Nic nie wroci zdaza przybyc bedziesz miec wolne ustalone.......zobaczysz ulozy sie potem se zmienisz na lepszy model.......:taniec2: babcie do spacerkow na kawe bedziesz miec zabawe..zyj chwila...
Nic nie wroci zdaza przybyc bedziesz miec wolne ustalone.......zobaczysz ulozy sie potem se zmienisz na lepszy model.......:taniec2: babcie do spacerkow na kawe bedziesz miec zabawe..zyj chwila...
Jak minął dzień? do bani . Wnerwiona byłam . Nici z wyprawy wrocilismy wcześnie, bo deszcz sie rozpadał taki ,że bozego świata nie było widać. Ale zaliczyłyśmy shopping . TINA100% napisz mi cos o prezencie jaki dostałam . Nie wiem ile kosztował, bo ja do takich półek nie podchodzę ,żeby nie zejść z tego świata na zawał. di Gioia od Dżorża * . Bo ja tylko "Być może" i to od świeta :-))))
Wnuczce kupilam piekną sukienkę elegancką na rozpoczęcie roku szkolnego. Kilka bluzek i spódniczke . Już zapakowalam i w poniedziałek wyśle mi córka mojego pdp. Właściwie już mi przeszło . W domu cisza, pdp już w łózku . Konczy sie moj dzień pracy .
Ja dziś miałam dość pracowity dzień-tym razem ja bawiłam się odkurzaczem:) Skoczyłam z łobiadem do ekipy remontowej, no i mimo, że jeszcze z chaosu nic się nie wyłoniło, musiałam wszędzie wściubić nos :) A teraz korzystając z okazji, że men poszedł z odkurz...tfó, tfó , z psem na spacer, zapytam, co to za Gioia, bo jest ich kilka?
Air di Gioia .
Kojarzę, wąchałam w Kaufhofie podczas ostatniego pobytu. Najstarszego z rodzeństwa Acqua di Gioia chyba nic nie przebije, ale to też nie jest zły zapach. Typowy na lato, chłodny. Szkoda tylko, że niektóre nuty czuć tam mało wyraziście-np neroli, które lubię, jest podane w składzie, a tylko jakiś niuansik się tam przewija, no ale jakby neroli było tam więcej, to może byłoby zbyt ciężko, kwiatowo.Chyba te neroli daje taką leciutką, pudrową nutę.
Mandarynka jest za to wyrazista ,czuć też jakąs słoną nutę. Są kwiaty, ale delikatne, nie potrafię zidentyfikować jakie. Ogólnie odbieram ten zapach jako dość nietuzinkowy-szyprowy może? Nie wiem, musiałabym go trochę ponosić. Baza ładna-czuć paczulę, jakieś nuty drzewne. Ogólne wrażenie sprawia jako zapach wodno, powietrzno leśny.
Jeszcze nie koniec dnia, dzis pan dziadek mial urodziny , wiec poznalam prawie wszystkich.Coz wszyscy mili , no i ja tez.Nie mam na razie problemow z dziadkiem , ale moge miec cyrk na kiju znam tylko z opowiadan , no sa prawdziwe , bo nawet w karcie ma napisane ze ma dewiacje seksualne- bez komentarza .A babci no zdrowa glowa , ale wszystko pod dyktando , ludzieeee .Na razie nie pakuje torby , ba nawet jej nie rozpakowalam.Mam dystans na ile mi go wystarczy ? Zobaczymy.Oj chyba nie w tym temacie napisalam , ale niech juz bedzie.
Jeszcze nie koniec dnia, dzis pan dziadek mial urodziny , wiec poznalam prawie wszystkich.Coz wszyscy mili , no i ja tez.Nie mam na razie problemow z dziadkiem , ale moge miec cyrk na kiju znam tylko z opowiadan , no sa prawdziwe , bo nawet w karcie ma napisane ze ma dewiacje seksualne- bez komentarza .A babci no zdrowa glowa , ale wszystko pod dyktando , ludzieeee .Na razie nie pakuje torby , ba nawet jej nie rozpakowalam.Mam dystans na ile mi go wystarczy ? Zobaczymy.Oj chyba nie w tym temacie napisalam , ale niech juz bedzie.
Dzisiaj miałam/mam zróżnicowany dzień, trochę żalu i smutku, że od sześciu miesięcy nie ma już mojej kochanej mamuśki.
Trochę wściekłości, że syn znowu trafił na nieuczciwego pracodawcę, który okazał się zwykłym złodziejem.