Asik teraz np. taką zrobiłam na prezent. Zdjęcia nie oddają jej uroku, taki ze mnie fotograf jak z koziej...wiadomo co:) Preferuję chusty lekkie z dodatkiem jedwabiu.

Asik teraz np. taką zrobiłam na prezent. Zdjęcia nie oddają jej uroku, taki ze mnie fotograf jak z koziej...wiadomo co:) Preferuję chusty lekkie z dodatkiem jedwabiu.

Jesli możesz to powiedz jaki to "Labirynt" dokładnie. Chciałam sobie nagrać ale wyskoczyły mi dwa filmy o tym samym tytule i nie wiem o którym pisałaś. Czy o tym gdzie porwno dwie dziewczyny i ojciec sam ich szuka?

Tak Asik, dokładnie o ten film chodzi :) obejrzyj koniecznie... a potem daj znac co myslisz zarowno o filmie jak i o grze hugh jackaman - moim zdaniem zgaral genialnie, byl taki wiarygodny...
A drugi, ktory Ci wyskoczyl to jaki? "Labirynt Fauna" czy cos innego jesczze?
"Labirynt" chyba nie widzialem.Polecam "Dziewczyna z tatuazem" " Pozdrowienia z Paryza" a takie bardziej przykuwajace oko to " Profil Mordercy" " Jack Reacher jednym strzalem"
Jak mgiełka :) Cudo! Ach jak ja ci zazdraszczam....Naturalnie ...chusta wygrała :)
Asik,podpowiedz mi dlaczego jak robie szalik to zakonczenie jest szersze jak początek,chociaz oczka sie zgadzaj.):):)
Nie jestem biegła w tej materii :) ale najprawdopodobniej chodzi tu o naciąganie nitki. Chyba robisz zbyt luźno. Ja na początku tez miałam taki problem :)
Asik,podpowiedz mi dlaczego jak robie szalik to zakonczenie jest szersze jak początek,chociaz oczka sie zgadzaj.):):)
Siedze w kurniku. Niech mi powiekajaś dobra dusza co to malarstwem sie para...chce malowac na plastiku farbami akrylowymi, no i tam mówią żeby najpierw podkład dac. Fajnie ale jaki? Musi być bezbarwny bo malowac będe po wewnętrznej stronie. W sklepach internetowych są ale białe i czarne...np...Jak dam biały to wzoru nie bedzie widac. Pomożecie?
Asik wczoraj przyjechałam do DE i zaczynam Twoją chustę:)