Lenka cofnelas sie do dziecinstwa
Lenka cofnelas sie do dziecinstwa
O ja pier.ole! K.wa k.wa k.wa! jak pierdyknął grom z nieba jak się błysnęło nad Wałbrzychem to się chyba pod lóżko schowam! Jesssooooo! Jak się burzy nie boję to teraz... Scheisse!
Wiem :) Do dziś lubię huśtać się na chuśtawkach i mam w d.pie że w TYM WIEKU nie wypada :))))))))) W gumę nie mam z kim pograć tylko :(
Edit: w gumę znaczy w gumę jak w podstawówce, a nie w GUMĘ :DDDDDDDDDDDD
O ja pier.ole! K.wa k.wa k.wa! jak pierdyknął grom z nieba jak się błysnęło nad Wałbrzychem to się chyba pod lóżko schowam! Jesssooooo! Jak się burzy nie boję to teraz... Scheisse!
Legia Warszawa prowadzi z Celtic Glasgow 2:1 po pierwszej połowie, może się załapie do Ligi Mistrzów?
EFKA ..to w PL jest jakis futbool....buuuuuuuu
Celowo nie edytuję, bo jest 4:1, Celtic Glasgow rozbity prze Legię Warszawa 4:1 , dla takich chwil warto żyć:))))))
Kobitoooooooo...poskrom zadze... noc przed Toba..... hhahahaaaaaa
Witaki kochani w domku na urlopie czas szybko płynie!! A wszczegolnosci zee krutki ale wykozystuje go jak najlepiej i nie mam kiedy zobaczyc co u was czy wszyscy zdrowi, usmiechnieci,naładowani pozytywna energia!! sprawdze niedługo tak ze trzymac fason lece dalej sie urlopowac miłego dzionka i zblizajacego sie wekendu:))))))))))))))))))))))))))))))