Przykre.
Na takiej malej wyspie mieszkaja tylko starzy ludzie wiec flagi czesto wedruja w dol.Swoja droga to ciekawy zwyczaj w Danii.Tez to widzialem jak opuszczaja flage jak ktos w rodzinie zmarl
Przykre.
Na takiej malej wyspie mieszkaja tylko starzy ludzie wiec flagi czesto wedruja w dol.Swoja droga to ciekawy zwyczaj w Danii.Tez to widzialem jak opuszczaja flage jak ktos w rodzinie zmarl
Możliwe że tak ale ma fajne gry :D
dokladnie tak młodzi wyjeżdżają na staly lad...co do flag to juz mi wyjasniono...w połowie ktos umarl i wszyscy znajomi zmarlej osoby tak robią...flaga w górze urodziny, takze królowej ;) - to samo znajomi...brak flagi czyli stara bida ;)...wczoraj jak byliśmy na odwiedzinach u konającego...domek maly, strop na wysokości 190cm i jeszcze belki przy których sie schylalem :D...z obserwacji Dani to tutaj nie ma dużych domów, takie maleństwa ...nie to co w Polsce wypasne jeden wiekszy od drugiego żeby sąsiadowi pokazac ... ;P
nowobogactwo do łba uderza.jak by mogli to wiecha wisiala by wyzej niz wieza koscioła ha ha
nowobogactwo do łba uderza.jak by mogli to wiecha wisiala by wyzej niz wieza koscioła ha ha
prosze cie !!! ha ha Gry oneline sa wszedzie.Tak na marginesie to gry (nie zawsze) sa za darmo tylko dlatego ze maja programy szpiegujace w sobie
A potem można się eurasków na koncie nie doliczyć i nagle stwierdzić,że ma się 5 kredytów nie wiadomo skąd;)
A potem można się eurasków na koncie nie doliczyć i nagle stwierdzić,że ma się 5 kredytów nie wiadomo skąd;)
..a propo gier to przed wyjazdem gralem w settlers online, ale teraz juz dwa miesiące bez i nie brakuje mi tego :P...po powrocie trzeba się będzie zajac czymś innym...moze dom postawie :D:D...nie wiem co to za gry o których piszesz, ale ogólnie zasady tam są proste chcesz to kupujesz za realna kasę "różności" nie chcesz grasz za free ;)
Odniosłam się ogólnie do programów szpiegujących,w gry nie gram:)Ale te programiki lubią się tu i tam podczepić.
Się mówi trudno :-(
Możliwe.Na FB gram od wielu lat i jakoś wszystko jest ok.Bardziej przejmowałabym sie kantorami online.Moim zdaniem tam jest więcej hakerow.