Ok, zalożę i dopiszę do profilu.
Ale najpierw muszę tu powoli wprowadzić zasadę, że wieczorami nie siedzę przed tv. Na razie nie wypada mi :/
Ok, zalożę i dopiszę do profilu.
Ale najpierw muszę tu powoli wprowadzić zasadę, że wieczorami nie siedzę przed tv. Na razie nie wypada mi :/
Moż elepiej od razu?? Bo potem to przez zasiedzenie?
Babcia ma 90 lat ale prym wiedzie jej córka. Więc jesteśmy tu we trzy: ja, babcia i córka. Córka jest berufstatig przedpołudniami ale popołudniami w domu. Wczoraj siedziała do 23, dziś nie będę z nią tak długo siedzieć. Powoli ją przywyczaję.
siedzący w malinach lub krzakach: ten co czyta, ale nie pisze
Ja jestem z 90-letnią babcią i 94-letnim dziadkiem. Mieli całe życie, żeby się nauczyć oglądać tv bez świadków. Nie zamierzam ich oduczać :PPPPP Siedzę obok w kuchni, mam oko i ucho na nich, ale z nimi nie siędzę -> bo tam neta nawet nie ma :(
co z trgo,ze pisze jak i tak nikt go nie czyta
Ceremoniał kładzenia spać zamknięty, czas na nocne żerowanie, jogurt naturalny i dżemik truskawkowy roboty Mamy pdp :)) kto jeszcze podjada? czy tylko jaaaa taka zboczona?
Dzisiaj ja jeszcze. Zapomniałam wyjąć chleb na kolację, więc moja porcja była okrojona. Teraz nadrabiam bułeczkami maślanymi :DDDD
Jesteś!!!! Ivanilia chodż tu!!! Mammuelka podałaś recepte na ładne włosy.Koleżanka Ivcia miała po zastosowaniu matowe a ja włansie pierwszy raz w życiu kupiłam odżywkę do włosów i zamierzam ten sposób wypróbować.Powiedz temu frycowi ,że jak mi tez nie wyjdzie to oskalpuję go albo noie zrobiię mu tleniony blond.O!
Bawaria jest fajna, powinno byc dobrze, sklepy do połażenia w czasie wolnym na pewno będą, a dla bardziej ambitnych turystów-opiekunek coś do zwiedzenia też się znajdzie. Przed wyjazdem popatrz w internecie jak duże miasto, co w nim ciekawego i w jego pobliżu.
Wracając do Niemców, to ja Andrejka byłam w Uberlingen nad Jeziorem Bodeńskim, nie jest to na pewno Baden Baden, lecz miejsce, gdzie sporo osób przyjeżdża na żagle i jest drogo, pewien lans też tu działa, plus bliskość Szwajcarii. To tam śmigali kabrioletami ci starsi panowie ze swoimi starymi żonami, co nie zmienia faktu, że w inych miejscach jak piszecie pokazują się z młodymi laskami. Jednak nie wiem czy tylko ja mam takie szczęście, ale ilekroć miałam kontakt z małżeństwem, to dziadek traktował swoją Frau poważnie, widać było że nawet jak drą koty, to są bardzo ze sobą zżyci. Może ta wierność i oddanie są typowe tylko dla starszego pokolenia. Piszę o swoich doświadczeniach, nie za szerokich, zaledwie dwa duże miasta, jeden kurort, parę miasteczek i jedna wieś.
Jestem pzred okresem wiec zgarniam wszystko co spotkam na swojej drodze jadalnego :D zaraz ide po ser plesniowy :)))
a co! kto mi dogodzi jak nie ja sama cooo???