Co dzisiaj gotujesz na obiad ?

15 sierpnia 2014 10:40 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Wczoraj to mialam u siebie, bo mi się gotować w PL nie chce :)

Ja rzadko w Pl przy garach stoje Przeciez tyle nowych knajp pootwierali wiec po co sie meczyc
15 sierpnia 2014 10:42 / 1 osobie podoba się ten post
Otworzyłam puszkę z zupą jak święto to święto:)
15 sierpnia 2014 10:46
Krupnik, ziemniaki, jajko sadzone i szpinak
15 sierpnia 2014 10:53 / 1 osobie podoba się ten post
brokułowa z szynka z fileta mojego wyrobu :)
bój o bigos widze :) ta przecie to kapusta tak czy siak ;)
15 sierpnia 2014 10:53 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Ja rzadko w Pl przy garach stoje Przeciez tyle nowych knajp pootwierali wiec po co sie meczyc

Ja w ogóle w PL nie gotuję z niechęci i niechcenia. Nie lubię gotować. Choć jak lud się zwala mi na chalupę to coś tam zrobię ale wolę tak: produkty są i gotujemy razem. Albo oni gotują a ja z fajeczką asystuję hahaha

15 sierpnia 2014 10:56 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Ja w ogóle w PL nie gotuję z niechęci i niechcenia. Nie lubię gotować. Choć jak lud się zwala mi na chalupę to coś tam zrobię ale wolę tak: produkty są i gotujemy razem. Albo oni gotują a ja z fajeczką asystuję hahaha

kierownictwo musi byc przy gotowaniu :)
a ja uwielbiam gotowac i jesc i potem ciwczyc hehehe
15 sierpnia 2014 10:58 / 3 osobom podoba się ten post
też nie przepadam za gotowaniem,nagotowałam sie przez 30 lat jak musiałam,wolę prace ogrodowe czy porządkowe w domu a teraz pałeczke przejąl mąż i bardzo mi z tym dobrze,bo jeść lubię a jakże a on kocha gotować,no i super,od czasu do czasu ja cos upichce,ale dla mnie dzień bez gotowanego obiadu...no problem,a mój mąż MUSI to i ja ...korzystam:)

dziś mamy boczek duszony w piwie z warzywami, specjalność mego ślubnego:)
15 sierpnia 2014 11:01 / 3 osobom podoba się ten post
Ja dziś serwuje ziemniaczki, jajko sadzone, i szpinak. Amen :D
15 sierpnia 2014 11:03 / 3 osobom podoba się ten post
Filet z łososia z sosem śmietanowo-ziołowym+ kartofel salat+ grune.
15 sierpnia 2014 11:03 / 2 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Otworzyłam puszkę z zupą jak święto to święto:)

Rozbawił mnie Twój post...bo ja chciałam też zrobić sobie święto. A tu, w Hanau okazuje się, że oni żadnego święta nie mają!  Ogrodnik przyszedł normlnie i kosi trawę!!! A ja wieczorem jeszcze do sklepu pobiegłam bo to przecież jutro zamknięte będzie haha. A wracając do tematu wątku - u mnie dzis też ziemniaki w mundurkach i śledź w śmietanie. Z dodatkiem jabłka:)
15 sierpnia 2014 11:16
Ola55

Rozbawił mnie Twój post...bo ja chciałam też zrobić sobie święto. A tu, w Hanau okazuje się, że oni żadnego święta nie mają!  Ogrodnik przyszedł normlnie i kosi trawę!!! A ja wieczorem jeszcze do sklepu pobiegłam bo to przecież jutro zamknięte będzie haha. A wracając do tematu wątku - u mnie dzis też ziemniaki w mundurkach i śledź w śmietanie. Z dodatkiem jabłka:)

Fajnie się pośmiać przed obiadem ,lepiej potem smakuję.
15 sierpnia 2014 13:40
Leberkase w sosie pomidorowym,ziemniaki i brokuł :p
15 sierpnia 2014 14:09 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Piatek,swieto koscielne babcia wierzaca wiec ziemniaki w mundurkach,sledz w smietanie z koperkiem.Prosto szybko

Ja tam nie wiem, nie przepadam za mięsem...... ale najbardziej mam na nie ochotę w piatek hahahah
15 sierpnia 2014 14:33
Gosia 1234

Ja tam nie wiem, nie przepadam za mięsem...... ale najbardziej mam na nie ochotę w piatek hahahah

No to jedz !!! Nie musisz diety stosowac przeciez
15 sierpnia 2014 14:38
ORIM

No to jedz !!! Nie musisz diety stosowac przeciez

Dieta jest zawsze, jaka ona by nie była.Wazne,że dla własnego zdrowia powinna być dobrana.