Próbujesz mnie Ivanilka wyciagnąć na zwierzenia? Nic z tego hehe,zostawie dla siebie moje wspomnienia:-)
Próbujesz mnie Ivanilka wyciagnąć na zwierzenia? Nic z tego hehe,zostawie dla siebie moje wspomnienia:-)
Hahahahh Ty to Gocha jak walniesz czasami...:):) No brzydcy są,ale moze jednak mają troszkę romantyzmu w sobie,moze chociaż na poczatku znajomości...:)
Szybszego kursu języka nie znam. Dzięki przystojnemu Włochowi nauczyłam sie włoskiego w 1,5 miesiąca. Nikt mi nie wierzył, ale ja spędzałam przy książkach 4-5 godzin dziennie plus ćwiczenia praktyczne... Ale najlepiej wychodziło nam milczenie po włosku i patrzenie sobie w oczy albo niebo :))))))
Mój był fajny.
Przyjechał za mną do Polski.
Dostał kosza.
Wybudował dom pod Warszawą.
Ożenił się ,z Polką,ma syna.
To tyle romantycznych zwierzeń:-) .
Milczenie po włosku brzmi romantycznie,a ciekawe jak wygląda milczenie po niemiecku...:)
Rozumiem, że był to w 90% język włoski wersja miłosna.
Co do Niemców, będę ich bronić przynajmniej jeśli chodzi o wygląd. Są naprawdę bardzo atrakcyjne chłopaki tutaj, choć przyznaję, że nie ma ich za wiele. Poza tym wzrusza mnie bardzo w tym kraju to, że starzy, zamożni faceci jeżdżą tu super autami nie z 20letnią laską, ale z żoną w swoim wieku. Byłam kiedyś w bajeranckiej miejscowości wypoczynkowej i ogromnie mnie to poruszyło. Może i mają kochanki na boku w wieku swoich córek, lecz widać, że Frau jest ważna. W Polsce gdy mężczyzna dorobi się dużych pieniędzy, to zmienia samochód i żonę na dużo młodszy egzemplarz.
Rozumiem, że był to w 90% język włoski wersja miłosna.
Co do Niemców, będę ich bronić przynajmniej jeśli chodzi o wygląd. Są naprawdę bardzo atrakcyjne chłopaki tutaj, choć przyznaję, że nie ma ich za wiele. Poza tym wzrusza mnie bardzo w tym kraju to, że starzy, zamożni faceci jeżdżą tu super autami nie z 20letnią laską, ale z żoną w swoim wieku. Byłam kiedyś w bajeranckiej miejscowości wypoczynkowej i ogromnie mnie to poruszyło. Może i mają kochanki na boku w wieku swoich córek, lecz widać, że Frau jest ważna. W Polsce gdy mężczyzna dorobi się dużych pieniędzy, to zmienia samochód i żonę na dużo młodszy egzemplarz.
No wlasnie,frau edith ma 3 wnukow.i jeden na razie gej,i to juz moja druga stela gdzie jest taka sytuacja,zreszta teraz jest wieksza tolerancja ad,tej sprawy,kiedys chyba to bylo wiecej kamuflazu
Zdarzyło mi się być obiektem westchnień lesbijki. Przychodziła do mnie codziennie do baru, jak pracowałam w Mediolanie. Cieszyłam sie z koleżanki, dopóki szef mi nie zwrócił uwagi, żebym nie była miła więcej, niż to potrzebne- bo ją skrzywdzę. Nie zorientowałam się, była subtelna w zalotach, atrakcyjna również. No, ale ja to muszę mieć to coś między nogami :PPPPPPP
A co Emka zmieniasz płeć?