Na wyjeździe #9

14 czerwca 2014 20:14 / 5 osobom podoba się ten post
jowitaliber

a to moje starsze dziecko 3 lata temu kiedy zaczynał swoją przygodę z MTB miał wtedy zwykły rower a już klasyfikował się w czołówce i jak mówi jego trener nie sprzęt jest ważny tylko umiejętności  słuszna racja mogę teraz powiedzieć. I INFORMACJA Z OSTATNIEJ CHWILI  MOJA CÓRCIA JEST NA MECIE   DZIŚ 3 MIEJSCE KOLEJNY SUKCES

Nie chciałam zapeszać, ale miałam przeczucie, że będzie podium. Gratuluję, gratuluję, gratuluję. Pewnie dzisiaj tak wyglądasz:
14 czerwca 2014 20:17 / 2 osobom podoba się ten post
jowitaliber

dziękuję ci bardzo mówiłam im na skypie jaki był odzew wśród forum i były w szoku a ja jestem do teraz zawsze im tłumaczyłam że nic na siłę i nic za wszelką cenę i sprawili mi miłą niespodziankę.6.07 na kolejny  etap pojadę z nimi już nie mogę sie doczekać napewno je ucałuję już za 8 dni 

Ja mam taka iskierke zdolna tez w domu (moja wnusia )-jetsem z niej taka dumna bo w większośc jej sukcesów włożyłam swój czas,swoje pieniądze i swoja miłośc i wiare w to co robi a efekty sa juz widoczne i najbardziej wzrusza mnie jak mówi do mnie -Baciu bez ciebie nie byłabym taka fajna tancerka ...dlatego jeszcze raz ucałuj swoje szkraby i trzymam kciuki za nastepne zwyciestwa...
14 czerwca 2014 20:24 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

ja miałam podobny przypadek tylko tory były po deszczu i jeszcze odruchowo hamowałam przednim hamulcem skończyło się na złamaniu szczęki operacji i do dziś mam pamiątkę po mojej kraksie /trochę mi się zgryz przesunął i mam tzw krzyżowy nie widać tego i jak ktoś nie wie to nawet nie zauważy / a i jeszcze jedno nie mogę bardzo otwierać buzi bo mi przeskakuje.Lekarze mieli mi po operacji jeszcze jedną zrobić poprawiającą estetykę ten zgryz ale nie poszłam bo drugi raz katorgi przechodzic to nie dla mnie.Jest jak jest i uważam że ok

To jednym slowem mialam szczęscie, że tak się to zakończyło. Urazu zadnego nie mam i dalej jeżdże. Tylko, że nie na każdej szteli jest rower. Tu akurat nie mam. A szkoda bo bym sobie podjechała do sąsiednich miejscowości. Samochodem to tylko cmentarz, bank albo Bioladen no i Rewe. Takie tu mam wycieczki :)

Wspólczuje ci że tak się potłukłaś. Nie dziwię się ze nie chcialaś nastepnej operacj. Ja też już parę przeszłam operacje. Musi się człowiek nacierpieć, niestety. Życie to nie bajka :)))
14 czerwca 2014 20:30
Pomocy! nie mam szałwi,wody utlenionej ani jodyny.
Boli mnie gardło jak piorun jasnisty!
Mam antybiotyk i juz gorączkę od rana a przede mną kilkanaście godzin w Sindbadzie.
Po wodzie z solą zafundowałam sobie tylko wymioty.
Znacie jakieś inne sposoby?
14 czerwca 2014 20:33 / 2 osobom podoba się ten post
agama

Mam antybiotyk i juz gorączkę od rana a przede mną kilkanaście godzin w Sindbadzie.

Aspiryna C,weż nawet 2 na raz te rozpuszczalne....Miód tez dobry,w małych porcjach zlizuj z łyzeczki....Lody tez są super na ból gardła.
14 czerwca 2014 20:34 / 2 osobom podoba się ten post
agama

Miód,działa najszybciej,czosnek- ale będzie smrodek.Jak masz antybiotyk to powinien Ci pomóc>
14 czerwca 2014 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Nie berz tego jako żart ale imbir  
14 czerwca 2014 20:41 / 1 osobie podoba się ten post
beata

Nie berz tego jako żart ale imbir:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 

To chyba chciałas mi poradzić jak sie wymiotów pozbyć?  Nawet gdybym chciała skorzystac,to imbiru tez nie posiadam.To biedny dom.
Idę miodu polizać
14 czerwca 2014 20:47 / 2 osobom podoba się ten post
Tyle uzytkownikow online - jeszcze nie widzialam :)
14 czerwca 2014 20:48 / 3 osobom podoba się ten post
emi

Nie chciałam zapeszać, ale miałam przeczucie, że będzie podium. Gratuluję, gratuluję, gratuluję. Pewnie dzisiaj tak wyglądasz:

emi ale ten z tym pięknym ogonem  to samiec a ja ta nieopierzona ale równie dumna a mój mąż jaki dumny był jak do niego zadzwoniłam to jemu tak się ogon rozłożył
14 czerwca 2014 20:52 / 3 osobom podoba się ten post
agama

To chyba chciałas mi poradzić jak sie wymiotów pozbyć?  Nawet gdybym chciała skorzystac,to imbiru tez nie posiadam.To biedny dom.
Idę miodu polizać:-)

Zrób sobie syrop z cebuli: pokrój cieniutko i zasyp cukrem i przykryj, pomaga tez na gardło. Zrób sobie herbatę z miodem / tylko miód nie na wrzątek/  aż trochę przestygnie.Jak masz cytrynę to z  ciepłą wodą .:) trzymaj się, pozdrawiam :)))
14 czerwca 2014 21:26 / 1 osobie podoba się ten post
85marzena

Tyle uzytkownikow online - jeszcze nie widzialam :)

Ma być wejscie smoka,ale tak okolo północy.Warto poczekać.Znam szczegoly, ale nie moge zdradzić:):)
14 czerwca 2014 21:28 / 3 osobom podoba się ten post
jowitaliber

emi ale ten z tym pięknym ogonem  to samiec a ja ta nieopierzona ale równie dumna a mój mąż jaki dumny był jak do niego zadzwoniłam to jemu tak się ogon rozłożył

Dla mnie paw to symbol dumy i nie ma znaczenia, że na zdjęciu samiec. Masz prawo tak pięknie się dzisiaj puszyć :)))))
14 czerwca 2014 21:51 / 1 osobie podoba się ten post
Dziś po 18stej pojechałam jeszcze rowerem do marketu po coś tam. Akurat trafiłam na sznur samochodów weselnych. Oczywiście trąbili, zablokowali rondo bo jeździli w kółko a i tak inni kierowcy się nie denerwowali. Piesi stali, uśmiechali się (ja też). Panna młoda wychyliła się z okna z podniesionym bukietem, pan młody z drugiej strony z... piewm w ręce. Złapałam się na tym że uśmiecham się głupio z rozdziawioną buzią. Podobało mi się. Rejestracje miejscowe, nie mam pojęcia czy to Niemcy, Rosjanie, Polacy...
14 czerwca 2014 22:32 / 3 osobom podoba się ten post
Słowem wygrałaś Polska-Niemcy 1;0.

Daj Romance przepis na dietę z imbirem, albo napisz gdzie szukać. Duszę mam subtelną i wiotką, ale ciało już nie... A szkoda!