Na wyjeździe #12

06 sierpnia 2014 20:04 / 9 osobom podoba się ten post
A widziałyście moje kochane jak euro grzecznie podrożało? Powiem więcej,będzie dalej szło w górę :))
06 sierpnia 2014 20:06 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A widziałyście moje kochane jak euro grzecznie podrożało? Powiem więcej,będzie dalej szło w górę :))

Mów, mów tak dalej ;-))
06 sierpnia 2014 20:07 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Mów, mów tak dalej ;-))

mow do mnie jeszcze
06 sierpnia 2014 20:10 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Chyba powinnam napisać to w opiniach o agencjach,ale pracownik zwrócił mi uwagę,że już dawno powinnam zawiadomić agencję o tym,że ona nie dotrzymuje warunków umowy,bo ma wyrażnie zaznaczone,że czas wolny dla opiekunki jest gwarantowany. Powiedział,że będzie w tej sprawie na pewno interwencja. No ale ja już się nie przekonam.

Glupia c.pa z tej córki babci.
A swoja drogą agencja też się nie popisała. Najpierw milczą cały Twój kontrakt i uaktywniają się dopiero jak masz zjeżdżać. No i jeśli zglaszałaś wcześniej nieprawidłowości to czemu nie reagowali?
06 sierpnia 2014 20:11 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Glupia c.pa z tej córki babci.
A swoja drogą agencja też się nie popisała. Najpierw milczą cały Twój kontrakt i uaktywniają się dopiero jak masz zjeżdżać. No i jeśli zglaszałaś wcześniej nieprawidłowości to czemu nie reagowali?

Nie,ja nic nie zgłaszałam,bo jakoś to się ciągnęlo,ale ostatni miesiąc to sobie olała moje wolne kompletnie. Moze następnej coś załatwią?
06 sierpnia 2014 20:15 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

niech rosnie w góe jak ciasto drożdzowe:)))
06 sierpnia 2014 20:17 / 1 osobie podoba się ten post
kacha25

niech rosnie w góe jak ciasto drożdzowe:)))

Mnie to się marzy jakieś 4,50 zł ,ale chyba to tylko pozostanie marzeniem. Analitycy mówią,że dojdzie do 4,20 zł i stanie.
06 sierpnia 2014 20:18
ivanilia40

Mnie to się marzy jakieś 4,50 zł ,ale chyba to tylko pozostanie marzeniem. Analitycy mówią,że dojdzie do 4,20 zł i stanie.

dobrze by było juz dawno tyle niebyło
06 sierpnia 2014 20:21 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Córka babci postanowiła mnie ukarać za to,że nie wracam po urlopie,powiedziała mi dziś,ze w tym i następnym tygodniu nie mam wolnego,wiecie co sobie pomyslałam....
Poza tym nie zgadza się,żeby nastepna opiekunka przyjechala na 6 tygodni,następna ma przyjechac i być do konca roku! He,he dowcipna

nastepna porabana coreczka;jedna madrzejsza od drugiej
06 sierpnia 2014 20:25
ivanilia40

Dla mnie to i dobrze i źle. ;)
Dobrze bo większa wypłata, źle bo frank też idzie w górę = rata reszty hipoteki też.
06 sierpnia 2014 20:53
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

mam bardzo wazne pytanie- czy mozna w jakiejs zwyklej pocztowej przesylce przyslac do DE jakies polskie lekarstwa? jakie? czy jest z tym jakis problem?

nie ma zadnego problemu,corka mi wysylala w babelkowej kopercie z napisem medikamente i jeszcze udalo mi sie przemycic fajki,ale to lut szczescia
06 sierpnia 2014 21:25
siwa

nie ma zadnego problemu,corka mi wysylala w babelkowej kopercie z napisem medikamente i jeszcze udalo mi sie przemycic fajki,ale to lut szczescia

no to sie ciesze :) jeden problem z glowy ;)
06 sierpnia 2014 21:30
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

mam bardzo wazne pytanie- czy mozna w jakiejs zwyklej pocztowej przesylce przyslac do DE jakies polskie lekarstwa? jakie? czy jest z tym jakis problem?

Ważne jest to żeby w kopercie było oryginalne opalowanie od tabletek, nie mogą to być tabletki bez opakowania. Żeby tabletki zmieściły mi się do tej dmuchanej koperty to wyjmuje tabletki z opakowania, wkładam do koperty, spłaszczam opakowanie i też wkładam do koperty.
06 sierpnia 2014 21:47 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Ważne jest to żeby w kopercie było oryginalne opalowanie od tabletek, nie mogą to być tabletki bez opakowania. Żeby tabletki zmieściły mi się do tej dmuchanej koperty to wyjmuje tabletki z opakowania, wkładam do koperty, spłaszczam opakowanie i też wkładam do koperty.

dzieki wielkie- poinstruuje rodzinke co i jak maja zrobic, zeby wszystko poszlo bezproblemowo. co ja bym bez Was wszystkich zrobila???
06 sierpnia 2014 22:01 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Córka babci postanowiła mnie ukarać za to,że nie wracam po urlopie,powiedziała mi dziś,ze w tym i następnym tygodniu nie mam wolnego,wiecie co sobie pomyslałam....
Poza tym nie zgadza się,żeby nastepna opiekunka przyjechala na 6 tygodni,następna ma przyjechac i być do konca roku! He,he dowcipna

Kurcze blade,tyle miesiecy życia tam zostawiła i takie cos Cie spotkało. Trafią tak ze będą Cie jeszcze wspominać. Przykro mi Ivanilka ....ale jeszcze kilka dni przed nami :) . damy radę :))))
6 miesiecy i takie coś....w głowie mi sie nie mieści,chyba mam za małą.