Na wyjeździe #12

05 sierpnia 2014 21:37 / 2 osobom podoba się ten post
AMOREK

czasami trzeba miec odwage w oczy walnac... a nie jak menda...
ale chyba zauwazylas te zlosliwosci  na forum... nie podoba mi sie to...pewne sprawy nalezy wyjasniac od razu,  krotko i na temat....

przyznam sie bez bicia ze mi sie czasem zdarzylo w jednym przypadku,ale teraz przestalam czytac i reagowac,i nerwow nie trace,ale czasem mnie skreca
05 sierpnia 2014 21:38
ivanilia40

Jak zobaczy te laski poluskające się w wodzie to go do domu spowrotem nie zaciągniesz hahahahahah A wzrok ma chociaż w miarę dobry?

widzi dobrze..ale czy się ruszy to się jutro o 16 okaże ;)
05 sierpnia 2014 21:39 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Oj chyba nie zawsze się da wszystko wyjaśnic raz i krótko. Są osoby tak zajadłe,że do upadłego będą się upierać przy swoim,a jeszcze prowokować do kłotni.

gdyby glupota miala skrzydla, toby fruwala....
ja ignoruje, nie czytam nawet co pisza...
05 sierpnia 2014 21:39 / 1 osobie podoba się ten post
Ands

widzi dobrze..ale czy się ruszy to się jutro o 16 okaże ;)

ruszy sie bo bedzie chcial pokazac,ze jeszcze moze
05 sierpnia 2014 21:44 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

I w wodzie stać można całymi dniami i nie marznąć:-))

ja wstawialem lezak do wody bo stac mi by sie nie chcilo.A jeszcze lepiej moczyc sie w basenie hotelowym
05 sierpnia 2014 21:52 / 4 osobom podoba się ten post
Iwanila,Amorek i Scarlet,przebilyscie mojego 1000 posta,nie zwrocilam uwagi kto mnie 1000 obdarowal,ale moge sie domyslac.Dziekiiiiiiiiiiiiiiiiii Wielkieeeeeeeeeeeeeee
05 sierpnia 2014 21:53 / 2 osobom podoba się ten post
siwa

Iwanila,Amorek i Scarlet,przebilyscie mojego 1000 posta,nie zwrocilam uwagi kto mnie 1000 obdarowal,ale moge sie domyslac.Dziekiiiiiiiiiiiiiiiiii Wielkieeeeeeeeeeeeeee

Niech to będzie nas trzech zasługa :))))
05 sierpnia 2014 21:58 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Niech to będzie nas trzech zasługa :))))

bo prawdopodobnie tak jest,chociaz nie powiem bo jest jeszcze kilka osob ktore mnie lubia i ktore ja tez lubie;mam cicha nadzieje ze nie mam zbyt duzo wrogow;przeciez tak niedawno do Was dolaczylam.A tak mi sie zebralo
05 sierpnia 2014 22:18 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

.. no to kolezanko nalezy sie ...drineczek..teraz wirtualny...  hahaahhhaaa
05 sierpnia 2014 22:42 / 1 osobie podoba się ten post
AMOREK

.. no to kolezanko nalezy sie ...drineczek..teraz wirtualny...  hahaahhhaaa

Macie jak w Banku,moze uda nam sie kiedys spotkac,czego bardzo bym sobie zyczyla
05 sierpnia 2014 22:44 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

Macie jak w Banku,moze uda nam sie kiedys spotkac,czego bardzo bym sobie zyczyla

Ja narazie zapiłam imbirkiem, też się liczy, nie?
05 sierpnia 2014 22:46 / 1 osobie podoba się ten post
dla mnie wszystko tylko nie imbirek,bo juz kolezanka zapytala czy przypadkiem nie wpadlam w anoreksje,bo mnie nie widac
05 sierpnia 2014 23:10 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Oj chyba nie zawsze się da wszystko wyjaśnic raz i krótko. Są osoby tak zajadłe,że do upadłego będą się upierać przy swoim,a jeszcze prowokować do kłotni.

Ivanilia, są i niech sobie będą. Nas co innego interesuje. Każdy broni swoich racji. Dobrze jest jak jest. Dobrze, że np. w ogóle jest to forum )
05 sierpnia 2014 23:19 / 3 osobom podoba się ten post
AMOREK

gdyby glupota miala skrzydla, toby fruwala....
ja ignoruje, nie czytam nawet co pisza...

To jakiś doktor z czeskiego serialu to wymyślił. 
I gdyby tak było naprawdę, straszną ciasnotę obaczylibyśmy na górze )
05 sierpnia 2014 23:26 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

To jakiś doktor z czeskiego serialu to wymyślił. 
I gdyby tak było naprawdę, straszną ciasnotę obaczylibyśmy na górze :-))

.. zgadza sie.. ,/ ale  tytulu nie pamietam.../  trzeba by swiatla na krzyzowkach poustawiac