Na wyjeździe #11

09 lipca 2014 13:54 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Lenuś ,no do spożywczaka tak bym się cieszyła??? Idę sobie coś kupić ładnego,promocje są ,a ja czas marnuję :)))))))

Moja krew! :DDDDDDDDDD
09 lipca 2014 13:55 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Niee ,dziś babcia jest w rozkosznym nastroju,więc na pewno nie wzgardzi parasolką. A wczoraj nie szła przede mną,tylko 3 metry za mną,tak se nagrabiłam :)

co takiego nabroilas;-
09 lipca 2014 13:55 / 3 osobom podoba się ten post
lena7

To coś jej zrobiła że tak się śmiertelnie obraziła? 

To była kara dla mnie za to,że pozwoliłam sobie babcię wczoraj umyć i ubrać bez jej zgody.:)
09 lipca 2014 13:55 / 3 osobom podoba się ten post
Jadę w sierpniu na zastępstwo miesięczne do Solingen, do naszej forumowej arabrab. Pozdrawia wszystkich serdecznie i obiecuje, że lada dzień kupi sobie lapka, by oddawać się z nami czynnościom lubieżnym za pośrednictwem kabli, he, he...

Już wyczaiłam w internecie, że będę 12 km od Wuppertalu (gdzie działa słynny Teatr Tańca Piny Bausch) oraz 35km od Kolonii, gdzie jest olśniewająco piękna katedra. Ponieważ w środy dają mi dobre kilka godzin wolnego, już się cieszę na zwiedzanie!

Wszystkie oferty krótkich zleceń znajduję sobie na naszym forum, gdzie moja nowa firma regularnie się ogłasza. Oby to działało jak najdłużej!
09 lipca 2014 13:56 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

To była kara dla mnie za to,że pozwoliłam sobie babcię wczoraj umyć i ubrać bez jej zgody.:)

o ho ho! przejęłaś się nieziemsko na pewno ;)))))
09 lipca 2014 13:57 / 2 osobom podoba się ten post
romana

To zależy co się kupuje, jeśli coś, w czym pieknie wygladasz, to wykonujesz najszlachetniejsze zajęcie pod słońcem! I nie nazwałabym go w żadnym razie nałogiem!

A ja poczułam się dzisiaj damą i biorę do mycia okien dziewczynę, która chętnie sobie dorobi. Mam dość roli robota wieloczynnościowego po powrocie do kraju i odgruzowywania lokalu zwanego mieszkaniem. Cos tam zrobię, ale bez wyczynów heroicznych.

Czyż my kobiety nie do wyższych rzeczy jesteśmy stworzone?

Tak, do leżenia i pachnienia :)
09 lipca 2014 13:59 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Tak, do leżenia i pachnienia :)

kiedy lezec i pachniec to sie wie po co Ale pozniej to do garow ha ha
09 lipca 2014 13:59 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

o ho ho! przejęłaś się nieziemsko na pewno ;)))))

No to juz nie pierwszy raz mnie taka kara spotkała,w lutym babcia 2 i pół godziny bez kurtki na ławce siedziała bo pozwoliłam sobie zwrócić jej uwagę,ze zimno jest i nie powinna sobie rozpinać kurtki.
09 lipca 2014 14:05 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

kiedy lezec i pachniec to sie wie po co Ale pozniej to do garow ha ha

Pierwsze: kochanka
drugie: żona

jeszcze lepiej brzmi ;DDDDDD
09 lipca 2014 14:07
lena7

Pierwsze: kochanka
drugie: żona

jeszcze lepiej brzmi ;DDDDDD

No tak pakiety sa teraz modne ha ha Jak wezmiesz jedno to drugie dostaniesz gratis hihi Ciekawe co jest gratis ha ha
09 lipca 2014 14:09 / 6 osobom podoba się ten post
ORIM

No tak pakiety sa teraz modne ha ha Jak wezmiesz jedno to drugie dostaniesz gratis hihi Ciekawe co jest gratis ha ha

Jak to co?  Gratis masz pusty portfel :D
09 lipca 2014 14:13
lena7

Jak to co?  Gratis masz pusty portfel :D

ha ha ha to jeszcze pol biedy
09 lipca 2014 14:17 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

ha ha ha to jeszcze pol biedy

za mało?!
no to zemstę żony za zdradę i kochanki za oszustwo. a jak się dobiorą oby dwie przeciw Tobie to:
Drżyj rodzie męski!
;D
09 lipca 2014 14:18 / 4 osobom podoba się ten post
lena7

za mało?!
no to zemstę żony za zdradę i kochanki za oszustwo. a jak się dobiorą oby dwie przeciw Tobie to:
Drżyj rodzie męski!
;D

jakie drzyj ha ha Do DE uciekasz przed zona i po kase na kochanki hihi
09 lipca 2014 14:20 / 2 osobom podoba się ten post
doris4

Orim ,przeciez kochanek konsumuje ,ale nie to co trafia do zoladka :))))))))))))))))))))))))))

zberezniki czy Wy juz naprawde juz kompletnie odlecieliscie na inna planete