Na wyjeździe #9

14 czerwca 2014 23:06 / 7 osobom podoba się ten post
No to co dziewczyny,żegnam się z Wami .Dzięki za fajne 3 tygodnie.Trzymajcie się.Do napisania!! Choć nie wiem jeszcze skąd:)))))))))
Ps Uwazajcie na wampiry;)
14 czerwca 2014 23:19 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

No to co dziewczyny,żegnam się z Wami .Dzięki za fajne 3 tygodnie.Trzymajcie się.Do napisania!! Choć nie wiem jeszcze skąd:)))))))))

Nie zapomnij o mnie i jechać mi prosze ostrożnie :DDDDDDDDDDD
14 czerwca 2014 23:23 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

Szerokiej drogi slicznoto;)))
14 czerwca 2014 23:23 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

Nie żegnaj się,bo i tak jutro wpadniesz na forum:) Milego wypoczynku Gosiula:)
14 czerwca 2014 23:30 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

Szerokości i ostrożności :)  Miejmy nadzieję , że tam " nie wiadomo gdzie" będzie internet :)
15 czerwca 2014 06:02 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

nie ma co sie zegnac ,najwyzej do widzenia ,odpoczywaj  i ...............za jakis czas witaj "wsrod swoich ".
15 czerwca 2014 07:12 / 4 osobom podoba się ten post
Dzien doberek wstawac niema spania hahaha czas do pracy,nie ma ze boli!!! Chociasz Szkoda mamy niedziele poleniuchowało by sie hehehe.Kawka smaczna ,zaraz sniadanko oj chyba słysze mojego pdp no to sobie posiedziałam z wam pa:)))))))))
15 czerwca 2014 08:33 / 1 osobie podoba się ten post
masz rację jest trochę młodzieży i dzieci i tak jak pisałam mają świetną kadrę trenerską jak na lubawskie warunki i  to naprawdę potem potęguje na zawodach medalami
15 czerwca 2014 09:01
A ja idę gotować imbir, gdzieś go u babci widziałam, obym go nie pomyliła z grzybem na ścianie, he, he... W kupie odchudzać się łatwiej. Ciekawe, kto jeszcze tak dużo schudnie jak Beata i to tak szybko.

Czy dobrze rozumiem, że ten imbir nie może się zagotować?
15 czerwca 2014 09:12 / 4 osobom podoba się ten post
Ja też mam w planie zrzucić kilka kilo, ale zamiast imbiru na razie wybieram rower. Dzisiaj dzień zamulania, ale wczoraj babcia powiedziała mi, że jest tutaj niedaleko jezioro. Sprawdziłam w necie i znalazłam: 9km stąd. Po obiedzie wsiadam na rower i pedałuję nad wodę. A propo roweru i piątku 13-go, pisałam w tamtym temacie, że ja mam pecha zawsze 14 w sobotę. No i sprawdziło mi się: wczoraj chciałam dopompować powietrza do koła i spuściłam sobie je całkiem. Wrrrrrr, ale mi się ciśnienie podniosło. Ale oprócz pecha miałam szczęście: sympatyczna Niemka zapytała czy nie potrzebuję pomocy. Okazało się, że moja pompka jest zepsuta i użyczyła mi swojej. To się nazywa wzbudzać zainteresowanie swoją osobą :DDDDDDDDDD
15 czerwca 2014 09:16
romana

A ja idę gotować imbir, gdzieś go u babci widziałam, obym go nie pomyliła z grzybem na ścianie, he, he... W kupie odchudzać się łatwiej. Ciekawe, kto jeszcze tak dużo schudnie jak Beata i to tak szybko.

Czy dobrze rozumiem, że ten imbir nie może się zagotować?

Podejrzewam, że ja schudnę na tej stelli. I nie z powodu imbiru a zwyczajów tu panujących.
Malo mięsa jedzą, na kolację wczoraj np. zielony melon z serrano szynką, taca serów, jogurt.

O moich ukochanych mielonych, pasztetowej i ziemniakach mogę zapomnieć ;(
15 czerwca 2014 09:24 / 4 osobom podoba się ten post
lena7

Podejrzewam, że ja schudnę na tej stelli. I nie z powodu imbiru a zwyczajów tu panujących.
Malo mięsa jedzą, na kolację wczoraj np. zielony melon z serrano szynką, taca serów, jogurt.

Tutaj też mam inne zwyczaje żywieniowe i porcje są raczej małe. Nie chodzę głodna, ale i nie napycham się. Wróciłam właśnie z ważenia: 1,5 kg mniej w ciągu 10 dni. Czuła się lżejsza, ale myślałam że waga jeszcze nie drgnęła. Rower to wspaniały wynalazek :**********
15 czerwca 2014 09:37
lena7

Ja na każdej szteli a było juz ich ponad 10, jem to, na co mam ochotę, po prostu zgłaszam co chcę. Moje rodziny z reguły jadły mało warzyw albo gotowce z puszek, którymi gardzę, zero ryb, a to moja baza żywieniowa. Jeżeli Ci takie jedzenie jakie masz nie pasuje, powiedz czego oczekujesz, a mają obowiązek Ci to kupić.
15 czerwca 2014 09:43 / 6 osobom podoba się ten post
Ale pospałam! Aż grzech ;)

Kiedyś, dawno temu już o tym pisałam, że bardzo poważnie rozpatruję taką możliwość i postanowiłam. Jutro jadę złożyć papiery do policji. Mam nadzieję, że przejdę rekrutację i mnie zechcą ;) Z tego co się dowiadywałam taka droga trochę trwa, więc podejrzewam, że aż tak szybko Was nie opuszczę i w międzyczasie jeszcze pobędę opiekunką ;) Trzymajcie kciuki!
15 czerwca 2014 09:45 / 1 osobie podoba się ten post
TRZYMAMY! Będzie z Ciebie super policjantka, bo jesteś fajna dziewczyna! Ile średnio trzeba czekać na decyzję o przyjęciu?