Co dzisiaj gotujesz na obiad ?

29 października 2014 15:27 / 1 osobie podoba się ten post
Dziekuje pieknie, jutro zrobie:)
30 października 2014 10:05 / 1 osobie podoba się ten post
Pomidorowa z ryżem się już odmraża :))
30 października 2014 10:29
kasiachodziez

Pomidorowa z ryżem się już odmraża :))

a u mnie pomidorowa z ryżem dopiero się gotuje :):):):)
30 października 2014 10:30 / 2 osobom podoba się ten post
u mnie makaron ze szpinakiem i jajko sadzone
30 października 2014 10:35 / 2 osobom podoba się ten post
U mnie dzis krokiety, a w srodku misz-masz, kapustka kiszona, miesko, grzybki I takie tam inne cuda, ktore mi akurat w reke wpadly. Ale efekt koncowy- palce lizac
30 października 2014 10:36 / 2 osobom podoba się ten post
u mnie tez szpinak ale z ziemniaczkami i oczywiscie jajka sadzone;-;-;-
30 października 2014 10:50 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

u mnie tez szpinak ale z ziemniaczkami i oczywiscie jajka sadzone;-;-;-

ja też mam taki sam repertuar dzisiaj! jajka sadzone, szpinak i kartofle
30 października 2014 10:52 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie dzisiaj ogórkowa z ogórów, z polskiego sklepu.Na drugie placuszki smażone(cukinia, ziemniak, marchew, cebula,papryka, pieczarki, ser żółty, jajka, trochę mąki, przyprawy), kiełbaska drobiowa z rusztu i sałata. Ostatni dzień przed wyjazdem,to niech Pdp zje coś konkretnego, bo za cztery dni przyjadę i nie wiadomo jak tu o nią będą dbali.
30 października 2014 11:00 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

U mnie dzisiaj ogórkowa z ogórów, z polskiego sklepu.Na drugie placuszki smażone(cukinia, ziemniak, marchew, cebula,papryka, pieczarki, ser żółty, jajka, trochę mąki, przyprawy), kiełbaska drobiowa z rusztu i sałata. Ostatni dzień przed wyjazdem,to niech Pdp zje coś konkretnego, bo za cztery dni przyjadę i nie wiadomo jak tu o nią będą dbali.

To serwujesz dzisiaj konkretne zarelko! Po 4 dniach podopiecznej nic nie bedzie, co najwyzej doceni twoja kuchnie, bo czy ktos inny bedzie jej tak dogadzal?
30 października 2014 11:02
izanami

ja też mam taki sam repertuar dzisiaj! jajka sadzone, szpinak i kartofle

Czyzby Niemiaszki mialy dzis jakis Eiertag, o ktorym nic nie wiem, czy to czysty przypadek z tym waszym dzisiejszym obiadem? Trzy osoby robia to samo. Moze jutro ja zrobie, a co!, nie bede gorsza.
30 października 2014 11:03
margaritka59

jak za cztery dni???czy ja zle zrozumialam?
30 października 2014 11:06 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

jak za cztery dni???czy ja zle zrozumialam?

Pewnie maly urlopik na Wszystkich Swietych
30 października 2014 11:08
joannaxd

Pewnie maly urlopik na Wszystkich Swietych

mieszkasz przy granicy?kurcze wiecej czasu w podrozy bym ja spedzila niz w domku;-;-;-;-,ale fajnie taki urlopik;-;-;-;-
30 października 2014 11:13 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

mieszkasz przy granicy?kurcze wiecej czasu w podrozy bym ja spedzila niz w domku;-;-;-;-,ale fajnie taki urlopik;-;-;-;-

Margaritka wyjezdza na urlopik, nje ja, a szkoda, tez bym chciala. Pewnie ma niedaleko, bo ja 2 dni z tych 4 spedxilabym w drodze
30 października 2014 11:36 / 5 osobom podoba się ten post
Ja dzisiaj przyrządzę zupę pomidorową a na drugie danie smażone paluszki rybne i frytki. Niech żyje cholesterol! Odchudzam się, ale po 6 tygodniu drakońskiej diety, gdzie nie słodziłam nawet cukru, postanowiłam sobie raz pofolgować. Ciekawe jak mój żołądek to zniesie?