Co dzisiaj gotujesz na obiad ?

21 sierpnia 2014 10:00
Ja dzisiaj rybke bede piec z ziemniaczkami .
21 sierpnia 2014 10:06 / 2 osobom podoba się ten post
ziemniaczki duszone
i
śledzik w śmietance
...................
pychota...mniam mniam mniam
21 sierpnia 2014 10:08 / 2 osobom podoba się ten post
U mnie kasza gryczana , gulasz .....i .... koniecznie ogórek kiszony .... Na tym urlopie nawet imbir nie może mi pomóc !Totalna załamka :((((.... Patriotka jestem - kocham polską kuchnię :)))))
21 sierpnia 2014 10:25
Piers z kurczaka w sosie z proszku,ziemniaki i marchewka.
21 sierpnia 2014 10:46 / 1 osobie podoba się ten post
Renata81

Piers z kurczaka w sosie z proszku,ziemniaki i marchewka.

Dzieki za podpowiedz ja nie mialam dzisiaj pomyslu
21 sierpnia 2014 10:54 / 2 osobom podoba się ten post
Pulpeciki w sosie grzybowym (ze świeżych grzybów ) kasza,sałatka z ogórków kiszonych z papryką i kompocik owocowy.
21 sierpnia 2014 10:57 / 1 osobie podoba się ten post
Kalafiorowa zupa krem. Przemyce ze 2 zoltka, bo madame jajcow nie je
21 sierpnia 2014 11:18
mzap88

Kalafiorowa zupa krem. Przemyce ze 2 zoltka, bo madame jajcow nie je

Zółtko w zupce to bardzo dobry pomysł.
21 sierpnia 2014 11:21
mleczko47

Zółtko w zupce to bardzo dobry pomysł.

Wiem. Choc jej juz lepiej nie bedzie. Spi nad sniadaniem
21 sierpnia 2014 11:30
mzap88

Wiem. Choc jej juz lepiej nie bedzie. Spi nad sniadaniem

Bo jest chora.To nie my jesteśmy do porawiania stanu zdrowia.My tylko sie opiekujemy.Zje zółtko w zupie i się wzmocni.
21 sierpnia 2014 11:40
mleczko47

Bo jest chora.To nie my jesteśmy do porawiania stanu zdrowia.My tylko sie opiekujemy.Zje zółtko w zupie i się wzmocni.

Jest bardzo chora. Niewiele jej zostalo . Ja nie chce miec jej po prostu na sumieniu. Nic nie pomaga. Ani prosby ani grozby
21 sierpnia 2014 11:57 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

Jest bardzo chora. Niewiele jej zostalo . Ja nie chce miec jej po prostu na sumieniu. Nic nie pomaga. Ani prosby ani grozby

Powinnaś respektowac jej zdanie, przecież sama tez nie jesz jak nie chcesz.Naucz sie,że tu nie mamy nikogo na sumieniu, my im darujemy troche zycia ,troszczymy sie,martwimy dbamy.Coż wiecej trzeba osobie chorej,samotnej.Tyle mozemy dać.Trzymaj się.
21 sierpnia 2014 12:01
mleczko47

Powinnaś respektowac jej zdanie, przecież sama tez nie jesz jak nie chcesz.Naucz sie,że tu nie mamy nikogo na sumieniu, my im darujemy troche zycia ,troszczymy sie,martwimy dbamy.Coż wiecej trzeba osobie chorej,samotnej.Tyle mozemy dać.Trzymaj się.

Wiesz tu chodzi o to ze ona sniadania wcale nie ruszy wiec leki polyka na pusty zoladek........
21 sierpnia 2014 12:11
mzap88

Wiesz tu chodzi o to ze ona sniadania wcale nie ruszy wiec leki polyka na pusty zoladek........

No przeciez na siłe nie podasz sniadania,widocznie tak jest od dawna.
21 sierpnia 2014 12:15
mleczko47

No przeciez na siłe nie podasz sniadania,widocznie tak jest od dawna.

Na sile.nie ma bata. Ona tak ma po szpitalu. Mieli ja postawic na nogi a tu "niespodzianka".......