chyba opuszczenie stelli to 1500 a nie zerwanie umowy.
Wypowiedzieć mozesz w każdej chwili - 2 tyg.
Dziwne jeśli chodzi o neta - ale same wiemy że rodziny w De mają czasem w głowach sito :/
chyba opuszczenie stelli to 1500 a nie zerwanie umowy.
Wypowiedzieć mozesz w każdej chwili - 2 tyg.
Dziwne jeśli chodzi o neta - ale same wiemy że rodziny w De mają czasem w głowach sito :/
No tak to mi ona pzrekazała ale moze nie dowiedziała sie dokładnie, trafiła na kopnietą rodzinkę a firma się wypieła i każe pzreczekać
Ja jej miejscu to bym była nieugięta o zjazd jeśli jest fatalnie.
Opiekun kontraktu nie może decydować o tym że opiekunka "ma przeczekać". Chyba ze jest w trakcie poszukiwania zastępstwa - to rozumiem.
mam bardzo wazne pytanie- czy mozna w jakiejs zwyklej pocztowej przesylce przyslac do DE jakies polskie lekarstwa? jakie? czy jest z tym jakis problem?
Tak,z oryginalnymi opakowaniami. Mnie córka do Ch przesyłała,prześwietlali paczkę i się nie przyczepili nawet tu,więc w De też pewnie bez problemu. Zresztą kiedyś Sowa o tym pisała,że można.
Mnie mąż przesyłał tabletki maści z zwykłej bąbelkowej kopercie zawsze dotarły :)2dni i były na miejscu :) a jakie potrzebujesz może tutaj ktoś ma co ci potrzebne ?
Córka babci postanowiła mnie ukarać za to,że nie wracam po urlopie,powiedziała mi dziś,ze w tym i następnym tygodniu nie mam wolnego,wiecie co sobie pomyslałam....
Poza tym nie zgadza się,żeby nastepna opiekunka przyjechala na 6 tygodni,następna ma przyjechac i być do konca roku! He,he dowcipna
Ze jak chyba zle przeczytałam !! Wole sama sobie kupic taniej wyjdzie!!
Swoją drogą to ona jest bezczelna !! Ivanilia powiedz jej, że dzień wolny to Ci się należy jak psu buda a ona Ci żadnej łaski nie robi. To jest świństwo z jej strony. Chyba tym bardziej bym o wolne pyskowała.
A chcieć to ona sobie może. Ale małpa.
Ależ tak dziś zrobiłam,bezczelnie zaprowadzilam babcie do niej i powiedzialam ,że będę jak zwykle za 2 godziny. Jak wrocilam to była wkurzona i mi tak powiedziala,a ja jej na to,że teraz już jestem pewna na 100 % ,ze tu nie wroce i sobie poszlam.
I bardzo dobrze ;-)) Co ta kobieta sobe myśli, łaske robi ??? Pewne rzeczy są unormowane i powinna o tym wiedzieć.
To firmowy bus Promediki.