Na wyjeździe #12

05 sierpnia 2014 21:23
siwa

kto mi odpowie co sie stalo z Kasia 45

Zlikwidowala konto
05 sierpnia 2014 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
AMOREK

hahhahaaa.. to drugie cialo nie jest wymagane zeby rozgrzac.... slonko po d... ce laskocze...pogratulowac....

:D...jutro 2 proba żeby mój PDP sie wybrał na morska kapil za pierwszym razem wymiekl ...bo ze zmęczony..:P ale mam do pomocy Svena lokalsa (wiking dwa razy większy niż ja :D ) który będzie PDP ze mną asystowal...ale jak go znam to znowu cos mu będzie nie halo jutro ;)
05 sierpnia 2014 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Zlikwidowala konto

po tym jak ja obsmarowano po napisaniu bloga
05 sierpnia 2014 21:25
ivanilia40

Zlikwidowala konto

dzieki pomocnym kolezanka...
kacha25

fajny pomysł a cena atrakcyjna nawet.to kto jeszcze jedzie.odkładac kasiore

taniej niz nad baltyk a pogoda jest zawsze. We wrzesniu w Grecji ma wscieklych upalow
siwa

kto mi odpowie co sie stalo z Kasia 45

Coś pamiętam,że usunęła konto,po tym jak opisała swoje przeżycia i ktoś jej truł d.... na poczcie.
05 sierpnia 2014 21:26 / 4 osobom podoba się ten post
scarlet

Ja odkad tu jestem kupuję koperek, szczypiorek w doniczkach w Rewe albo w Lidlu bez problemu,
stoją sobie na parapecie,co  tydzień  kupuję nowe.

Lubię mieć swieże , u mnie duzo tego idzie.
Moja Oma bardzo lubi kanapki z masłem i samym szczypiorkiem.

Mrożone w pojemniczkach z Igloo też mam, ale to na czarną godzinę.
Koperek ujdzie, ale szczypior już nie to.

Wynalazłam ogromniastą donichę w piwnicy, "zadygałam" ją na taras, kupiłam worek ziemii, nasiona szczypiorku, kopru, pietruchy i posiałam.
Szczypioru jest tyle, że obdaruję każdego, kto przyjdzie i chce. Z koprem gorzej, ale wystarcza )
Zaznaczam, że dom oddalony od ulicy i ruch samochodowy znikomy.
05 sierpnia 2014 21:26 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Miałam kiedyś do opieki panią z Parkinsonem. Złośliwa była niesamowicie, ale tylko przez jakieś 3 tygodnie tylko.
Z czasem, gdy nabrała do mnie zaufania, zmieniła się w dobroduszną osobę a nawet obdarowała mnie wysokiej jakości, pakowną walizą, którą mam z resztą do dzisiaj  i wygląda jak nowa.:-))

no mi minal tu juz 5 tydzien, za chwile bede wyjezdzac. nie wiem czy to kwestia zaufania/przyzwyczajenia/ czy raczej tylko charakteru i jak sie poczuje lepiej, znowu bede dostawac po glowie za wszystko.
05 sierpnia 2014 21:28 / 3 osobom podoba się ten post
AMOREK

dzieki pomocnym kolezanka...

nie nazwalabym "tego czegos" kolezankami,bo to wstyd dla prawdziwych kolezanek,ktore z przyjemnoscia czytaja takie blogi,ktore daja odskocznie od codziennosci
05 sierpnia 2014 21:29 / 3 osobom podoba się ten post
Ands

:D...jutro 2 proba żeby mój PDP sie wybrał na morska kapil za pierwszym razem wymiekl ...bo ze zmęczony..:P ale mam do pomocy Svena lokalsa (wiking dwa razy większy niż ja :D ) który będzie PDP ze mną asystowal...ale jak go znam to znowu cos mu będzie nie halo jutro ;)

Jak zobaczy te laski poluskające się w wodzie to go do domu spowrotem nie zaciągniesz hahahahahah A wzrok ma chociaż w miarę dobry?
05 sierpnia 2014 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

taniej niz nad baltyk a pogoda jest zawsze. We wrzesniu w Grecji ma wscieklych upalow

wiem wiem marzy mi sie grecja,albo turcja:)) uwielbiam upały(moze faktycznie w przyszłym roku) w tym juz nie za bardzo
05 sierpnia 2014 21:33 / 2 osobom podoba się ten post
siwa

nie nazwalabym "tego czegos" kolezankami,bo to wstyd dla prawdziwych kolezanek,ktore z przyjemnoscia czytaja takie blogi,ktore daja odskocznie od codziennosci

czasami trzeba miec odwage w oczy walnac... a nie jak menda...
ale chyba zauwazylas te zlosliwosci  na forum... nie podoba mi sie to...pewne sprawy nalezy wyjasniac od razu,  krotko i na temat....
05 sierpnia 2014 21:35
kacha25

wiem wiem marzy mi sie grecja,albo turcja:)) uwielbiam upały(moze faktycznie w przyszłym roku) w tym juz nie za bardzo

tylko wpierw musze to subkonto otworzyc,zeby miec kasiore
05 sierpnia 2014 21:37 / 5 osobom podoba się ten post
AMOREK

czasami trzeba miec odwage w oczy walnac... a nie jak menda...
ale chyba zauwazylas te zlosliwosci  na forum... nie podoba mi sie to...pewne sprawy nalezy wyjasniac od razu,  krotko i na temat....

Oj chyba nie zawsze się da wszystko wyjaśnic raz i krótko. Są osoby tak zajadłe,że do upadłego będą się upierać przy swoim,a jeszcze prowokować do kłotni.
05 sierpnia 2014 21:37 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

I w wodzie stać można całymi dniami i nie marznąć)