A widziałyście moje kochane jak euro grzecznie podrożało? Powiem więcej,będzie dalej szło w górę :))
A widziałyście moje kochane jak euro grzecznie podrożało? Powiem więcej,będzie dalej szło w górę :))
Mów, mów tak dalej ;-))
Chyba powinnam napisać to w opiniach o agencjach,ale pracownik zwrócił mi uwagę,że już dawno powinnam zawiadomić agencję o tym,że ona nie dotrzymuje warunków umowy,bo ma wyrażnie zaznaczone,że czas wolny dla opiekunki jest gwarantowany. Powiedział,że będzie w tej sprawie na pewno interwencja. No ale ja już się nie przekonam.
Glupia c.pa z tej córki babci.
A swoja drogą agencja też się nie popisała. Najpierw milczą cały Twój kontrakt i uaktywniają się dopiero jak masz zjeżdżać. No i jeśli zglaszałaś wcześniej nieprawidłowości to czemu nie reagowali?
niech rosnie w góe jak ciasto drożdzowe:)))
Mnie to się marzy jakieś 4,50 zł ,ale chyba to tylko pozostanie marzeniem. Analitycy mówią,że dojdzie do 4,20 zł i stanie.
Córka babci postanowiła mnie ukarać za to,że nie wracam po urlopie,powiedziała mi dziś,ze w tym i następnym tygodniu nie mam wolnego,wiecie co sobie pomyslałam....
Poza tym nie zgadza się,żeby nastepna opiekunka przyjechala na 6 tygodni,następna ma przyjechac i być do konca roku! He,he dowcipna
mam bardzo wazne pytanie- czy mozna w jakiejs zwyklej pocztowej przesylce przyslac do DE jakies polskie lekarstwa? jakie? czy jest z tym jakis problem?
nie ma zadnego problemu,corka mi wysylala w babelkowej kopercie z napisem medikamente i jeszcze udalo mi sie przemycic fajki,ale to lut szczescia
mam bardzo wazne pytanie- czy mozna w jakiejs zwyklej pocztowej przesylce przyslac do DE jakies polskie lekarstwa? jakie? czy jest z tym jakis problem?
Ważne jest to żeby w kopercie było oryginalne opalowanie od tabletek, nie mogą to być tabletki bez opakowania. Żeby tabletki zmieściły mi się do tej dmuchanej koperty to wyjmuje tabletki z opakowania, wkładam do koperty, spłaszczam opakowanie i też wkładam do koperty.
Córka babci postanowiła mnie ukarać za to,że nie wracam po urlopie,powiedziała mi dziś,ze w tym i następnym tygodniu nie mam wolnego,wiecie co sobie pomyslałam....
Poza tym nie zgadza się,żeby nastepna opiekunka przyjechala na 6 tygodni,następna ma przyjechac i być do konca roku! He,he dowcipna