Na wyjeździe #9

11 czerwca 2014 13:56 / 1 osobie podoba się ten post
nomka

W domku dzieci czekają :))))

Jesli tylko dzieci,to szalej ile wlezie 
11 czerwca 2014 13:57 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

Jesli tylko dzieci,to szalej ile wlezie:-) 

I kto tu kogo do porządku przywołał :))))
a szykuje sie gruba impreza bo w ten weekend załapie sie jeszcze na świeto "naszej" miejscowości, ileś tam lat istnienia, nie pamietam a nie chce mi się szperać w sieci
11 czerwca 2014 14:02 / 3 osobom podoba się ten post
Witam z upalnego slaskaPo perypetiach i zmioanach terminu wrocilam juz Markt-Erbach i powoli szukam kolejnej pracki bo od20 lipca zaplanowalam urlop,2 dzionki niemialam laptopa bo najadl sie niemieckich wirusow i trza bylo mu zrobic czyszczenie hehee a tak jak zawsze wszystko w biegu i na obrotach choc upaly nie sluza mi podwojnie,mysle ze z niektorymi sie spotkam na zlocie,Zycze spokojnej pracki ci co sa na warcie.a tym ktorzy urlopuja to pogoda jak marzenie w cieniu chlodne piwko i odpoczynek,milutkiego dzionka:)))))))))))))
11 czerwca 2014 14:23 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Rozumiem, że był to w 90% język włoski wersja miłosna.

Co do Niemców, będę ich bronić przynajmniej jeśli chodzi o wygląd. Są naprawdę bardzo atrakcyjne chłopaki tutaj, choć przyznaję, że nie ma ich za wiele. Poza tym wzrusza mnie bardzo w tym kraju to, że starzy, zamożni faceci jeżdżą tu super autami nie z 20letnią laską, ale z żoną w swoim wieku. Byłam kiedyś w bajeranckiej miejscowości wypoczynkowej i ogromnie mnie to poruszyło. Może i mają kochanki na boku w wieku swoich córek, lecz widać, że Frau jest ważna. W Polsce gdy mężczyzna dorobi się dużych pieniędzy, to zmienia samochód i żonę na dużo młodszy egzemplarz.

Mam podobne zdanie o niemieckich meżczyznach.
A tu, we Friedrichshafen to ja po prostu głowy nie mogę utrzymać prosto bo mi na boki chodzi :D
Serio. Takiego zagęszczenia przystojnych facetów to dawno nie widziałam. Czułam się wyjatkowo zdeprymowana gdy szłam dziś ulicą jakoś zwyczajnie, wg mnie, ubrana. No ale jednak pocieszeniem jest to, że niewidzialna JESZCZE się nie stałam. :)
11 czerwca 2014 14:36 / 2 osobom podoba się ten post
A ja sie pochwale dostałam dzis telefon z firmy zostałam zaakceptowana i pojade na zastepstwo !!Nowe doswiadczenie i wyzwanie przedemna, ale cotam jestem silna poradze sobie!! Tym razem na Bawaria z tego wszystkiego zapomniałam miejscowosc no ale to nie tragedia jeszcze nie jade!! Miłego popołudnia kochani:))
11 czerwca 2014 14:52 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

A ja sie pochwale dostałam dzis telefon z firmy zostałam zaakceptowana i pojade na zastepstwo !!Nowe doswiadczenie i wyzwanie przedemna, ale cotam jestem silna poradze sobie!! Tym razem na Bawaria z tego wszystkiego zapomniałam miejscowosc no ale to nie tragedia jeszcze nie jade!! Miłego popołudnia kochani:))

Jesteś!!!!  Ivanilia chodż tu!!!  Mammuelka podałaś recepte na ładne włosy.Koleżanka Ivcia miała po zastosowaniu matowe a ja włansie pierwszy raz w życiu kupiłam odżywkę do włosów i zamierzam ten sposób wypróbować.Powiedz temu frycowi ,że jak mi tez nie wyjdzie to oskalpuję go albo noie zrobiię mu tleniony blond.O!
11 czerwca 2014 15:20 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Bawaria jest fajna, powinno byc dobrze, sklepy do połażenia w czasie wolnym na pewno będą, a dla bardziej ambitnych turystów-opiekunek coś do zwiedzenia też się znajdzie. Przed wyjazdem popatrz w internecie jak duże miasto, co w nim ciekawego i w jego pobliżu. 

Wracając do Niemców,  to ja Andrejka byłam w Uberlingen nad Jeziorem Bodeńskim, nie jest to na pewno Baden Baden, lecz miejsce, gdzie sporo osób przyjeżdża na żagle i jest drogo, pewien lans też tu działa, plus bliskość Szwajcarii. To tam śmigali kabrioletami ci starsi panowie ze swoimi starymi żonami, co nie zmienia faktu, że w inych miejscach jak piszecie pokazują się z młodymi laskami. Jednak nie wiem czy tylko ja mam takie szczęście, ale ilekroć miałam kontakt z małżeństwem, to dziadek traktował swoją Frau poważnie, widać było że nawet jak drą koty, to są bardzo ze sobą zżyci. Może ta wierność i oddanie są typowe tylko dla starszego pokolenia. Piszę o swoich doświadczeniach, nie za szerokich, zaledwie dwa duże miasta, jeden kurort, parę miasteczek i jedna wieś.
11 czerwca 2014 15:57 / 2 osobom podoba się ten post
Witam ! Jutro ruszam do DE nowe miejsce i nowe zlecenie do lipca.Poźniej przejade na poprzednie miejsce i tam do wrzesnia zabawie.Trzymajcie sie cieplutko.W Polsce upał
11 czerwca 2014 16:00
ORIM

Witam ! Jutro ruszam do DE nowe miejsce i nowe zlecenie do lipca.Poźniej przejade na poprzednie miejsce i tam do wrzesnia zabawie.Trzymajcie sie cieplutko.W Polsce upał

Zabierz ze sobą krótkie spodnie, tutaj afrykańskie upały. Szczęśliwej podróży.
11 czerwca 2014 16:01 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Zabierz ze sobą krótkie spodnie, tutaj afrykańskie upały. Szczęśliwej podróży.

u mnie 33 w cieniu i biegam w krotkich spodenkach caly czas
11 czerwca 2014 16:02 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

u mnie 33 w cieniu i biegam w krotkich spodenkach caly czas

Orimmmmm  Ty juz wiecej  nie pisz    :))))))))))))))))
11 czerwca 2014 16:05
gosia35

Orimmmmm  Ty juz wiecej  nie pisz    :))))))))))))))))

oj oj oj a to czemu ??? Dlugo juz w domu nie bylas ? ha ha
11 czerwca 2014 16:06
ORIM

oj oj oj a to czemu ??? Dlugo juz w domu nie bylas ? ha ha

hihhihihihihiihii
11 czerwca 2014 16:12
nomka

Trudno pisać na luzie pod okiem krytyka ;)

a tak na marginesie to zbalamuciłabym jakiegos Niemca, tak troszke tylko i na chwwile :)

Też miałam takie myśli:)))))
11 czerwca 2014 16:18 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

nie zabieraj spodenek, tym razem zrobisz zdjecie do kolan w wodzie:)