W domku dzieci czekają :))))

W domku dzieci czekają :))))
Jesli tylko dzieci,to szalej ile wlezie:-)
Rozumiem, że był to w 90% język włoski wersja miłosna.
Co do Niemców, będę ich bronić przynajmniej jeśli chodzi o wygląd. Są naprawdę bardzo atrakcyjne chłopaki tutaj, choć przyznaję, że nie ma ich za wiele. Poza tym wzrusza mnie bardzo w tym kraju to, że starzy, zamożni faceci jeżdżą tu super autami nie z 20letnią laską, ale z żoną w swoim wieku. Byłam kiedyś w bajeranckiej miejscowości wypoczynkowej i ogromnie mnie to poruszyło. Może i mają kochanki na boku w wieku swoich córek, lecz widać, że Frau jest ważna. W Polsce gdy mężczyzna dorobi się dużych pieniędzy, to zmienia samochód i żonę na dużo młodszy egzemplarz.
A ja sie pochwale dostałam dzis telefon z firmy zostałam zaakceptowana i pojade na zastepstwo !!Nowe doswiadczenie i wyzwanie przedemna, ale cotam jestem silna poradze sobie!! Tym razem na Bawaria z tego wszystkiego zapomniałam miejscowosc no ale to nie tragedia jeszcze nie jade!! Miłego popołudnia kochani:))
A ja sie pochwale dostałam dzis telefon z firmy zostałam zaakceptowana i pojade na zastepstwo !!Nowe doswiadczenie i wyzwanie przedemna, ale cotam jestem silna poradze sobie!! Tym razem na Bawaria z tego wszystkiego zapomniałam miejscowosc no ale to nie tragedia jeszcze nie jade!! Miłego popołudnia kochani:))
Witam ! Jutro ruszam do DE nowe miejsce i nowe zlecenie do lipca.Poźniej przejade na poprzednie miejsce i tam do wrzesnia zabawie.Trzymajcie sie cieplutko.W Polsce upał
Zabierz ze sobą krótkie spodnie, tutaj afrykańskie upały. Szczęśliwej podróży.
u mnie 33 w cieniu i biegam w krotkich spodenkach caly czas
Orimmmmm Ty juz wiecej nie pisz :))))))))))))))))
oj oj oj a to czemu ??? Dlugo juz w domu nie bylas ? ha ha
Trudno pisać na luzie pod okiem krytyka ;)
a tak na marginesie to zbalamuciłabym jakiegos Niemca, tak troszke tylko i na chwwile :)
Witam ! Jutro ruszam do DE nowe miejsce i nowe zlecenie do lipca.Poźniej przejade na poprzednie miejsce i tam do wrzesnia zabawie.Trzymajcie sie cieplutko.W Polsce upał