czasami trzeba miec odwage w oczy walnac... a nie jak menda...
ale chyba zauwazylas te zlosliwosci na forum... nie podoba mi sie to...pewne sprawy nalezy wyjasniac od razu, krotko i na temat....
czasami trzeba miec odwage w oczy walnac... a nie jak menda...
ale chyba zauwazylas te zlosliwosci na forum... nie podoba mi sie to...pewne sprawy nalezy wyjasniac od razu, krotko i na temat....
Jak zobaczy te laski poluskające się w wodzie to go do domu spowrotem nie zaciągniesz hahahahahah A wzrok ma chociaż w miarę dobry?
Oj chyba nie zawsze się da wszystko wyjaśnic raz i krótko. Są osoby tak zajadłe,że do upadłego będą się upierać przy swoim,a jeszcze prowokować do kłotni.
widzi dobrze..ale czy się ruszy to się jutro o 16 okaże ;)
I w wodzie stać można całymi dniami i nie marznąć:-))
Iwanila,Amorek i Scarlet,przebilyscie mojego 1000 posta,nie zwrocilam uwagi kto mnie 1000 obdarowal,ale moge sie domyslac.Dziekiiiiiiiiiiiiiiiiii Wielkieeeeeeeeeeeeeee
Niech to będzie nas trzech zasługa :))))
Iwanila,Amorek i Scarlet,przebilyscie mojego 1000 posta,nie zwrocilam uwagi kto mnie 1000 obdarowal,ale moge sie domyslac.Dziekiiiiiiiiiiiiiiiiii Wielkieeeeeeeeeeeeeee
.. no to kolezanko nalezy sie ...drineczek..teraz wirtualny... hahaahhhaaa
Macie jak w Banku,moze uda nam sie kiedys spotkac,czego bardzo bym sobie zyczyla
Oj chyba nie zawsze się da wszystko wyjaśnic raz i krótko. Są osoby tak zajadłe,że do upadłego będą się upierać przy swoim,a jeszcze prowokować do kłotni.
gdyby glupota miala skrzydla, toby fruwala....
ja ignoruje, nie czytam nawet co pisza...
To jakiś doktor z czeskiego serialu to wymyślił.
I gdyby tak było naprawdę, straszną ciasnotę obaczylibyśmy na górze :-))