Śliczne jest. Zamierzam sobie tam chałupe kupić jak już będę duża i bogata :D
Śliczne jest. Zamierzam sobie tam chałupe kupić jak już będę duża i bogata :D
Ja się nie będe śmiac bo też nie wiem jak korzystać jedynie co mi wiadome trzeba miec konto internetowe. Z miła chęcia dowiem się więcej.
zalezy co kto lubi- mi tam jest dobrze. ale dla niektorych za daleko do stolycy :P za cicho, za spokojnie, bezrobocie duze.... ale ladnie to fakt :)
Przemyśl mi się marzy :)
no konta internetowe i w zlotowkach i euro mam- to znaczy, ze juz nie jest zle ;) tylko co dalej. "starzy wyjadacze" pomocy :P
Jak ja lubie to 'ta joj' i charakterystyczne zaciąganie wyrazów :) od razu mi się mordka cieszy :)
mam pytanie, po ktorym pewnie polowa z Was bedzie sie ze mna smiac, ale co tam... raz kozie smierc. nigdy nie mialam potrzeby wymieniania wiekszej ilosci kasy, zawsze korzystalam z kantorow stacjonarnych. jak dzialaja internetowe? bede miec kase na koncie w euro i co dalej??? aaa i gdzie korzystniej?? czyzby w internecie?
Np w Przemyślu i nie tylko tam ,jak sie pójdzie na targ to się można nasłuchać,,ta jojku , ta joj''.
Jezdziłam do Lwowa,Truskawca,Samboru i tam ludzie pochodzenia polskiego tez tak mówią.
Kiedys w niemieckim sklepie ekspedientka mówiła po niemiecku , ale akcent miała nie do podrobienia wschodni.Powiedziałam o tym PDP, a on twierdził że nie ona normalnie mówi.Wreszczie zapytał ją i przyznała ,że pochodzi z dawnej ZSRR.
To się nazywa mieć pecha. Ja w tym miesiącu dostanę kasę tylko za 4 dni :((((((((((((
no konta internetowe i w zlotowkach i euro mam- to znaczy, ze juz nie jest zle ;) tylko co dalej. "starzy wyjadacze" pomocy :P
http://www.poloniusz.pl/o1-22gjin/?utm_source=powiadomienia&utm_medium=email&utm_campaign=2012-3
Nie to pierwsze ogłoszenie tylko nastepne.
Najlepiej mieć 2 konta w jednym banku: euro i złotówkowe.Wchodzisz na stronę banku,logujesz się i szukasz wykonaj przelew/własny.Wchodzisz zaznaczasz swoje dane,wykonaj przelew z euro na złotówkowe piszesz kwote i wyslij.Bank sam przelicza euro.
Na głównej stronie banku powinna być kwota za euro.Interesuje cie kupno(to co bank robi)
i to bardziej korzystne niz na okolo przez kantor internetowy?
i to bardziej korzystne niz na okolo przez kantor internetowy?
no stronie mojego banku kurs kupna mam 4,08 , a normalnie w necie 4,20 ( bardzo duza roznica jak dla mnie) to chyba jednak jakos na zewnatrz bardziej mi sie oplaci niz w moim wlasnym banku....chyba, ze cos zle doczytalam....