Na wyjeździe #11

09 lipca 2014 19:40 / 2 osobom podoba się ten post
BaskaS

Poradzisz sobie na pewno kochana . Taka ambitna i mądra dziewczyna jak Ty nie może się nie dostac . Zawsze pamiętaj że tutaj całe opiekunkowo trzyma za Ciebie kciuki !

Dzięki :) Tak, tak! Trzymajcie mocno :)
09 lipca 2014 19:41 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Do Slupska skierowali mnie na egzaminy. Koncem lipca.

Jeszcze jak podasz datę, to będę wiedziała kiedy dokładnie trzymać mam kciuki,
chociaż pewniakiem zdasz egzaminy i bez moich kckiuków )))))
09 lipca 2014 19:43 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Test wiedzy ogólnej i test sprawności fizycznej.

no dobra ale do czego to ??? Chyba nie do szkoly policyjnej hihi Jak tak to ci podpowiem na tescie ze sprawnosci fizycznej bedzie tylko bicie pala w miejscu i bicie pala w biegu ha ha
09 lipca 2014 19:47 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

no dobra ale do czego to ??? Chyba nie do szkoly policyjnej hihi Jak tak to ci podpowiem na tescie ze sprawnosci fizycznej bedzie tylko bicie pala w miejscu i bicie pala w biegu ha ha

No właśnie do szkoły policyjnej :)
bieta

Jeszcze jak podasz datę, to będę wiedziała kiedy dokładnie trzymać mam kciuki,
chociaż pewniakiem zdasz egzaminy i bez moich kckiuków :-))))))

27 lipca :)
to nie PRL,teraz to wygląda inaczej,egzaminy też i inni ludzie teraz pracują w Policji,mówie tak bo mój dzielnicowy jest the best!
trzeba tylko wypi....ć starocie:)
a mandacik mi wypisywał taki gwiazdorek i tak do mnie z usmiechem przeuroczym"ale p.Ewo ja wszystko rozumiem,ale to jest w komputerze,no nic sie zrobic nie da ogromnie żałuję...trudno 300 trzeba będzie zapłacić,o tak to ja mogę byc złapana ,że za szybko jadę:)))))"
09 lipca 2014 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

No właśnie do szkoły policyjnej :)

To juz zaliczylas Zdolna i madra dziewczyna z ciebie.
09 lipca 2014 19:49
giunta

Trzymac bede kciuki
09 lipca 2014 19:49 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Do Slupska skierowali mnie na egzaminy. Koncem lipca.

Mój tata był tam wykładowcą . Mi to miejsce kojarzy się z zastrzykami, bo obok była przychodnia i jeździłam z mamą na zastrzyki. Panicznie się ich bałam, kiedyś jakimś cudem udało mi się wyrwać i uciekłam, wartownik na bramie mnie zatrzymał .

Będę trzymała mocno kciuki za Ciebie
09 lipca 2014 19:50
giunta

Test wiedzy ogólnej i test sprawności fizycznej.

Bo jesli test fizyczny do policji to nie jast tak hop,hop. Kilka lat temu przygotowywałam jedna laske na taki test -zdała ale nie bylo jej łatwo. Mam nadzieję,że Tobie pójdzie bez problemu.
09 lipca 2014 19:50
ORIM

Trzymac bede kciuki

Dziękuję :)
09 lipca 2014 19:50 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Już zaznaczyłam w kalendarzu.
09 lipca 2014 19:54 / 2 osobom podoba się ten post
didusia

Bo jesli test fizyczny do policji to nie jast tak hop,hop. Kilka lat temu przygotowywałam jedna laske na taki test -zdała ale nie bylo jej łatwo. Mam nadzieję,że Tobie pójdzie bez problemu.

Szczerze mówiąc to większe obawy mam przed multiselectem w dalszym etapie, niż przed testem sprawnościowym. No ale też mam nadzieję, że pójdzie bez problemu ;)
09 lipca 2014 19:56
będzie dobrze!
09 lipca 2014 19:57 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Szczerze mówiąc to większe obawy mam przed multiselectem w dalszym etapie, niż przed testem sprawnościowym. No ale też mam nadzieję, że pójdzie bez problemu ;)

Z tego co wiem na obecna chwilę policja obnizyła wymagania czasowe dotyczące testu sprawnościowego con do reszty nie mam pojęcia . Będziesz realizowała moje pierwsze marzenia pracy w tym zawodzie ale za moich czasów przyjmowano tylko do drogówki albo dp izby dziecka-sprawy niepełnoletnich a to mnie nie interesowałp. Powodzenia.