.. zgadza sie.. ,/ ale tytulu nie pamietam.../ trzeba by swiatla na krzyzowkach poustawiac
.. zgadza sie.. ,/ ale tytulu nie pamietam.../ trzeba by swiatla na krzyzowkach poustawiac
"Nemocnice na kraji mesta", czyli "Szpital na peryferiach",a powiedzonko należy do doktora Strosmajera :).
Ale jestem stara, że to pamietam :D
swietla jak napisalas to semarory hihi
Ja kiedys w Jicinie chcialem wyplacic pieniadze z banku.Byla sobota.To co przeczytalem na drzwiach banku powalilo mnie z nog.Napisze to tak jak Polak czyta : w lichu sobotu jebanka ( je Banka) zawrzena
Mnie też powaliło ze smiechu
prawie trzy lata pracowalem w czechach w skodzie.Wiesz jaki bylem uchachany przez te trzy lata
To masz chyba do dzisiaj japę uśmiechniętą.
Oj jak sobie przypomne co nieco z tamtych czasow to tak.Pytanie o droge zawsze mnie rozbawialo - to klasyka hihi
Tak se panie pojedziesz do prawa a potum do lewa.je krzyzowatku a semafory tak potum do lewa i je wlak
Gosiu,a kiedy Ty wracasz? Może spotkamy się w Sindbadzie? Ja wyjeżdżam w piąteczek zamiast w sobotkę.:)
a ja wyjeżdżam w sobotkę zamiast w piąteczek i Busikiem na dodatek .....jak się spotkamy to nie w Sindbadzie.
Ivanilka ja moge sama i na piechotę, byle by te 10 dni szybciej mineły, spotkać w PL zawsze sie mozna hahahaha
CZy masz więcej takich czeskich rodzynek bo mnie ten język zawsze rozbawiał