Na dworcu? Hmmm... To chyba ten dzisiejszy upał tak podziałał, bo kompletnie nie pamiętam dworca :)))))))))))))))))0
Na dworcu? Hmmm... To chyba ten dzisiejszy upał tak podziałał, bo kompletnie nie pamiętam dworca :)))))))))))))))))0
Nie przyzwyczajaj sie,słuzba czeka:)
No mam, ale wrzucę je dopiero po powrocie do domu, bo nie zabrałam ze sobą kabelka do aparatu ;) A korzystam chwilowo z lapka Romany.
Powiem w skrócie - z różnych powodów niektórzy nie mogli dojechać, i tylko ja mogłam zostać. Nie żałuję tego że postawiłam na wyjazd, lepszego przewodnika po mieście jak Romana nie mogłabym sobie wymarzyć. Ta kobieta powinna tym dorabiać i podejrzewam że po pewnym czasie brakłoby jej czasu na wyjazdy, bo miałaby pełne rece roboty :)
Załamala nam sie pogoda, mam nadzieję że tylko chwilowo, więc dziś już zostajemy w domu, ale jutro od nowa: Wrocław nasz!
Aha - pokochalam krasnale! :)))
Sie wie że Romka to mistrzyni opowiadań :)
Obcykałaś już wszystkie krasnale jakie Romana Ci pokazała?
Kiedy, kiedy mnie dorwiesz? :-P
Wpadło mi do glowy z e po Nowym Roku jak będę w Pl do wpadnij. Może Orim też wtedy będzie to zrobimy m.in. impreze u mnie. Nie będzie ą i ę a normalnie jak u Polaków :)))))))))
Nawet bym się poświęciła i np. rosół ugotowała :DDDDD Bo ja pyszny gotuję (zajadacze som, mogom potwierdzić ;)
Bo sernik to tylko ładnie galaretką dekoruję :DDDDDD
Also?
Planowo w styczniu powinienem byc w Pl caly miesiac.
" Nie będzie ą i ę a normalnie jak u Polaków :))))))))) " no to tu mi ciary przeszły po plecach ha ha
Ja też przebimbałam cały dzień. Aż się nudzę teraz.
Nawet wciagający kryminał mnie znudził i nie mogę dobrnąc do końca :P
A! przepraszam! dwie rzeczy dziś zrobiłam: depilację oraz zamoczenie ubrań w wybielaczu. Się byłam zmęczyłam :DDDDDDD
to faktycznie bardzo ciezka praca,ja musialam ch.....a wysprzatac caly dom bo pojutrze przychodza z kasy sprawdzic warunki PDP w celu ustalenia dodatku na opiekunke
Siwa, Ty to masz przej.ne i ch.wą stelle.
Jedź na urlop. Będziesz bimbać jak ja :)))))))))
(do następnego razu)
hłe hłe :DDD
"co autor miał na myśli?"
rozprawkę na jutro proszę ;))))))
chyba jednak jestem praktykiem a nie bajko - pisarzem ha ha