Na wyjeździe #9

15 czerwca 2014 21:13 / 5 osobom podoba się ten post
Evvex

Teraz tylko motto i hymn potrzebny może''przewąchać z Tobą chcę całą noc'' lub ''pożrę Cię''  ''ani widu ani słychu'' ''już Cię więcej nie zobaczę''

Ani widu 
Ani słychu
Co masz w spodniach
Drogi Rychu???
Klubowiczki
Losowanie już
Zrobiły
Więc nie czaruj nas
Atrapą
Rychu miły:):):) 
15 czerwca 2014 21:18 / 2 osobom podoba się ten post
Za chwilę będę nosić majtki w zębach,czy już czas do domu wracać,może juz czekają na mnie ze śpiochami.
15 czerwca 2014 21:21 / 3 osobom podoba się ten post
Ten imbir Was wykonczy
15 czerwca 2014 21:25 / 5 osobom podoba się ten post
Ja nie muszę :D
Ogrodnik mię dziś odwiedził był ;)
15 czerwca 2014 21:26 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

Ten imbir Was wykonczy

Co je nie zabije, to je wzmocni. Jeszcze trochę to i ja do Rewe polecę po imbir :PPPPP
15 czerwca 2014 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Włączę się jak zwykle ni z gruszki ni z pietruszki... :)))
Multiselect to jeden z najtrudniejszych testów jakie istnieją, Pytań jest bardzo dużo, często się powtarzają, są tylko zadane w innej formie i dotyczą zarówno trudnych zagadnień z dziedziny wiedzy o społeczeństwie i władzy ustawodawczo - wykonawczej; jak i życia prywatnego i emocji kierującymi kandydatem.
Sztuka balansu polega na ... konsekwentnym trzymaniu się prawdy. Na podstawie odpowiedzi uddzielonych w multiselekcie jest przeprowadzana później rozmowa z psychologiem i właśnie tu najwiecej ludzi odpada - z powodu niekonsekwencji w myśleniu i robieniu.
Na przykład: pyt w teście brzmi: "Czy jesteś za stosowaniem kar cielesnych w stosunku do dzieci?" Załóżmy że padła odpowiedź "Nie". Następnie: "Czy kiedykolwiek zabiłeś jakieś zwierzę?" I znów odp: "Nie". Jakieś 50 pytań później jest kolejne: "Jeśli masz dzieci to czy kiedykolwiek zdarzyło ci się dać mu klapsa?" I załóżmy odpowiedź "Tak" . Potem pada pytanie "Czy uważasz że jesteś osobą konsekwentną?" Odp.: "Tak"   Następne pytanie: "Czy zdarzyło ci się skłamać?" Odp.: "Nie".  Gdzieś pod koniec testu: "Czy nastawiałeś kiedyś pułapki na myszy w domu albo zabijałeś muchy?"
I w tym momencie wiadomo że z konsekwencją to ten test może być dołujący :)))
W rozmowie psycholog potrafi tak odwrócić te pytania że nawet by nikt nie pomyślał że tak można ;) Niemniej jest dla ludzi i jest do przejścia. Wiem z doświadczenia że stres zżera podwójnie ale warto podjąć próbę.
A Ciebie Giunta widzę oczami wyobraźni jak wybiegasz z sali po tym teście zwycięsko trzymając kciuki w górze :)

Dziękuję za wiarę we mnie! :)
15 czerwca 2014 21:32 / 4 osobom podoba się ten post
:D
Nooooo nieeeee! Z poprzedniego oczywista! 
Ja już na żadnego innego/nowego nie mam ochoty. Jak ten się przyplątał to niech już zostanie na jakiś czas...
15 czerwca 2014 21:33 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Dziękuję za wiarę we mnie! :)

Trzymam kciuki szczególnie bo tam gdzie ja poległam Ty będziesz szybka jak wiatr i wytrzymała do mety! :)))
15 czerwca 2014 21:41 / 6 osobom podoba się ten post
lena7

Ja nie muszę :D
Ogrodnik mię dziś odwiedził był ;)

Naszą Lenkę 
Ogrodnik 
Wziął
Dzisiaj w obroty
Może jej
Ta wizyta
Starczy do soboty
Jeśli nie
Imbir 
W REWE
Niechybnie
Zakupi
Przy następnej niedzieli
Ogrodnik z wizytą
Dla bezpieczności
Dobrze mieć jest
I to i to:):):):):)

15 czerwca 2014 21:41 / 7 osobom podoba się ten post
a mi zostało 7 dni do wyjazdu do domu i mąż właśnie do mnie napisał że jutro mnie odwiedzi bo do domu zjeżdza już nie mogę się doczekać zawsze po jego krótkich odwiedzinach czas mi szybciej leci.Na takie chwile czekam bardzo wiem że wpadną do mnie tylko na chwilę ale i tyle to jest super
15 czerwca 2014 22:46
Dobranoc opiekunkowo :)
Niech wam się przyśni rak i rybka ;)
15 czerwca 2014 23:37 / 2 osobom podoba się ten post
jowitaliber

a mi zostało 7 dni do wyjazdu do domu i mąż właśnie do mnie napisał że jutro mnie odwiedzi bo do domu zjeżdza już nie mogę się doczekać zawsze po jego krótkich odwiedzinach czas mi szybciej leci.Na takie chwile czekam bardzo wiem że wpadną do mnie tylko na chwilę ale i tyle to jest super

Szczęsliwa chwilo trwaj !!! i dla takich chwil warto życ!!! 
16 czerwca 2014 07:33 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien dober miłego dzionka zycze wszystkim:))Kazdy przy kawce i lapku! Jedna wspolna rodzina!! Zobacze co dalej no bo wczoraj  małlo zagladałam i czytałam !! no i byłam jeszcze z bolem głowy dzis przejze reszte wstawac kochani koniec spania hahahah:Co jest senorzy czekaja:))))))))))))))
16 czerwca 2014 08:08 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dzien dober miłego dzionka zycze wszystkim:))Kazdy przy kawce i lapku! Jedna wspolna rodzina!! Zobacze co dalej no bo wczoraj  małlo zagladałam i czytałam !! no i byłam jeszcze z bolem głowy dzis przejze reszte wstawac kochani koniec spania hahahah:Co jest senorzy czekaja:))))))))))))))

Niech poczekają, imbir wazniejszy!

Mój dziadek wczoraj stwierdził, że mam lepsze cycki niz jego żona, bo większe. Ledwo zipie oddechowo, w płucach orkiestra gra, pluje flegmą, a jeszcze by zrobił to i owo, gdybym mu pozwoliła. A przy tym szczerze kocha żonę i jest jej bardzo oddany. Ej, te chłopy!
16 czerwca 2014 08:10 / 5 osobom podoba się ten post
tak imbir na pierwszym miejscu potem kawka z cynamonem i swiat jest piekniejszy hahahah zwlaszcza jesli waga sie w dol posuwa...... milego tygodnia ,mi nic chyba chumoru nie jest w stanie popsuc w czwartek zmienniczka a w piatek do domku :)