A to już scarlet by musiała zorganizować... ja tone cebuli zabiore :))
A to już scarlet by musiała zorganizować... ja tone cebuli zabiore :))
Gdzie to Bażantowo , bo we wrzesniu jestem w domu.
W moim sąsiedztwie jest duży, ładny budynek mieszkalny zwany apartamentowcem.Co dzień zwłaszcza z rana kreci się tam w obejściu starszy pan ,czasami starsza pani.Sprzątają na zewnątrz,podcinają krzewy itp.Cały czas myślałam ,że to dozorca, a to własciel tego budynku .Mocno się dziwiłam, że pomimo starszego wieku sam wszystkiego dogląda,a przecież go stać na wynajęcie kogoś.
Ja powiem gdzie Cebulandia (Kalisz), a scarlet jak sie przyzna to sie przyzna ale mamy do siebie 30km :)
Ahhh i to nie Bażantowo tylko Kaliszanie mówią "bażanty" na ludzi z miasta scarlet :))
A my na Kaliszan CEBULORZE,
bo od strony Ostrowa sa wielkie pola cebuli i jak jedziesz
to czujesz!! juz zawczasu.
Często wracam do Pl z babkami z Ostrowa. Zawsze narzekają że w srodku nocy bus je gdzieś koło dworca zostawi gdzie jest nieczynne i ciemno jak w d.pie.
:)
Córka babci postanowiła mnie ukarać za to,że nie wracam po urlopie,powiedziała mi dziś,ze w tym i następnym tygodniu nie mam wolnego,wiecie co sobie pomyslałam....
Poza tym nie zgadza się,żeby nastepna opiekunka przyjechala na 6 tygodni,następna ma przyjechac i być do konca roku! He,he dowcipna
Córka babci postanowiła mnie ukarać za to,że nie wracam po urlopie,powiedziała mi dziś,ze w tym i następnym tygodniu nie mam wolnego,wiecie co sobie pomyslałam....
Poza tym nie zgadza się,żeby nastepna opiekunka przyjechala na 6 tygodni,następna ma przyjechac i być do konca roku! He,he dowcipna
Lenka zaciekawiłaś mnie.
Nie znam busa, który wraca w nocy do mnie.
Zdradź nazwę i namiary, moze sie przyda.
Mnie odstawiaja moi pod dom ok. 18.
Może jeżdą w inne dni i skorzystam.
faktycznie ma poczucie humoru,,,kurcze niepotrzebnie mowiwilas ze nie wracasz,a swoja droga twoja decyzja nie powinna miec wplywu na przyslugujacy ci dzien wolny.;-