Na wyjeździe #12

13 sierpnia 2014 12:09 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

A potem można się eurasków na koncie nie doliczyć i nagle stwierdzić,że ma się 5 kredytów nie wiadomo skąd;)

no wlasnie ha ha Nic tylko grac,grac,grac hihi I nie pomaga przyslowie : w zyciu nie ma nic za darmo hihi
13 sierpnia 2014 12:09
Ands

Ja mam pytanko ;) dzisiaj jesli sie nie mylę superpuchar Niemiec..czy to będzie na jakies ogólnodostępnej stacji typu 1, zdf ,rtl?

zdf ok.17.40 tak jest w programie
13 sierpnia 2014 12:55
doda

zdf ok.17.40 tak jest w programie

dziekuje,... będziemy oglądać, mily wieczór sie zapowiada :)
13 sierpnia 2014 12:58
Wiesiula

Halllloooooo :-) :-) :-) :-)
Zakręcona sportowo tak jak na tej stelli to jeszcze w życiu nie byłam. Przepraszam Was kochane Opiekunkowo, że wciąż zbyt mało mnie tu, ale moja dama medalistka ma dla mnie cosik nowego do poćwiczenia ;-)
Wieczorami jestem już tak padnięta, że nie mam siły nawet na długie z Orzełkiem rozmowy.

A przede wszystkim to pragnę przywitać wszystkie nowe jeszcze mi nie znane osoby i serdecznie pozdrowić "moje" szalone Opiekunki i Opiekunów z radiowęzła stworzonego przez Romanę :-) :-) :-)

Wiesiu niedługo będziesz jak modelka :)
13 sierpnia 2014 13:04 / 1 osobie podoba się ten post
Ja nie wiem jak to mozliwe, zeby od północy prawie rowno co godzine budzic sie i cos chciec od opiekunki.
To mnie juz przerasta, a babcia jak robot dopiero nad ranem pada na 2 godziny.
Ale już rano zaliczyłyśmy kawę,ciacho i lody hahahaha, życ nie umierać
Chyba dopiero w Busie wyśpie się. dobrze ze jedzie w nocy.
13 sierpnia 2014 13:07 / 2 osobom podoba się ten post
pani b...a też ma wychodne, do godz. 19.00 , papatki :))))

13 sierpnia 2014 13:08 / 3 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Ja nie wiem jak to mozliwe, zeby od północy prawie rowno co godzine budzic sie i cos chciec od opiekunki.
To mnie juz przerasta, a babcia jak robot dopiero nad ranem pada na 2 godziny.
Ale już rano zaliczyłyśmy kawę,ciacho i lody hahahaha, życ nie umierać
Chyba dopiero w Busie wyśpie się. dobrze ze jedzie w nocy.

Na pierwszej mojej stelli miałam babcię  z demencja(już zaawansowaną) która także wstawała w nocy,chciała wyjść.Dobrze ze mieszkałyśmy w kamienicy to powiedziałam jej że jak będzie hałasować to sąsiad zadzwoni na policję i ona przyjedzie po nią.Babcia to zakodowała i każdego wieczoru przed soaniem powtarzałam jej tą śpiewkę.
W nocy miałam spokoj :)
13 sierpnia 2014 13:09 / 4 osobom podoba się ten post
Panna I ( z odzysku ) też ma zaraz wychodne i korzysta bez żadnych skrupułów.
Dziś dostałam najcudowniejszą wiadomość od pół roku,w dodatku z mojej kochanej agencji,wiecie jaką ?
13 sierpnia 2014 13:10 / 3 osobom podoba się ten post
Renata81

Na pierwszej mojej stelli miałam babcię  z demencja(już zaawansowaną) która także wstawała w nocy,chciała wyjść.Dobrze ze mieszkałyśmy w kamienicy to powiedziałam jej że jak będzie hałasować to sąsiad zadzwoni na policję i ona przyjedzie po nią.Babcia to zakodowała i każdego wieczoru przed soaniem powtarzałam jej tą śpiewkę.
W nocy miałam spokoj :)

Nie na wszytskie pdp działa taka grożba,moja to by się bardzo ucieszyła jakbym jej tak powiedziała.:))
13 sierpnia 2014 13:11 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dziś dostałam najcudowniejszą wiadomość od pół roku,w dodatku z mojej kochanej agencji,wiecie jaką ?

1 -tez cie kochaja jak my i dali ci podwyzke !!
 2- prezes przyjedzie po ciebie ha ha
13 sierpnia 2014 13:12 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Pewnie że wiemy jaką, ...ze zostajesz u babci hahahaha
13 sierpnia 2014 13:13 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

1 -tez cie kochaja jak my i dali ci podwyzke !!
 2- prezes przyjedzie po ciebie ha ha

Jakie My ?, jakie My ?
Mów za siebie hahahaha
13 sierpnia 2014 13:13
Orim,Gosia nie zgadliście:))
13 sierpnia 2014 13:14 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

Jakie My ?, jakie My ?
Mów za siebie hahahaha

No już Gosienko,nie bądż zazdrosna,Ciebie napewno Orim bardziej kocha niż mnie hahahahahah
13 sierpnia 2014 13:20 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Zostajesz na następne pól roku haaaa....haaaaa

Masz zaklepany termin i zmienniczkę, jak się cieszę, ze Ty się cieszysz HURAAAAA!!!!!