macie racje dziewczyny za kazde kg 1e ale jesli ma sie karte ich nie placi sie nic..... pamietacie moje ostatnie obawy jak wracalam, co prawda wcale nie wazyli ale dowiedzialam sie ze z karta sie nie placi:)
10 odcinek!
10 odcinek!
macie racje dziewczyny za kazde kg 1e ale jesli ma sie karte ich nie placi sie nic..... pamietacie moje ostatnie obawy jak wracalam, co prawda wcale nie wazyli ale dowiedzialam sie ze z karta sie nie placi:)
A w moim przypadku tak nie było -płacilam pomimo ze mam karte stalego klienta...w sumie miałam dwie walizy i razem miałam 49 kg wiec zwaażył i za te 9 kg z groszem zaplacilam 10 euro,masz w regulaminie ze mozna mieć 30 kg ,jeżeli masz karte to mozesz miec 40 kg a za kazdy nastepny kg płacisz...wiec zapłaciłam,wkleili mi dwa znaczki po 5 eu ,,,ale akurat musialam wtedy takie zakupy porobic wiec nie marudzilam
10 odcinek!
W mojej busiarni najczęściej jest tak ,że za 2 torby się nie płaci ,ale np. jak masz 1 torbę i duzy proszek do prania czy inne coś co nie jest torbą to juz jest opłata-5-15 e.,w zal. od gabarytów -a i to nie zawsze ,zalezy który kierowca jedzie,bo to ich kasa-do kieszeni.Wybrnęłam z tego jedna wielka walizą i się nie martwię, bo wszystko w nią wlizie:):):)
A teraz ide do fryzjera zmienić image, może kogoś powale na kolana, a w ogóle wbiłam się w nowe ciuchy, i okazuje się , że schudłam, stres się jednak czasami przdaje.
no i imbir nie byl potrzebny :)
czy ktoś może wyciągnąć temat "w domu" bo szukam go od wczoraj!!! a chciałam Wam troche opowiedzieć