Coś mi nie pasi z wypłatą, jak u Was?
Coś mi nie pasi z wypłatą, jak u Was?
ja też na 2 miesiące wyjechałam, ale po miesiącu wróciłam też nie z mojej winy i potrącili mi za bilet
ja bym się kłóciła bo (przynajmniej ja mam) w umowie napisane, że trzeba przepracować co najmniej 30 dni kalendarzowych
a ja jeszcze nie dostałam :/
... Jeszcze maja czas do piatku teoretycznie :))) Niedlugo pieniazki beda na koncie :))))
Ivetko, nie nie . Po prostu maja czas 10 dni roboczych. wiec jest ok. Juz nie przesadzac , ze Aterime trzeba szerokim lukiem omijac . Ma minusy , ale na pewno nie sa az tak zli .
na miejscu u podopiecznej byłam 30.01- wiemy, że nie jest płacone za pierwszy dzień (wyjaśniaja to wcześniejsze wpisy), więc przepracowałam 29 dni. i co z tym fantem?
1 kwietnia - za 3 tygodnie dopiero ....
no racja troche dennie nie pracowac 3 tygodnie ach ...
Bądź tak dobra i pozostaw zwracanie uwagi użytkownikom mnie. Z góry dziękuję. Moderator
Z firmą na razie nie współpracuję, ale szukam pracy, więc rano wysłałam do nich zgłoszenie. Nawet nie zdążyłam się zastanowić: "ciekawe kiedy się odezwą", bo w niecałą godzinę później zadzwoniła do mnie Pani, zadała kilka pytań, przedstawiła warunki w firmie. Nie są złe, najbardziej przeszkadza mi konieczność pobierania poborów tylko w PLN. Ale formularz wyślę, sprawdzę mój poziom języka i poznam stawkę, jaką mogę dostać. Do tego momentu rekrutacji mam bardzo pozytywne zdanie o firmie.
Bądź tak dobra i pozostaw zwracanie uwagi użytkownikom mnie. Z góry dziękuję. Moderator
Z firmą na razie nie współpracuję, ale szukam pracy, więc rano wysłałam do nich zgłoszenie. Nawet nie zdążyłam się zastanowić: "ciekawe kiedy się odezwą", bo w niecałą godzinę później zadzwoniła do mnie Pani, zadała kilka pytań, przedstawiła warunki w firmie. Nie są złe, najbardziej przeszkadza mi konieczność pobierania poborów tylko w PLN. Ale formularz wyślę, sprawdzę mój poziom języka i poznam stawkę, jaką mogę dostać. Do tego momentu rekrutacji mam bardzo pozytywne zdanie o firmie.
Witam, cos nie spotykanego dzis od dwoch miesiecy zadzwonia Pani z firmy z zpytaniem od kiedy moge wyjechac? Powiedzialam teoretycznie od jutra, a jest oferta wyjazdu??? Teraz nie mamy zbyt duzo ofert wyjazdu. Oczywiscie padlo pytanie o pozostanie przez swieta hehehe dobre.. mi sie nie podoba siedziec w Pl dwa miesiace, dla mnie to strata czasu !!! Tak jak Pani powiedziala, musi byc na postojowym dwa miesiace.... nic nie musze...:-) i to ze placa tylko w pln
Nie wiem, ale jestem dobrej mysli dzwonilam do innej firmy jeden tel wystarczyl by przedstawic oferte wyjazdu.... wiec dolacze do was nie dlugo :-)