Jak minął dzień

20 listopada 2014 21:39 / 2 osobom podoba się ten post
Mój dzień był inny niż pozostałe .Odwiedziny w szpitalu,dom pusty,tak jakoś inaczej.Niby luz -bluz ,a czegoś brakuje.
20 listopada 2014 21:56 / 2 osobom podoba się ten post
Odpoczywaj Iveta. Odsypiaj. I jeszcze raz odpoczywaj.
20 listopada 2014 22:01 / 4 osobom podoba się ten post
ivetta

Mój dzień był inny niż pozostałe .Odwiedziny w szpitalu,dom pusty,tak jakoś inaczej.Niby luz -bluz ,a czegoś brakuje.

Mała przerwa w teatrzyku..powinna raczej pozytywnie wpłynąc..nie smutaj się...odrelaksij trochę wyobrażnie..
gorąca kapiel i lampka winka dobrze wplywa na sen... póżniej zaproś fantastyczne ciacha ..do snu oczywiście..
20 listopada 2014 22:19
moj dzisiejszy dzien na wolnosci to masakra.dowiedzialam sie,ze moj wypozyczony to gagatek niezly jest....i sie narobilo..
20 listopada 2014 22:21 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

moj dzisiejszy dzien na wolnosci to masakra.dowiedzialam sie,ze moj wypozyczony to gagatek niezly jest....i sie narobilo..

Dobry zwyczaj-nie pożyczaj-))
20 listopada 2014 22:22 / 1 osobie podoba się ten post
wiewiorka

Dobry zwyczaj-nie pożyczaj-))

tak jest i to najprawdziwsza prawda jest
20 listopada 2014 22:24 / 1 osobie podoba się ten post
A czy Orim to dzisiaj był na forum bo coś było cicho.Oj coś tam tam chyba było przy damskich
torebkach.Hi.Hi
22 listopada 2014 21:40 / 5 osobom podoba się ten post
Słońce juz zaszło wiec mogę dzień pochwalić.

Wstałam dziś rano czując, ze chorobsko poszło precz. Co prawda katar jeszcze jest,ale to pikus.

Czując się na siłach nie odpusciłam babci duszowania. Ale jej się to podoba,nie protestuje nawet przy myciu włosów.

Z przeklęta ponczochą poszło mi nad podziw szybko-trening czyni mistrza.

Babcia dziś super! Nie terroryzowała mnie,jak zawsze ,;)

Pauza z koleżanką -spacer przy słonecznej pogodzie.

Oby takich dni było więcej :)))
22 listopada 2014 22:15 / 2 osobom podoba się ten post
Mój dzień dziś szybko zleciał . Siedziałam dziś z PDP dodatkowe 3 godz i w tym czasie wypucowałam mieszkanko jak co sobota , każdy kto wchodzi to teierdzi ,że aż pachnie w mieszkaniu po moim sprzątaniu . A ja lubie tak pięknie posprzątać lepiej się wtedy mi tu przebywa . Później spanko do 16 i od 18 moje codzienne obowiązki przy PDP . Dzień zaliczam do udanych .
22 listopada 2014 22:20 / 3 osobom podoba się ten post
ivetta

Rasowej kobiecie nie dogodzisz.
Ciesz się dniami bez "HILFE!!!!".
22 listopada 2014 22:22 / 1 osobie podoba się ten post
Jak ja mam teraz mało czasu, jak PDP jest w szpitalu.To chodzenie tam dwa razy dziennie jest czasochłonne. Dzień jak dzień ,ale wieczór był bardzo miły.Więc może być.
22 listopada 2014 22:22 / 1 osobie podoba się ten post
Witam wszystkich, ja dziś mjałam pół dnia wolnego, sama jestem ale się nie nudzę. Zrobiłam niezłą wycieczke rowerową po okolicach. Byłam w zamku i schodziłam z góry i pod górę ludzie mnie zagadywali i był fajnie a oto zdjecia.

Niestety tym razem nie moge wkleić zdjęć z gogle+ poprzednim razem mi wyszło a teraz klapa szkoda, idę spać dobranoc wszystkim

22 listopada 2014 22:38
Dzień minął w niezbyt dobrym nastroju ! Grypsko zwaliło mnie z nóg , zawiodłam moją wnusię - Judytkę , której obiecałam , że będę na " mianowaniu na ucznia " - dziś odrabiali któryś tam " międzyświąteczny " listopadowy dzień .... Jutro zawiodę ją jeszcze raz - ma szóste urodziny !..... Jestem w D. - przeciekają mi przez palce wszelkie domowe uroczystości .... Wracam do domu , zmęczenie daje znać o sobie i łapią mnie wszelkie infekcje .....a tam , wzielo mnie na jakieś " gorzkie żale ".... może to już moja końcówa ???? - (((((
22 listopada 2014 22:41
Barbara niepowtarzalna

Dzień minął w niezbyt dobrym nastroju ! Grypsko zwaliło mnie z nóg , zawiodłam moją wnusię - Judytkę , której obiecałam , że będę na " mianowaniu na ucznia " - dziś odrabiali któryś tam " międzyświąteczny " listopadowy dzień .... Jutro zawiodę ją jeszcze raz - ma szóste urodziny !..... Jestem w D. - przeciekają mi przez palce wszelkie domowe uroczystości .... Wracam do domu , zmęczenie daje znać o sobie i łapią mnie wszelkie infekcje .....a tam , wzielo mnie na jakieś " gorzkie żale ".... może to już moja końcówa ???? - (((((

No wiesz co!!!!!!!! Bierz się za siebie!!!!

:))))))))))))))
22 listopada 2014 22:49 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A chcesz kopniaka w dupsko?

Grypsko pogoń gorącym grogiem,  cycki w górę, brzuch wciągnięty i do przodu!!

Jak pisać moźesz, to jeszcze pożyjesz niestety.