Nasze hobby #1

13 grudnia 2013 10:16 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Dobrze,że wczoraj nie wyslalam Ci zdjecia mojej Luśki,bo mogł byś wyczytać,że podopieczna żle traktuje albo co gorsza,że mieszkam z Hanią a nie z Andrzejem.

Zakładj ten temat,też chce sie załapać wiele kruczków.

Hania strasznie chrapie;-).
13 grudnia 2013 10:20 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Hania strasznie chrapie;-).

I ma wąsy.
13 grudnia 2013 10:22 / 1 osobie podoba się ten post
Boję się wysłać.
13 grudnia 2013 10:28 / 2 osobom podoba się ten post
Pozdrowienia przekaże.Dziekuje w jego imieniu.
13 grudnia 2013 10:38 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Pozdrowienia przekaże.Dziekuje w jego imieniu.

Oryginalne imię ,jak na faceta.No,ale jak się podoba...;-).
13 grudnia 2013 10:41 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Oryginalne imię ,jak na faceta.No,ale jak się podoba...;-).

To mnie sie podoba.Bez wzgledu jaka garderobe nosi.(wierzchnią).
13 grudnia 2013 10:58 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

To mnie sie podoba.Bez wzgledu jaka garderobe nosi.(wierzchnią).

A jako spodnią garderobę polecam dla Hani kalesony-w zimie.
13 grudnia 2013 11:00 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

A jako spodnią garderobę polecam dla Hani kalesony-w zimie.

Nie, nosi stringi.On "moderna" jest.
13 grudnia 2013 11:58 / 1 osobie podoba się ten post
Jeśli mogę powolutku się do Was dołączac na dyskusjach, to z chęcią polece kilka fajnych filmów : Juz się przywitałam na innym watku - tutaj także mówie "Cześć" :) Czytam Was już jakiś czas, i nadszedł czas na dołączenie do Was, bo samo czytanie przestało mi już wystarczać a ostatnio czuje sie tu w de troche samotna.

ale dobra nie o tym temat. Nie wiem jak u was z czasem, ja lubie dobry film i ksiazke - typowe ale ile radosci daje :) jak jestem w Polsce na urlopie to mecze i gnebie syna, żeby mi porzadną dawke nowych filmow nagral i wieczorami jak mam chwila dla siebie to ogladam :)

Jeśli chodzi o film o ostatni świetny jaki widzialam - "Labirynt", bardzo trzyma w napięciu! Syna nagrał mi tez Iron mana 3 - proszę się nie smiac :P z braku laku - obejrzałam i jak nie przepadam za takimi filmami tak ten mi sie spodobal.

Poza tym - lubię ruch (bo sportem tego nazwać nie mozna :P) długie spacery, raz na jakiś czas basen i czasem pofikam nawet z Chodakowską jak mi sie chce.
13 grudnia 2013 14:14
Dorarado

Jeśli mogę powolutku się do Was dołączac na dyskusjach, to z chęcią polece kilka fajnych filmów : Juz się przywitałam na innym watku - tutaj także mówie "Cześć" :) Czytam Was już jakiś czas, i nadszedł czas na dołączenie do Was, bo samo czytanie przestało mi już wystarczać a ostatnio czuje sie tu w de troche samotna.

ale dobra nie o tym temat. Nie wiem jak u was z czasem, ja lubie dobry film i ksiazke - typowe ale ile radosci daje :) jak jestem w Polsce na urlopie to mecze i gnebie syna, żeby mi porzadną dawke nowych filmow nagral i wieczorami jak mam chwila dla siebie to ogladam :)

Jeśli chodzi o film o ostatni świetny jaki widzialam - "Labirynt", bardzo trzyma w napięciu! Syna nagrał mi tez Iron mana 3 - proszę się nie smiac :P z braku laku - obejrzałam i jak nie przepadam za takimi filmami tak ten mi sie spodobal.

Poza tym - lubię ruch (bo sportem tego nazwać nie mozna :P) długie spacery, raz na jakiś czas basen i czasem pofikam nawet z Chodakowską jak mi sie chce.

"Labirynt" chyba nie widzialem.Polecam "Dziewczyna z tatuazem" " Pozdrowienia z Paryza" a takie bardziej przykuwajace oko to " Profil Mordercy" " Jack Reacher jednym strzalem"
13 grudnia 2013 21:15
Asik

:) Dziękuje ale... przyznaje sie tylko do cierpliwości :) To nie sztuka wyszywac wg wzoru a pomysł?....naprawde nie mój :) Ściągniety z Corikamo :) Co do pasów to jest tylko jeden - ten na którym wyszywam tzn Aida. Reszta to mulina naklejana dookoła bombki :) Niteczka przy niteczce :)

Szacun! Naprawdę śliczne!
19 grudnia 2013 23:29
Asik

Ja bym chciała.....bolerko :) na lato.

O cholera, myslałam o chuście, z bolerkiem może być problem, nigdy nikomu nie robiłam niczego bez przymiarki... No jak na lato to na pewno z bawełny, mam dwie wypróbowane dobrej jakości. Samego bolerka też nigdy nie robiłam. Myślisz o takim ażurowym?
20 grudnia 2013 06:48
sas-anka

O cholera, myslałam o chuście, z bolerkiem może być problem, nigdy nikomu nie robiłam niczego bez przymiarki... No jak na lato to na pewno z bawełny, mam dwie wypróbowane dobrej jakości. Samego bolerka też nigdy nie robiłam. Myślisz o takim ażurowym?

Tak :) Z racji swojej mikrej postury nigdzie nie moge kupić. Poza tym żadne dotychczas mi sie nie podobało. Latem nie noszę nic na ramiączkach :) Wiadomo dlaczego...hihiii...Ale może być chusta to i zimą ponosić można.
20 grudnia 2013 07:04
Dorarado

Jesli możesz to powiedz jaki to "Labirynt" dokładnie. Chciałam sobie nagrać ale wyskoczyły mi dwa filmy o tym samym tytule i nie wiem o którym pisałaś. Czy o tym gdzie porwno dwie dziewczyny i ojciec sam ich szuka?
20 grudnia 2013 09:58 / 3 osobom podoba się ten post
Asik

Tak :) Z racji swojej mikrej postury nigdzie nie moge kupić. Poza tym żadne dotychczas mi sie nie podobało. Latem nie noszę nic na ramiączkach :) Wiadomo dlaczego...hihiii...Ale może być chusta to i zimą ponosić można.

Asik teraz np. taką zrobiłam na prezent. Zdjęcia nie oddają jej uroku, taki ze mnie fotograf  jak z koziej...wiadomo co:) Preferuję chusty lekkie z dodatkiem jedwabiu.