Na wyjeździe #12

12 sierpnia 2014 20:47 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja mojej następczyni też zrobiłam zapasy,ale niezbyt duże bo nie wiem co lubi.
Kolejny raz się dzis przepakowywałam,bo zadzwoniła do mnie koleżanka,która dwa tygodnie temu wracała do domu i powiedziała,że przy przesiadce była taka ulewa,że wszystkie ciuchy i czekolady jej zmokły. Więc,czekolady ,wina i niektóre bluzki wsadziłam do nieprzemakalnego kufra,a w przemakalnej torbie są tylko ciuchy. Wszystko zabezpieczyłam reklamówkami,ale znowu mam dylemat: bo jak te wina owinięte w gazety i bąbelki mimo wszystko się potłuką to moje białe bluzki będą do wyrzucenia. Muszę chyba każdą rzecz w reklamówki powsadzać,cholery dostane z tym pakowaniem.

Ivanilka,ty masz problem z pakowaniem do domu,a ja pisałam do męża o przysłanie cieplejszego obuwia i rzeczy,bo tu u mnie powiało jesienią,a wracać bede we wrześniu,a wino to podobno najlepiej wypić-nie stłucze się  
12 sierpnia 2014 20:48 / 1 osobie podoba się ten post
opT

Proponuje worki na śmieci z Rossmanna, dosc solidne i mozesz zanabyc o dowolnej pojemnosci (ja bym uzyl 25l).

A wiesz,ze masz rację...mam tu takie worki,których nie używamy,więc popakuje. :)
12 sierpnia 2014 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
kruszynka1964

Ivanilka,ty masz problem z pakowaniem do domu,a ja pisałam do męża o przysłanie cieplejszego obuwia i rzeczy,bo tu u mnie powiało jesienią,a wracać bede we wrześniu,a wino to podobno najlepiej wypić-nie stłucze się :-) 

No to super,Ty tez wpadnij,we Trzy damy radę :))
12 sierpnia 2014 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

A wiesz,ze masz rację...mam tu takie worki,których nie używamy,więc popakuje. :)

A wiem :), czasem o takich oczywistosciach sie nie pomysli jak te worki.
12 sierpnia 2014 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No to super,Ty tez wpadnij,we Trzy damy radę :))

No,oki tylko,że po winie boli mnie wątroba,ja to raczej-jak mogę-preferuję piwo,ale dzięki za zaproszenie.A propo-wysłałam Ci na Fb zaproszenie....
12 sierpnia 2014 20:54 / 1 osobie podoba się ten post
kruszynka1964

No,oki tylko,że po winie boli mnie wątroba,ja to raczej-jak mogę-preferuję piwo,ale dzięki za zaproszenie.A propo-wysłałam Ci na Fb zaproszenie....

Kochanie,Ty też??? Ja w cholere wywaliłam tego fb bo mi pocztę całą zapchal,miałam 2 razy po 20 wiadomości. Nie chce fb ja się go boję,nachalny strasznie hahahahahh
12 sierpnia 2014 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Kochanie,Ty też??? Ja w cholere wywaliłam tego fb bo mi pocztę całą zapchal,miałam 2 razy po 20 wiadomości. Nie chce fb ja się go boję,nachalny strasznie hahahahahh

Się mówi trudno
12 sierpnia 2014 20:58
ivanilia40

podam Ci rozwiazanie zaloz 2 poczte tylko na fb bedziesz wchodzic raz na ruski rok i ja czyscic i po klopocie
12 sierpnia 2014 20:59 / 10 osobom podoba się ten post
siedzę sobie na górze rozmawiam z Piotrem a tu nagle z dołu slyszę rozpaczliwy krzyk : Żoana hilfe!! no to ja rzucam wszystko i biegiem na dół.... wpadam do sypialni mojej gwiazdy a tam...... widzę tylko nogi i kuperek wystający z szafy ......moja Helcia zanurkowała i nie mogła się wydostać a tak się chichrała ,że nie mogłam jej wyciągnąć z przepastnej szafy.....ciekawa jestem co jutro zmaluje....
12 sierpnia 2014 20:59 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No to wpadaj do mnie,pomóż koleżance hahahah

Ale narobiłas mi ochoty, u mnie tez koło łóżka jedno stoi winko. . Ty jedziesz pierwsza to po drodze do mnie wskakuj.
12 sierpnia 2014 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

podam Ci rozwiazanie zaloz 2 poczte tylko na fb bedziesz wchodzic raz na ruski rok i ja czyscic i po klopocie

Żebym wcześniej wiedziała,że fb to taki śmieciarz to oczywiście założyłabym lewą pocztę. Teraz to już go nie chce.
12 sierpnia 2014 21:02
Gosia 1234

Ale narobiłas mi ochoty, u mnie tez koło łóżka jedno stoi winko. . Ty jedziesz pierwsza to po drodze do mnie wskakuj.

u mnie cala piwnica z winem
12 sierpnia 2014 21:03
ORIM

aśbyście juz cicho z tym winem
12 sierpnia 2014 21:04 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

No to już wiemy gdzie następny zlot opiekunów ahahahahh
12 sierpnia 2014 21:04 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM