Jak minął dzień

07 marca 2016 22:43 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

Nie zauważyłem,że dzień minął. W tym więźniu, w tej złotej klatce.

Ojej, tak Ci tam źle ?????Przykro mi
07 marca 2016 22:50
Barbara48

Ojej, tak Ci tam źle ?????Przykro mi:aniolki:

To ja sam czuję się żle. Daleko od kraju, od domu, od bliskich, przyjaciół i znajomych.Czuję się odizolowany od przyjemności wszelakich.
08 marca 2016 06:52 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

To ja sam czuję się żle. Daleko od kraju, od domu, od bliskich, przyjaciół i znajomych.Czuję się odizolowany od przyjemności wszelakich.

Knorku mam to samo + poczucie całkowitego odmóżdżenia .... Nie jestes sam...: choć wiem, że to żadna pociecha  
08 marca 2016 07:55 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

Masz nas Opiekunkowo radzi i nigdy nas nie zdradzi !
08 marca 2016 08:02 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Knorku mam to samo + poczucie całkowitego odmóżdżenia .... Nie jestes sam...: choć wiem, że to żadna pociecha   :przytul aniola:

Pociecha może żadna, ale kto nas lepiej zrozumie, jak nie inne opiekunki i opiekunowie ?!
08 marca 2016 08:41
Knorr

Ja chociaż mam tutaj  moja bliską Przyjaciółkę(od 25 lat )  i 3 bardzo dobre Koleżanki,wszystkie jesteśmy z jednego osiedla,to jest nam razniej. Często mnie odwiedzają i wzajemnie się wspierany.Właśnie dziś się spotykamy u mnie.
08 marca 2016 08:56 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara48

Ja chociaż mam tutaj  moja bliską Przyjaciółkę(od 25 lat )  i 3 bardzo dobre Koleżanki,wszystkie jesteśmy z jednego osiedla,to jest nam razniej. Często mnie odwiedzają i wzajemnie się wspierany.Właśnie dziś się spotykamy u mnie.

Dzisiaj tak pieknie na dworze ( na polu) ,że nic mi do szczęścia więcej nie trzeba. Jestem sama w okolicy nie spotkałam Polki , bo tak naprawdę nie szukam.Przyzwyczaiłam sie do siebie to tez na dobre mi wyszło. Mam wsparcie w rodzinie nie ma dnia żebysmy nie pogadali. I to mi wystarcza. Lubię być sama . Tu z pdp-nymi mam dobry kontakt  a córki zabierają mnie na wyskoki* . Trudno tak musi być. 
08 marca 2016 09:09 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Dzisiaj tak pieknie na dworze ( na polu) ,że nic mi do szczęścia więcej nie trzeba. Jestem sama w okolicy nie spotkałam Polki , bo tak naprawdę nie szukam.Przyzwyczaiłam sie do siebie to tez na dobre mi wyszło. Mam wsparcie w rodzinie nie ma dnia żebysmy nie pogadali. I to mi wystarcza. Lubię być sama . Tu z pdp-nymi mam dobry kontakt  a córki zabierają mnie na wyskoki* . Trudno tak musi być. 

Aniu ja też nie szukam na siłę, po prostu jedna drugą poleciła do pracy i tak zamiast spotykać się na kawce na osiedlu spotykamy się na kawce w pracy. Wtorek jest ustalony na wspólne spotkanie u mnie,a jak mamy ochotę w inne dni to się spotykamy. Ja też lubię pobyc sama,pomyśleć, poczytac.
08 marca 2016 09:13 / 1 osobie podoba się ten post
Nie mam tu nikogo.Moncherie obiecała mnie odwiedzić ale chyba zapomniała.
08 marca 2016 09:15 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Ja jestem 
Mialas mnie odwiedzic wsiadaj na rumaka i poczuj wiatr we wlosaxh 
08 marca 2016 09:18 / 1 osobie podoba się ten post
Ladenburg.Wiem gdzies jest- zmienniczka machnęła ręką w stronę Neckar.Brzegiem rzeki może dojadę do ciebie Magdzie.
08 marca 2016 09:20
Marta

Coś mi się kojarzy że w tamtym tygodniu pisala ze nie ma czasu, ale  że coś wymyśli abyście się spotkały, albo mi się pomylilo.
08 marca 2016 09:22
Marta

Ladenburg.Wiem gdzies jest- zmienniczka machnęła ręką w stronę Neckar.Brzegiem rzeki może dojadę do ciebie Magdzie.

No tylko od Ladenburga jeszcze tylko kawaleczek 15 km,
08 marca 2016 09:23
Głupie ogłoszenie malarza spowodowało zamieszanie na forum i zniknęła.Ale może się pojawi.Zobaczymy.
08 marca 2016 09:27
A czemu Darek konto usunal???