mam bardzo wazne pytanie- czy mozna w jakiejs zwyklej pocztowej przesylce przyslac do DE jakies polskie lekarstwa? jakie? czy jest z tym jakis problem?
Tego sie zrozumieć nie da,obojętne czy ma się Gosia ,głowe dużą czy małą

mam bardzo wazne pytanie- czy mozna w jakiejs zwyklej pocztowej przesylce przyslac do DE jakies polskie lekarstwa? jakie? czy jest z tym jakis problem?
Dokładnie... niby jej gadaja, że oddadzą jak firma cos tam coś tam... no chore a na dodatek dziewczyna ma mniej niż 900...
Hihi odwiedzę Bażantowo :))))
Córka babci postanowiła mnie ukarać za to,że nie wracam po urlopie,powiedziała mi dziś,ze w tym i następnym tygodniu nie mam wolnego,wiecie co sobie pomyslałam....
Poza tym nie zgadza się,żeby nastepna opiekunka przyjechala na 6 tygodni,następna ma przyjechac i być do konca roku! He,he dowcipna
Nomka, "Cebulorzy" rozumiem, bo na mieszkańców wsi, z której pochodzę też się tak mówi i powód też ten sam, co u Was, ale skąd "Bażantowo"? Możecie mnie oświecić :)?
Chcą żeby Ivanilka wróciła a robia wszystko żeby wrócić nie chciała
Tego sie zrozumieć nie da,obojętne czy ma się Gosia ,głowe dużą czy małą:-)
Milego wieczorku... jak zwykle nie mam czasu ... u mnie czas ,jak pieniadz ciagle go malo..hahaaa teraz musze tez poleciec gdzies i po cus.....