jadłaś grilowany filrt z piersi kurczaka - Rost - to ruszt
jadłaś grilowany filrt z piersi kurczaka - Rost - to ruszt
klopsy,ziemniaki z sosem,mizeria+ lody z sosem waniliowym....ja lodów nie jem ale moja PDP się wścieka jak nie ma lodów,nie mogę jej wyperswadować,że tyje od tych lodów,,,już mi ręce opadają na jej łakomstwo....
Teraz wszystko ma jednakowy smak.Jak ma oście to ryba, a jak kości to kurczak:)))))
Teraz wszystko ma jednakowy smak.Jak ma oście to ryba, a jak kości to kurczak:)))))
A fuj - nie lubię piersi z kurczaka.
Jeszcze noga może być, ale pierś jest wstrętna.
Poza tym mięso z kurczaka jest najbardziej faszerowane hormonami wzrostu (tak czytałam) i jest niezdrowe.
A fuj - nie lubię piersi z kurczaka.
Jeszcze noga może być, ale pierś jest wstrętna.
Poza tym mięso z kurczaka jest najbardziej faszerowane hormonami wzrostu (tak czytałam) i jest niezdrowe.
Wichhurka ale w DE wszystko jest Bio nawet kaka.
Oplulem monitor, doslownie.... Fakt tu maja/mamy wszystko BIO ale z plastiku hahaha, kake pewnie ''tez''
No to dalej smiechowisko ,przywiozła z Polski brukiew ,własnie ją kroję będzie zupa jak ta lala -niech się Niemcom stare czasy przypomną a co .
brukwiowa z czabrem ;) juz mam plan na jutro ino gdzie ja brukiew znajda..... :(
Niestety przyjechane z Polski sama się smieję ,że do Polski jadę z niemieckim a do Niemiec z polskim żarciem
W Hamburgu nie mialem problemu ale, Achen itd. jest ciezko.... zamowie w polskim sklepie
brukwiowa z czabrem ;) juz mam plan na jutro ino gdzie ja brukiew znajda..... :(