A moze bez hahahaha
A moze bez hahahaha
a jak Twoja PDP Orim? lepiej? wiesz juz cos?
Juz pisalem Jest Ok jutro wraca do domu
no tutaj bez ;)...ale to norma tutaj jak pisałem...tutaj jak to mówi mój PDP "nie ma wstydliwych katolikow" ;)
cala skandynawia jest droga Tylko pomysl ile sie tam zarabia.ja dostalem za miesiac pracy 30 000 koron Wiec o co chodzi ?
no to niech kolega przyswoi troche temat.. jak to jest w zimnej wodzie ...hahhahaahaa
napewno cos w tym jest.. ile razy mi podnosila cisnienie, albo byla niemila, zawsze cos sie jej dzialo. a po nocnej "zabawie czwartkowej" kiedy to doprowadzila moje nerwy do stanu wrzenia- jakos cienko przedzie. co dzien gorzej sie czuje, a dzis sie poplakala. albo mnie zmiekcza, albo dostaje nagrode od losu za moje lzy. jak PDP ma demencje czy Al to jeszcze jakies usprawiedliwienie jest. moja jest po prostu wredna z charakteru ;) zadnej jednostki chorobowej w tym temacie nie ma. Parkinson tylko i inkontynencja.
no to niech kolega przyswoi troche temat.. jak to jest w zimnej wodzie ...hahhahaahaa
Wiesz że coś w tym jest? Pamiętam jak miałam poprzednio ,delikatnie mówiąc złośliwą pdp i zawsze jak coś przykrego mi powiedziała to w najbliższym czasie też ją coś spotykało : albo telefon jej się popsuł,albo u lekarza winda nie działała,albo upadła na podłogę,a ważyla 130 kg więc sama jej nie podnosiłam... Ale co z tego jak nie kojarzyła faktów?
raczej poglebiaja (nasza demencje) hihi mozna zapomniec o klopotach i pracy w DE hihi
No to juz odkladaj kase to za rok spotkanie opiekunow w Grecji
http://www.travelplanet.pl/wczasy/grecja/rodos/faliraki/panorama-studios,22092014WEZY35886.html?czas=7:7&wyzywienie=4&osoby=2&lotnisko=Wroclaw&zakwaterowanie=7,21&sortowanie=1&kolejnosc=up&dojazd=F
Kiedyś koleżanki narzekały ,ze nie mogą kupić koperku itp.Tutaj mam sklep ,,ruski'' i o dziwo zieleninę sprzedają na wagę.Jest koperek ,pietruszka ,bazylia ,szpinak i jeszcze kilka jakiś ziół.To jest w skrzynkach i się bierze ile trzeba do foliówki i przy kasie ważą.Tak dla orientacji pietruszka -natka 0,69 za 100g, a reszta 0,99za 100g.W tym sklepie jest dużo bardzo ciekawych warzyw i owoców.Są tez różne gatunki ryb,tak świeże jak i mrożone.Chałwy , to cały regał.Przypraw też jest b.dużo.Fajny sklep jednym słowem ,a ceny ciut niższe niż w normalnych.
w zimnej nie wiem bo tu ciepla woda i jest calkiem ok :P...tutaj jest dużo plycizny słońce nagrzewa wode...
No jestes jestes i to teraz w sukience o wiele bardziej atrakcyjna i sexy