W domu 2

12 lipca 2014 22:08 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

A do tego odwiedziłam na chwilkę przyjaciół wędkarzy i załapałam się na taaaką rybkę ;-)

sumik:)
12 lipca 2014 22:45 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

A do tego odwiedziłam na chwilkę przyjaciół wędkarzy i załapałam się na taaaką rybkę ;-)

Malgi to Ty na zdjęciu czy przyjaciele? Taaaaaaaaka ryba!
12 lipca 2014 23:03 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Piękny sum,uwielbiam :)
Malgi-piekny sum:)Gratuacje:)
12 lipca 2014 23:04 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

W tej samej sekundzie wysłałyśmy odp :))))
12 lipca 2014 23:12 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

Jaaaaka ryba, ło rany.....
Gratuluję udanego połowu !!!!!!!!!!!
12 lipca 2014 23:28 / 2 osobom podoba się ten post
Sówka

Malgi to Ty na zdjęciu czy przyjaciele? :-) Taaaaaaaaka ryba!

Sówko, ja z kolegą, któremu udało się złapać tego suma.
16 lipca 2014 12:20 / 9 osobom podoba się ten post
Witam was z domu :)
To znaczy niedokładnie z własnego domu, bo w dzisiejszej nocy wylądowałam u rodziców, a po południu dopiero trafię do siebie.

Podróż była straszna. Maruda w busie, potem kierowcy się umówili na stacji w Zgorzelcu żebyśmy sie poprzesiadali i nasz bus jako pierwszy czekał na następne 2h. I zamiast być w domu ok.24.00 to byłam o 2 w nocy. W ogóle bez sensu było to czekanie.
Pogoda piękna, już oblatałam pobliskie sklepy :P

Prezenty rozdane, na obiadek gołąbki u mamy :)))))))))))

16 lipca 2014 15:21 / 1 osobie podoba się ten post
A wiecie, właśnie wróciłam z kolejnego sklepu :P i szłam między blokami piętrowymi na osiedlu moich rodziców. I ja to chyba już lekko niemieckie odchylenie mam, bo z drugiego piętra dwóm robolom nie chce się znosić po schodach rozmontowanych starych mebli i zrzucaja je przez balkon w dół. Stanęłam jak wryta gdy to usłyszałam (huk) i zobaczyłam. Kobieta z parteru pod nimi krzyknęła że zabronione to jest, a oni do niej: "zamknij się, k.wo". Nie, ja już na takie sytuacje nie mam tolerancji. Chętnie wezwałabym policję...
16 lipca 2014 17:03
lena7

A wiecie, właśnie wróciłam z kolejnego sklepu :P i szłam między blokami piętrowymi na osiedlu moich rodziców. I ja to chyba już lekko niemieckie odchylenie mam, bo z drugiego piętra dwóm robolom nie chce się znosić po schodach rozmontowanych starych mebli i zrzucaja je przez balkon w dół. Stanęłam jak wryta gdy to usłyszałam (huk) i zobaczyłam. Kobieta z parteru pod nimi krzyknęła że zabronione to jest, a oni do niej: "zamknij się, k.wo". Nie, ja już na takie sytuacje nie mam tolerancji. Chętnie wezwałabym policję...

Gdzies w PL w tym tygodniu robotnicy rurę z dachu zrzucili i kobietę zabiła....debile
16 lipca 2014 17:13
o rany...tego mi tu brakuje-owoców,co ztego żejest tuogród ,jak żadnych krzewów owocowych nie ma, :(
16 lipca 2014 17:21 / 7 osobom podoba się ten post
Zaglądam od czasu do czasu na forum, ale wybaczcie, że prawie się nie udzielam, bo uczę się pilnie do egzaminów ;)
16 lipca 2014 17:28 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Zaglądam od czasu do czasu na forum, ale wybaczcie, że prawie się nie udzielam, bo uczę się pilnie do egzaminów ;)

Ucz sie ucz !!! Fajnie ze o nas pamietasz ale szkola wazniejsza.Trzymaj sie cieplutko a my bedziemy kciuki trzymac za ciebie.Moze jednak do jakiejs szkoly wojskowej sie zdecydujesz jak juz tak cie mundur pociaga
16 lipca 2014 17:54 / 5 osobom podoba się ten post
giunta

Ucz się ucz.

Ja wierzę że Ci się uda, kto zda  jak nie TY, 
przeciez TY nasza, na forumowym cycu chowana.

Kiedyś się tez mówiło:
"za mundurem panny sznurem:
ja powiem:
"za mundurem chłopcy sznurem" ha...ha...