Na wyjeździe #9

16 czerwca 2014 17:55 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Miałam dziś wolny dzień więc postanowiłam pójśc do sąsiedniego miasteczka położonego wysoko w górach,około 2,5 h w jedną stronę pod górę. Pomyślałam,że to pikuś,co mi tam,kondycje mam,a przy okazji wspomogę kurację imbirową. Jak ja się zmęczyłam to nie pytajcie,po godzinie marszu stromą górą,po wystających korzeniach,kamieniach idąc cały czas lasem,myślałam ,że ducha wyzionę.
Warto nie było iść,bo miasteczko okazało się wsią,niemniej jednk sporo kalorii zrzuciłam.
Wracając postanowiłam po imbir do marketu wstąpić,okazało sie że nie ma,więc biegiem 5 km do sąsiedniego miasteczko do Lidla no i tam był. Złapałam największe kłącze i już ugotowałam pierwszy litr,teraz się studzi.

Noż kurcze, chyba ja też jutro wybiore się po tem imbir i zaczne wspomagać swoją kurację odchudzającą :) :) :)
16 czerwca 2014 18:02 / 3 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich wieczorkiem! Tak o tym imbirze rozprawiacie, a sportu trochę nie łaska??? :D :D :D
16 czerwca 2014 18:02 / 1 osobie podoba się ten post
Joasia

Noż kurcze, chyba ja też jutro wybiore się po tem imbir i zaczne wspomagać swoją kurację odchudzającą :) :) :)

Wyczytałam,że imbir wspomaga drogi oddechowe i jest skuteczny w walce z astmą,a jak dobrze pamiętam to chyba na astmę cierpisz.
16 czerwca 2014 18:10
ivanilia40

Wyczytałam,że imbir wspomaga drogi oddechowe i jest skuteczny w walce z astmą,a jak dobrze pamiętam to chyba na astmę cierpisz.

Tak masz dobrą pamięć :) :) męczy mnie astma :) ostatnio byłam u endokrynologa i okazało się ,że mam niedoczynność tarczycy  dostałam leki i polecenie coby schudnąć ok. 10 kg ( bardzo przytyłam ) już udało mi sie zgubić k kg. może imbir pomoże mi z moimi problemami zdrowotnymi ?? :)
16 czerwca 2014 18:10 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Witam wszystkich wieczorkiem! Tak o tym imbirze rozprawiacie, a sportu trochę nie łaska??? :D :D :D

Bez tego to żadna dieta spektakularnie nie działa,jeśli w ogóle działa:)
Na mnie do sie sprawdza dieta"żryj połowę" i odpowiednia dawka ruchu do tego:)
16 czerwca 2014 18:12 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Papiery zlozone, teraz tylko czekac na terminy :)

Mam przeczucie,że będziesz  policjantką,chociaż przesądna nie jestem:)
16 czerwca 2014 18:13 / 1 osobie podoba się ten post
Joasia

Tak masz dobrą pamięć :) :) męczy mnie astma :) ostatnio byłam u endokrynologa i okazało się ,że mam niedoczynność tarczycy  dostałam leki i polecenie coby schudnąć ok. 10 kg ( bardzo przytyłam ) już udało mi sie zgubić k kg. może imbir pomoże mi z moimi problemami zdrowotnymi ?? :)

Sama chorowałam na astmę przez 20 lat,dlatego zapamiętałam.:)
16 czerwca 2014 18:14 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Bez tego to żadna dieta spektakularnie nie działa,jeśli w ogóle działa:)
Na mnie do sie sprawdza dieta"żryj połowę" i odpowiednia dawka ruchu do tego:)

Ja od lekarza dostałam dietę 1500 kal i codziennie pedałuję pół godz. na rowerku stacjonarnym :) 
16 czerwca 2014 18:21
Ja też dziś nabyłam imbir i właśnie się gotuje . Zobaczymy co za cuda zdziała ta kuracja imbirowa . Jak nie schudnę to może przynajmniej lepiej się poczuję i nie będę taka ociężała .
16 czerwca 2014 18:38 / 3 osobom podoba się ten post
Zabierzcie mi kartę bankomatową!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chciałam cichobiegi na rower, wróciłam z pięęęęęknymi sandałkami na obcasie :D I coś tam jeszcze z ciuchów i w drogerii... No słowem: zołazowata zakupoholiczka ;DDDDDDD
16 czerwca 2014 18:39 / 5 osobom podoba się ten post
lena7

Chciałam cichobiegi na rower, wróciłam z pięęęęęknymi sandałkami na obcasie :D I coś tam jeszcze z ciuchów i w drogerii... No słowem: zołazowata zakupoholiczka ;DDDDDDD

Jak się cieszę,że nie tylko ja tak mam:))))
16 czerwca 2014 18:43 / 4 osobom podoba się ten post
lena7

i ja tak mam,,,i sadze ze jest nas wiecej;-
16 czerwca 2014 18:53
Andrea, zacznij myśleć ;))))))))))))
16 czerwca 2014 19:07 / 6 osobom podoba się ten post
Imbir również mam gotowy,nawet wychyliłam już ćwiarteczkę,samopoczucie lepsze ,ale brzunio tak jakby troszkę wiekszy,nic poierdzę z Bunią w dueci,pomyslą że trąbimy na chwałę bundesligi.
16 czerwca 2014 19:50
alinka1339

Ja też dziś nabyłam imbir i właśnie się gotuje . Zobaczymy co za cuda zdziała ta kuracja imbirowa . Jak nie schudnę to może przynajmniej lepiej się poczuję i nie będę taka ociężała .

...na mnie ten imbir nie działa,a raczej działa odwrotnie-mam apetyt jak 2 wilki...