clotrimazol jak dobrze pamietam,bo od rana moglam zapomniec,tym bardziej,ze sie na mnie obrazila bo pieniadze za leki oddalam corce a nie jej
clotrimazol jak dobrze pamietam,bo od rana moglam zapomniec,tym bardziej,ze sie na mnie obrazila bo pieniadze za leki oddalam corce a nie jej
Bardzo dobra maść -zawsze ze soba wożę -raz mi sie też takie grzybobranie zdarzyło. Użyłam na sobie na pdp i ok. Po grzybach ani widu ani słychu.
Wskazania: Miejscowe leczenie grzybicy skóry: rąk i stóp, tułowia, podudzi i nóg. W leczeniu łupieżu pstrego, a także w leczeniu zakażeń drożdżakowatych skóry i błon śluzowych zewnętrznych narządów płciowych (warg sromowych oraz napletka i żołędzi).
To z ulotki o leku.Wiec jak widzisz nie jest to bardzo silny srodek
moja PDP trzeba by bylo cala pryskac,bo ma to wszedzie dlatego tutaj tak latwo sie zarazic,bo wiadomo,ze caly dzien nie chodzisz w rekawiczkach
Zawsze jak widzę Twój avatar mam ochotę polizać monitor hahahahahahh jest taki smakowity. Najpierw zjadłabym białą gałkę,potem zieloną,potem fioletową,a poetm to już bez róznicy. Wafelek bym sobie darowała :)))
Tak z innej beczki -czy w DE mozna kupić brukiew?
Spacer się nie udał niestety,padać zaczęło z kazdą chwilą mocniej i musiałyśmy do domku wrócić. Wezmę się teraz za prasowanie,odkurzanie bo skoda siedzieć bezczynnie,a i czas szybciej zleci :)
widze ze moja odmowa pracy w ogrodku skutkuje tym ze robi to przyjaciolka Frau
dobrze myslalam;pomimo uzywania rekawiczek,stosowania roznego rodzaju specyfikow dezynfekcyjnych zlapalam od Frau grzyba.Zastanawialam sie dlaczego lekarz nic nie powiedzial tylko wypisal masc a do mnie podchodzil jak do zgnilego jajka
Jak po powrocie wciąż te zmianu będziesz miała -bezwglednie wymaz trzeba pobrać i sie dowiedziec jaki to grzyb!