A potem można się eurasków na koncie nie doliczyć i nagle stwierdzić,że ma się 5 kredytów nie wiadomo skąd;)
A potem można się eurasków na koncie nie doliczyć i nagle stwierdzić,że ma się 5 kredytów nie wiadomo skąd;)
Ja mam pytanko ;) dzisiaj jesli sie nie mylę superpuchar Niemiec..czy to będzie na jakies ogólnodostępnej stacji typu 1, zdf ,rtl?
zdf ok.17.40 tak jest w programie
Halllloooooo :-) :-) :-) :-)
Zakręcona sportowo tak jak na tej stelli to jeszcze w życiu nie byłam. Przepraszam Was kochane Opiekunkowo, że wciąż zbyt mało mnie tu, ale moja dama medalistka ma dla mnie cosik nowego do poćwiczenia ;-)
Wieczorami jestem już tak padnięta, że nie mam siły nawet na długie z Orzełkiem rozmowy.
A przede wszystkim to pragnę przywitać wszystkie nowe jeszcze mi nie znane osoby i serdecznie pozdrowić "moje" szalone Opiekunki i Opiekunów z radiowęzła stworzonego przez Romanę :-) :-) :-)
Ja nie wiem jak to mozliwe, zeby od północy prawie rowno co godzine budzic sie i cos chciec od opiekunki.
To mnie juz przerasta, a babcia jak robot dopiero nad ranem pada na 2 godziny.
Ale już rano zaliczyłyśmy kawę,ciacho i lody hahahaha, życ nie umierać
Chyba dopiero w Busie wyśpie się. dobrze ze jedzie w nocy.
Na pierwszej mojej stelli miałam babcię z demencja(już zaawansowaną) która także wstawała w nocy,chciała wyjść.Dobrze ze mieszkałyśmy w kamienicy to powiedziałam jej że jak będzie hałasować to sąsiad zadzwoni na policję i ona przyjedzie po nią.Babcia to zakodowała i każdego wieczoru przed soaniem powtarzałam jej tą śpiewkę.
W nocy miałam spokoj :)
Panna I ( z odzysku ) też ma zaraz wychodne i korzysta bez żadnych skrupułów.
Dziś dostałam najcudowniejszą wiadomość od pół roku,w dodatku z mojej kochanej agencji,wiecie jaką ?
Dziś dostałam najcudowniejszą wiadomość od pół roku,w dodatku z mojej kochanej agencji,wiecie jaką ?
1 -tez cie kochaja jak my i dali ci podwyzke !!
2- prezes przyjedzie po ciebie ha ha
Jakie My ?, jakie My ?
Mów za siebie hahahaha