A do tego odwiedziłam na chwilkę przyjaciół wędkarzy i załapałam się na taaaką rybkę ;-)
A do tego odwiedziłam na chwilkę przyjaciół wędkarzy i załapałam się na taaaką rybkę ;-)
Malgi-piekny sum:)Gratuacje:)
Malgi to Ty na zdjęciu czy przyjaciele? :-) Taaaaaaaaka ryba!
A wiecie, właśnie wróciłam z kolejnego sklepu :P i szłam między blokami piętrowymi na osiedlu moich rodziców. I ja to chyba już lekko niemieckie odchylenie mam, bo z drugiego piętra dwóm robolom nie chce się znosić po schodach rozmontowanych starych mebli i zrzucaja je przez balkon w dół. Stanęłam jak wryta gdy to usłyszałam (huk) i zobaczyłam. Kobieta z parteru pod nimi krzyknęła że zabronione to jest, a oni do niej: "zamknij się, k.wo". Nie, ja już na takie sytuacje nie mam tolerancji. Chętnie wezwałabym policję...
Zaglądam od czasu do czasu na forum, ale wybaczcie, że prawie się nie udzielam, bo uczę się pilnie do egzaminów ;)
Zaglądam od czasu do czasu na forum, ale wybaczcie, że prawie się nie udzielam, bo uczę się pilnie do egzaminów ;)