Dzień jeszcze sie nie skończył ,ale ja już gotowa do drogi.Był telefon ,ze wcześniej jedziemy ,wiec czekam.
Dziękuję za wspólny czas na forum i do zobaczenia z domu.
Dzień jeszcze sie nie skończył ,ale ja już gotowa do drogi.Był telefon ,ze wcześniej jedziemy ,wiec czekam.
miłego powrotu do domu :) zazdroszczę ci
Martynko i na nas przyjdzie czas.............pieronem zleci,,jeden w ta drugi w tamta,,,,,,,,,,,a z kasa wyjasnij dzwon do ksiegowosci,,nie moze tak byc ,,,,,,,,,,,,,sa tu dane firm,,jak jest ta firma opisz przestrzez innych tak nie moze byc ciezko pracujesz,,i kasa sie nie zgadza niech Ci wyjasnia jasnie panie,,,,,,,,,,,,,:strzela z bicza:
będę w poniedziałek dzwoniła, bo jestem mocno wkur***na i to mało powiedziane :)
Ale miałam iść pobiegać, a wyjdzie na to że siądę z książką albo serialem w wieczór i zostanę pod kołderką
Jeszcze się nie wk....j, poczekaj na wyjaśnienia ze strony firmy. PR24 ma tak dziwaczny system wynagradzania, że chyba pensję dostawałam w 5 ratach, z dwóch różnych spółek, przez trzy miesiące. Zapłacili w końcu nawet więcej niż mi powiedziano. Też byłam niezadowolona. Uzbroj się w cierpliwość.
Do jasnej Anieli!!! Czemu te popołudnia się tak ciągną. Wieczór mija mi jak nie wiem co, ranek tak samo. A od 12 do 19 dostaje kurwicy i wyrywam włosy z głowy... Nie tylko ja kurwuje bo pdp nie lepsza, tylko że ona po mnie a ja po czasie, że wolno leci
Martynko jutro sroda,,,,,,,,,,,,minie tydzien zginie,,i poleci zaraz beda dzieci,,,,,,,,,,,,,:aniolki: takich co im sie wlecze tu kupa ino siedza cicho udaja ze migiem leci,,,,,,,,,,,,:wiezienie: