ATERIMA MED Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
4 / 5
03 kwietnia 2014 08:38
BaskaS

Mirko rodzina może chwilę się zastanawiać, czasami można dłużej poczekać na decyzję . Uzbrój się w cierpliwość lepiej.

Ja właśnie czekam na nową stelę. Basiu a Tobie zdarzyło Ci się w tej firmie dłużej czekać? Mam pytanie też do Ulencji - jak Twoje sprawy? Wyjechałaś w końcu?
03 kwietnia 2014 15:31
Daria01

Ja właśnie czekam na nową stelę. Basiu a Tobie zdarzyło Ci się w tej firmie dłużej czekać? Mam pytanie też do Ulencji - jak Twoje sprawy? Wyjechałaś w końcu?

Ja na pierwszą ofertę czekałam miesiąc, a na odpowiedź od rodziny tydzień i nikt nie raczył mnie poinformować, że jest negatywna...
03 kwietnia 2014 15:37 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

Ja na pierwszą ofertę czekałam miesiąc, a na odpowiedź od rodziny tydzień i nikt nie raczył mnie poinformować, że jest negatywna...

Nianta -czy Ty nadal z nimi współpracujesz,po tych przykrych /zwłaszcza finansowych/doswiadczeniach????
03 kwietnia 2014 22:39
nianta

W Promedice nigdy nie czekałam na odpowiedź rodziny dłużej niż 2-3dni. To jest uważam pozytywna norma, mam nadzieję, że w większości firm. A teraz nie czekaj, aż Ci powiedzą, czy rodzina Ciebie wybrała, czy nie, tylko sama dzwoń i pytaj. Już po 2-3 dniach. Tak samo warto się przypominać, że chcemy jechać . Nie gwarantuje to na 100% sukcesu, lecz przynajmniej nie jesteśmy bierni...
11 kwietnia 2014 13:02
Jak tam wypłaty? Ktoś, coś już ma? :)
11 kwietnia 2014 20:13 / 1 osobie podoba się ten post
Ja dostałam dziś popołudniu i oszukali mnie na jedną dniówkę. Oczywiście zaraz zadzwoniłam z wyjaśnieniem. Okazało się, że w papierach mieli źle wpisaną datę mojego powrotu...
11 kwietnia 2014 20:25
Sylwunia

Ja dostałam dziś popołudniu i oszukali mnie na jedną dniówkę. Oczywiście zaraz zadzwoniłam z wyjaśnieniem. Okazało się, że w papierach mieli źle wpisaną datę mojego powrotu...

Przepraszam, ze spytam  Ty jestes ta Sylwunia co bedzie wyjezdzac do Irlandii?

Bo wiem ze sa dwie czy trzy Sylwunie na Portalu :)
A co do Athermy do dobrze ze sie przyznali do przeoczenia i mam nadzieje ze szybciutko wyrównaja. Trzeba zawsze trzymac reke na pulsie i nie krepowac sie zwracac uwagi Agenturze.
13 kwietnia 2014 11:58 / 1 osobie podoba się ten post
Athenka

Przepraszam, ze spytam  Ty jestes ta Sylwunia co bedzie wyjezdzac do Irlandii?

Bo wiem ze sa dwie czy trzy Sylwunie na Portalu :)
A co do Athermy do dobrze ze sie przyznali do przeoczenia i mam nadzieje ze szybciutko wyrównaja. Trzeba zawsze trzymac reke na pulsie i nie krepowac sie zwracac uwagi Agenturze.

Athenka ja na Islandię wyjeżdżam :))) No ja mam nadzieję, że szybko dostanę pieniążki. Co prawda to tylko jedna dniówka, ale dlaczego nie zwrócić uwagi? :) Pozdr. :*
18 kwietnia 2014 08:22
Jestem w pracy już tydzień i to pierwszy raz, kiedy po przyjeździe nie było telefonu z zapytaniem jak tam podróż, czy wszystko ok, planowany czas pobytu i życzymy miłej pracy.
Czas Świąteczny to i dużo pracy nasze Panie mają
Ale i tak je lubię
U mnie wszystko się zgadzało z wynagrodzeniem.
22 kwietnia 2014 15:13 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesiula

Jestem w pracy już tydzień i to pierwszy raz, kiedy po przyjeździe nie było telefonu z zapytaniem jak tam podróż, czy wszystko ok, planowany czas pobytu i życzymy miłej pracy.
Czas Świąteczny to i dużo pracy nasze Panie mają:-) :-) :-)
Ale i tak je lubię :-)
U mnie wszystko się zgadzało z wynagrodzeniem.

Do mnie dzwoniły już dwa razy odkąd jestem, ale to pewnie dlatego, że ja świeżak. Sylwunia - do Islandii?
22 kwietnia 2014 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
Mirka Dz

Do mnie dzwoniły już dwa razy odkąd jestem, ale to pewnie dlatego, że ja świeżak. Sylwunia - do Islandii?

Dzisiaj się już poprawiły  i dzwoniła pani asystentka, przepraszając, że tak późno po moim przyjeździe. 
Mirka i niech dzwonią, martwią się i dbają  
23 kwietnia 2014 11:06
Wiesiula

Dzisiaj się już poprawiły :-)  i dzwoniła pani asystentka, przepraszając, że tak późno po moim przyjeździe. 
Mirka i niech dzwonią, martwią się i dbają :-) :-) :-) 

No własnie , nawet jak u nas jest wszywstko w porządku, to niech czasme zadzwonia i sie pomartwia :)
23 kwietnia 2014 11:30
też od nich jezdzilam przez dobry rok az trafilam do szpitala w DE no i wyszla legalna praca mi bokiem tj.chodzi o ubezpieczenie
23 kwietnia 2014 12:40
pytanie mam czy Aterima placi tylko w walucie polskiej?
23 kwietnia 2014 12:41
tak tylko