Forumowo - Imbirowy zawrót głowy!

04 lipca 2014 23:14
lena7

75 E lub DD zależy od firmy.
I co? I mam płakac?
;)))))))))

A skąd! Wręcz przeciwnie! Tylko zależy jeszcze czy kręgosłup nie daje Ci popalić, bo potrafi... Jak nie boli to tylko się ciesz! :)))
04 lipca 2014 23:27 / 1 osobie podoba się ten post
Tak was czytam i czytam i chyba imbir od poniedziałki będzie 2cm na plasterki a ile wody? moje filety to 80F ostatnio nabyłam właśnie nowy BH ale taki ładniusi i jak już raz pisałam tak mi trzyma je prosto ze w sierpniu kupie następny polski firma Gala :)
04 lipca 2014 23:28
Sorki Gaia:)
05 lipca 2014 08:21 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

A skąd! Wręcz przeciwnie! Tylko zależy jeszcze czy kręgosłup nie daje Ci popalić, bo potrafi... Jak nie boli to tylko się ciesz! :)))

Nie boli. 
Jest ok. :)
05 lipca 2014 09:55 / 1 osobie podoba się ten post
imbir zmniejsza dolegliwości stawowe,sa nawet tabletki z imbiru na bóle,ale zawsze lepiej zjeść lub wypić swieże:)))
05 lipca 2014 10:10 / 1 osobie podoba się ten post
ziolkowa

imbir zmniejsza dolegliwości stawowe,sa nawet tabletki z imbiru na bóle,ale zawsze lepiej zjeść lub wypić swieże:)))

To prawda,mnie zawsze rano ból sprawiało kilka pierwszych kroków,bo stopy mnie bolały,teraz zapomniałam co to ból stawów. Jeśli ktoś ma dolegliwości stawowe,imbir bardzo pomaga.

05 lipca 2014 10:11 / 1 osobie podoba się ten post
takaja

Tak was czytam i czytam i chyba imbir od poniedziałki będzie 2cm na plasterki a ile wody? moje filety to 80F ostatnio nabyłam właśnie nowy BH ale taki ładniusi i jak już raz pisałam tak mi trzyma je prosto ze w sierpniu kupie następny polski firma Gala :)

2cm imbiru na 1 litr wody,gotować 20 minut.
05 lipca 2014 10:13 / 2 osobom podoba się ten post
Dzięki ale u mnie chyba same opiekunki w miasteczku nie widziałam nigdzie imbiru :(
05 lipca 2014 10:30
takaja

Dzięki ale u mnie chyba same opiekunki w miasteczku nie widziałam nigdzie imbiru :(

U mnie imbir tylko w Rewe.

05 lipca 2014 10:32
Właśnie wczoraj szukałam i nie znalazłam ale dziś Edeke odwiedzę :)od poniedziałku napój opiekunek :)
05 lipca 2014 10:43
Chciałam dołączyć do imbirowego klubu, ale mój żoladek źle znosi picie tego napoju :(
05 lipca 2014 12:59
BaskaS

Chciałam dołączyć do imbirowego klubu, ale mój żoladek źle znosi picie tego napoju :(

Basiu, zawsze możesz dołączyć w inny sposób. Pisałam kiedyś Ivanilce że jest dobry na włosy - kawałek zetrzeć na drobnej tarce i wycisnąć sok, tym skoiem smarować skórę głowy (nie włosy). Poprawia rozwój cebulek włosowych i wzmacnia je. Im dłużej stosowany sposób tym dłużej piękne i zdrowsze włosy :) Ach, i nie wpływa na kolor 
05 lipca 2014 12:59
BaskaS

Basiu, zawsze możesz dołączyć w inny sposób. Pisałam kiedyś Ivanilce że jest dobry na włosy - kawałek zetrzeć na drobnej tarce i wycisnąć sok, tym skoiem smarować skórę głowy (nie włosy). Poprawia rozwój cebulek włosowych i wzmacnia je. Im dłużej stosowany sposób tym dłużej piękne i zdrowsze włosy :) Ach, i nie wpływa na kolor 
05 lipca 2014 12:59 / 2 osobom podoba się ten post
BaskaS

05 lipca 2014 13:01 / 3 osobom podoba się ten post
U mnie w sklepach pełno imbiru, nawet nie próbuje szukać koleżanki ....pewnie jestem tu sama :)