Do tego momentu rekrutacji mam bardzo pozytywne zdanie o firmie.

12 marca 2014 23:59
emi

Bądź tak dobra i pozostaw zwracanie uwagi użytkownikom mnie. Z góry dziękuję. Moderator

Z firmą na razie nie współpracuję, ale szukam pracy, więc rano wysłałam do nich zgłoszenie. Nawet nie zdążyłam się zastanowić:  "ciekawe kiedy się odezwą", bo w niecałą godzinę później zadzwoniła do mnie Pani, zadała kilka pytań, przedstawiła warunki w firmie. Nie są złe, najbardziej przeszkadza mi konieczność pobierania poborów tylko w PLN. Ale formularz wyślę, sprawdzę mój poziom języka i poznam stawkę, jaką mogę dostać. Do tego momentu rekrutacji mam bardzo pozytywne zdanie o firmie.

Jestem dobra.  
Moderatorze :)
Wyraziłam swoje oburzenie,ale następnym razem powstrzymam się i poczekam na Twoje;)))
Mam nadzieję, że doczekam, bo chyba zgodzisz się, że wkurzające jest przebijanie się przez strony spamu, aby odnaleźć ważne informacje.
Tyle mam do powiedzenia w sprawie mojej dobroci.
13 marca 2014 00:23 / 2 osobom podoba się ten post
Witam, cos nie spotykanego dzis od dwoch miesiecy zadzwonia Pani z firmy z zpytaniem od kiedy moge wyjechac? Powiedzialam teoretycznie od jutra, a jest oferta wyjazdu??? Teraz nie mamy zbyt duzo ofert wyjazdu. Oczywiscie padlo pytanie o pozostanie przez swieta hehehe dobre.. mi sie nie podoba siedziec w Pl dwa miesiace, dla mnie to strata czasu !!! Tak jak Pani powiedziala, musi byc na postojowym dwa miesiace.... nic nie musze... i to ze placa tylko w pln
Nie wiem, ale jestem dobrej mysli dzwonilam do innej firmy jeden tel wystarczyl by przedstawic oferte wyjazdu.... wiec dolacze do was nie dlugo
13 marca 2014 09:16
85marzena

Witam, cos nie spotykanego dzis od dwoch miesiecy zadzwonia Pani z firmy z zpytaniem od kiedy moge wyjechac? Powiedzialam teoretycznie od jutra, a jest oferta wyjazdu??? Teraz nie mamy zbyt duzo ofert wyjazdu. Oczywiscie padlo pytanie o pozostanie przez swieta hehehe dobre.. mi sie nie podoba siedziec w Pl dwa miesiace, dla mnie to strata czasu !!! Tak jak Pani powiedziala, musi byc na postojowym dwa miesiace.... nic nie musze...:-) i to ze placa tylko w pln
Nie wiem, ale jestem dobrej mysli dzwonilam do innej firmy jeden tel wystarczyl by przedstawic oferte wyjazdu.... wiec dolacze do was nie dlugo :-)

Hej:)ale chyba malo zalezalo Tobie na wyjezdzie,tak mi sie wydaje,ja na Twoim miejscu juz bym dzwonila do nich dawno a jesli faktycznie nie maja ofert to do widzenia:)