Na wyjeździe #9

16 czerwca 2014 08:12 / 5 osobom podoba się ten post
romana

Niech poczekają, imbir wazniejszy!

Mój dziadek wczoraj stwierdził, że mam lepsze cycki niz jego żona, bo większe. Ledwo zipie oddechowo, w płucach orkiestra gra, pluje flegmą, a jeszcze by zrobił to i owo, gdybym mu pozwoliła. A przy tym szczerze kocha żonę i jest jej bardzo oddany. Ej, te chłopy!

Romano - Ty perwersie opiekunkowy!!!Chcesz ,żeby Ci dziadunio zszedł był z nadmiaru emocji!????Golfy po uszy prosze zakładać a nie kuse ,roznegliżowane koszulinki z cycami na wierzchu!!!!
16 czerwca 2014 09:05 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Romano - Ty perwersie opiekunkowy!!!Chcesz ,żeby Ci dziadunio zszedł był z nadmiaru emocji!????Golfy po uszy prosze zakładać a nie kuse ,roznegliżowane koszulinki z cycami na wierzchu!!!!

Nie ma lekko, golfom mówię nie! W końcu muszę zasłużyć jakoś na opinię erotomanki, juz nie tylko wirtualnej!

Dziadunia widok moich cycków wyraźnie odmładza, co będzie jak znalazł dla babci, odmłodzonej przez młodego lekarza prowadzącego w krankenhauzie.
16 czerwca 2014 10:27 / 3 osobom podoba się ten post
romana

Niech poczekają, imbir wazniejszy!

Mój dziadek wczoraj stwierdził, że mam lepsze cycki niz jego żona, bo większe. Ledwo zipie oddechowo, w płucach orkiestra gra, pluje flegmą, a jeszcze by zrobił to i owo, gdybym mu pozwoliła. A przy tym szczerze kocha żonę i jest jej bardzo oddany. Ej, te chłopy!

Widzisz Romana, my dwie erotomanki i za karę, a może w nagrodę mamy takich dziadków. Mój dziadunio na szczęście w szpitalu, już do całowania się brał. Gdzie schować te cycki?  Moje jeszcze nie są tak długie, żeby je na plecy zarzucać, tyłem stawać do dziadzia ? Nie wypada. I bądź tu babo mądra.
16 czerwca 2014 13:54
A ja dzisiaj dostałam maila i zastanawiam się, czy to czasami nie jest jakiś wirus. W pierwszym momencie porządnie się wystraszyłam. Mail jest o takiej treści .

Group Data Protection Officer Sparkasse IT AG

Der Auftrag wurde entgegengenommen.
am 16. Juni 2014 um 09:27:44 Uhr

Sie haben eine Zahlung über 1215,96 EUR an Jevgenijs Andrejevs veranlasst.
Wir haben den Sparkasse benachrichtigt, dass der Artikel verschickt werden kann. Alle Details zu dieser Zahlung:

Tutaj na dole jest link, na który wolę nie wchodzić. Przyznam się, że zaczyna mnie drażnić to, że te nasze maile są prawie, że ogólnie dostępne. Tutaj jak jestem w Niemczech to postanowiłam, że jedyne co będę czytać to wiadomości i forum
16 czerwca 2014 13:57 / 3 osobom podoba się ten post
Dojechalam do domu. Pozdrawiam
16 czerwca 2014 13:58
Sówka

milego wypoczynku
16 czerwca 2014 13:59
Sówka

Odpoczywaj sówko :))))
16 czerwca 2014 13:59 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Trzymam kciuki!!!!!
:)
16 czerwca 2014 14:02 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Widzisz Romana, my dwie erotomanki i za karę, a może w nagrodę mamy takich dziadków. Mój dziadunio na szczęście w szpitalu, już do całowania się brał. Gdzie schować te cycki?  Moje jeszcze nie są tak długie, żeby je na plecy zarzucać, tyłem stawać do dziadzia ? Nie wypada. I bądź tu babo mądra.

A po co chować? Opiekunka ma byc empatyczna i chętna do pomocy - to niech tam sobie dziadki popatrzą na te nasze pierwszorzędne cechy płciowe...
16 czerwca 2014 14:04
Dziękuję, napiszę do Niej
16 czerwca 2014 14:05 / 7 osobom podoba się ten post
Papiery zlozone, teraz tylko czekac na terminy :)
16 czerwca 2014 14:09 / 6 osobom podoba się ten post
giunta

Papiery zlozone, teraz tylko czekac na terminy :)

Giunta, a jak się dostaniesz, to do jakiego działu pójdziesz? "Dokumenty proszę do kontroli?"

Fajnie, że zmieniasz życie. Wreszcie na stałe w kraju, kolegę do biegania już masz, może i jakiś dzidziuś za roczek, dwa też zechce z Wami pobiegać.

A nie życie w Królestwie Bekania, Nudy i Puszczania Bąków...
16 czerwca 2014 17:16 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Giunta, a jak się dostaniesz, to do jakiego działu pójdziesz? "Dokumenty proszę do kontroli?"

Fajnie, że zmieniasz życie. Wreszcie na stałe w kraju, kolegę do biegania już masz, może i jakiś dzidziuś za roczek, dwa też zechce z Wami pobiegać.

A nie życie w Królestwie Bekania, Nudy i Puszczania Bąków...

Tak, właśnie w drogówce byłoby mi dobrze, ale zobaczymy, jak to się wszystko potoczy ;) ;) Najpierw to w ogóle trzeba się dostać :)
16 czerwca 2014 17:23
Annika

A ja dzisiaj dostałam maila i zastanawiam się, czy to czasami nie jest jakiś wirus. W pierwszym momencie porządnie się wystraszyłam. Mail jest o takiej treści .

Group Data Protection Officer Sparkasse IT AG

Der Auftrag wurde entgegengenommen.
am 16. Juni 2014 um 09:27:44 Uhr

Sie haben eine Zahlung über 1215,96 EUR an Jevgenijs Andrejevs veranlasst.
Wir haben den Sparkasse benachrichtigt, dass der Artikel verschickt werden kann. Alle Details zu dieser Zahlung:

Tutaj na dole jest link, na który wolę nie wchodzić. Przyznam się, że zaczyna mnie drażnić to, że te nasze maile są prawie, że ogólnie dostępne. Tutaj jak jestem w Niemczech to postanowiłam, że jedyne co będę czytać to wiadomości i forum

Ja kilka dni temu też dostałam podobną wiadomośc .
16 czerwca 2014 17:45 / 3 osobom podoba się ten post
Miałam dziś wolny dzień więc postanowiłam pójśc do sąsiedniego miasteczka położonego wysoko w górach,około 2,5 h w jedną stronę pod górę. Pomyślałam,że to pikuś,co mi tam,kondycje mam,a przy okazji wspomogę kurację imbirową. Jak ja się zmęczyłam to nie pytajcie,po godzinie marszu stromą górą,po wystających korzeniach,kamieniach idąc cały czas lasem,myślałam ,że ducha wyzionę.
Warto nie było iść,bo miasteczko okazało się wsią,niemniej jednk sporo kalorii zrzuciłam.
Wracając postanowiłam po imbir do marketu wstąpić,okazało sie że nie ma,więc biegiem 5 km do sąsiedniego miasteczko do Lidla no i tam był. Złapałam największe kłącze i już ugotowałam pierwszy litr,teraz się studzi.