Łoj kochana moja! już pisałam Ivanilce o tym :)
Myślisz, że bylabym opiekunką gdyby dało się tak wyczarować te liczby?
;))))))))
Łoj kochana moja! już pisałam Ivanilce o tym :)
Myślisz, że bylabym opiekunką gdyby dało się tak wyczarować te liczby?
;))))))))
toż przecież masz karty czy w nich nic nie widać,że wygram kumulację w lotto ? bo nie wiem,czy mam iść puszczać kupon ?
A ja sie pochwale tzn nie ja ....pochwale jakie lozko mnie czeka jak wroce do domu, ktore zrobil Kochanie .....a ze to temat w domu to tu napisalam:-) ( wersja jest pojedyncze, bo az takiego duzego pokoju nie mam, a co do zdjec orginalu to uslyszalam:''zobaczysz jak przyjedziesz'' nawet siostra mi nie wysle, a od siostrzenicy (6lat) uslyszalam ''wiesz co ze fajne jest''
A ja sie pochwale tzn nie ja ....pochwale jakie lozko mnie czeka jak wroce do domu, ktore zrobil Kochanie .....a ze to temat w domu to tu napisalam:-) ( wersja jest pojedyncze, bo az takiego duzego pokoju nie mam, a co do zdjec orginalu to uslyszalam:''zobaczysz jak przyjedziesz'' nawet siostra mi nie wysle, a od siostrzenicy (6lat) uslyszalam ''wiesz co ze fajne jest''
i spłaca hahah dobry pomysl.
ja mam domek tzn dom mojej babci,potem przeszedl na rodzców,teraz jest moj:) i wymaga troszke inwestycji,remontu.wiec jak sobie pomysle to lepiej chyba nowy budowac:)
Mielismy ten sam dylemat remontowac budować i stanęło na budowie na wiosne ruszymy warto marzyć :)
Yyyymmmm po trzech miesiacam mam dalej spac sama ..... tak to nie moze byc ....no przeciez ....
Kurczę, coś fajnego z niczego! Świetny pomysł, muszę moim chłopakom pokazać, młodszy ma dryg i zamiłowanie do takich robót, może zacznie wykorzystywać produktywnie swój talent :))))))))))
A ja nadal leczę nogę po operacji. Nosi mnie już, ale na razie sama nie mogę za dużo chodzić, więc wysłałam kilka dni temu mojego ANIOŁA do lasu i spełnił moje grzybkowe marzenie.