W domu 2

30 lipca 2014 21:22 / 6 osobom podoba się ten post
siwa

Lenka cofnelas sie do dziecinstwa

Wiem :) Do dziś lubię huśtać się na chuśtawkach i mam w d.pie że w TYM WIEKU nie wypada :))))))))) W gumę nie mam z kim pograć tylko :(

Edit: w gumę znaczy w gumę jak w podstawówce, a nie w GUMĘ :DDDDDDDDDDDD
30 lipca 2014 21:43
Legia Warszawa prowadzi z Celtic Glasgow 2:1 po pierwszej połowie, może się załapie do Ligi Mistrzów?
30 lipca 2014 22:04 / 2 osobom podoba się ten post
O ja pier.ole! K.wa k.wa k.wa! jak pierdyknął grom z nieba jak się błysnęło nad Wałbrzychem to się chyba pod lóżko schowam! Jesssooooo! Jak się burzy nie boję to teraz... Scheisse!
30 lipca 2014 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

O ja pier.ole! K.wa k.wa k.wa! jak pierdyknął grom z nieba jak się błysnęło nad Wałbrzychem to się chyba pod lóżko schowam! Jesssooooo! Jak się burzy nie boję to teraz... Scheisse!

Lapka odłącz z gniazdka,bo jak pierdyknie w blok to może gniazdka rozwalić.
30 lipca 2014 22:10 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Wiem :) Do dziś lubię huśtać się na chuśtawkach i mam w d.pie że w TYM WIEKU nie wypada :))))))))) W gumę nie mam z kim pograć tylko :(

Edit: w gumę znaczy w gumę jak w podstawówce, a nie w GUMĘ :DDDDDDDDDDDD

uwielbialam grac w gume,jak sie kiedys spotkamy to zalatw gume to pogramy
30 lipca 2014 22:10 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

wlasnie, ja tylko o kompa drzeeeee... moj kochany....hahhaaaa
30 lipca 2014 22:13 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

Legia Warszawa prowadzi z Celtic Glasgow 2:1 po pierwszej połowie, może się załapie do Ligi Mistrzów?

EFKA  ..to w  PL jest jakis futbool....buuuuuuuu
30 lipca 2014 22:25 / 1 osobie podoba się ten post
AMOREK

EFKA  ..to w  PL jest jakis futbool....buuuuuuuu

Cuuuudny futbool, Legia juz 3:1 prowadzi, a przecież Celtic Glasgow to nie byle jaka drużyna, jestem dumna z naszych:)

A nasi nie wykorzystali dwóch rzutów karnych jeszcze....
30 lipca 2014 22:32 / 2 osobom podoba się ten post
Celowo nie edytuję, bo jest 4:1, Celtic Glasgow rozbity prze Legię Warszawa 4:1 , dla takich chwil warto żyć:))))))
30 lipca 2014 22:43
efka66

Celowo nie edytuję, bo jest 4:1, Celtic Glasgow rozbity prze Legię Warszawa 4:1 , dla takich chwil warto żyć:))))))

Kobitoooooooo...poskrom zadze...  noc przed Toba.....  hhahahaaaaaa
30 lipca 2014 22:44 / 2 osobom podoba się ten post
AMOREK

Kobitoooooooo...poskrom zadze...  noc przed Toba.....  hhahahaaaaaa

No co ja zrobie, że taka gupia na punkcie piłki noznej jestem:))

A tak mi Mundialu brakuje:)
30 lipca 2014 22:46 / 1 osobie podoba się ten post
i to je to.....hahhaahaaa
31 lipca 2014 08:41 / 3 osobom podoba się ten post
lena7

A ja nie wiem czy u mnie pierdykało :)) Padłam jak sznita na asfalcie. Obudziłam sie o 6 rano i przeszukuje szafy bo z wszystkiego wyrosłam, ale mam wyjście awaryjne,  zanim sie obkupie będę od córki pożyczać ciuchy :))
31 lipca 2014 09:35 / 7 osobom podoba się ten post
Witaki kochani w domku na urlopie czas szybko płynie!! A wszczegolnosci zee krutki ale wykozystuje go jak najlepiej i nie mam kiedy zobaczyc co u was czy wszyscy zdrowi, usmiechnieci,naładowani pozytywna energia!! sprawdze niedługo tak ze trzymac fason lece dalej sie urlopowac miłego dzionka i zblizajacego sie wekendu:))))))))))))))))))))))))))))))
31 lipca 2014 09:44 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Witaki kochani w domku na urlopie czas szybko płynie!! A wszczegolnosci zee krutki ale wykozystuje go jak najlepiej i nie mam kiedy zobaczyc co u was czy wszyscy zdrowi, usmiechnieci,naładowani pozytywna energia!! sprawdze niedługo tak ze trzymac fason lece dalej sie urlopowac miłego dzionka i zblizajacego sie wekendu:))))))))))))))))))))))))))))))

Kochana, energiiiiiiiiii u nas w brod....hhahahaa......bujamy sie / inni hustaja/ , fason trzymamy.... miejmy nadzieje ,ze dzisiejszy dzien przyniesie tylko dobre dla calego opiekunkowa.. wypoczywaj i wpadaj , jak najczesciej.... milego urlopku.............