Ja tez lubie bardzo, tylko zeby nie bylo za wysoko (kolanka) Izerskie, Karkonosze uwielbiam, w tym roku bylam 5 dni w Karpaczu i też jest cudnie pochodzic, akurat dla moich nozek;)
Ja tez lubie bardzo, tylko zeby nie bylo za wysoko (kolanka) Izerskie, Karkonosze uwielbiam, w tym roku bylam 5 dni w Karpaczu i też jest cudnie pochodzic, akurat dla moich nozek;)
Od dziś nie bawię już z Wami w zadne ślimaki,miałam koszmar,śniło mi się ,że jakiś facet mi się oświadczył,a był paskudny,stary i nosił protezy zębowe,a mieszkał w starek kamienicy w moim mieście. W tym śnie strasznie kombinowałam jakby mu odmówić tego małzeństwa,aż z ulgą się obudziłam ufffffffffffff
ojejuuuu!! Iwanilka, dobrze, ze to nie byla 1sza noc w nowym miejscu, chachacha
Nie zniknął,przyjaciele widzą Twoj meil :))
Jednak zniknął :(
ojejuuuu!! Iwanilka, dobrze, ze to nie byla 1sza noc w nowym miejscu, chachacha
ty jej nie pocieszaj ha ha pierwsza czy ostatnia Ona bidula juz tak dlugo siedzi w pracy ze to juz desperacja jest Stary,proszenie o reke,protezy kamienice wszystko jej juz sie sni byle by sztuka chlopa byla ha ha Tylko powrod do PL ja ratuje ha ha
ty jej nie pocieszaj ha ha pierwsza czy ostatnia Ona bidula juz tak dlugo siedzi w pracy ze to juz desperacja jest Stary,proszenie o reke,protezy kamienice wszystko jej juz sie sni byle by sztuka chlopa byla ha ha Tylko powrod do PL ja ratuje ha ha
Bez przesady Orimie,zdesperowana nie jestem,jakby tak było to co tydzien znalazłabym sobie innego hahahaahhah Zaręczać się z nikim nie mam zamiaru,więc nie martw się aż tak bardzo :)))
A skąd wytrzasłaś tyle "brudnych" pieniędzy? Masz pralnię? hahah
Ja też taki zamawiam, jadę do D turystycznie i nie schodzę ze ślimaka w Ochtup!
Połowa po tylu miesiącach postu? Chyba żartujesz!